Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Sok lesz a rezsid? Fogyasztásmérővel spórolj a villanyon!

Zseni eszköz, amivel akár több száz kWh megtakarítást is elérhetsz.

2022. augusztus 17. - VevőBarát_Ajánlatok

TE SEM AKAROD, HOGY HORRIBILIS LEGYEN A VILLANYSZÁMLÁD?

Az emelkedő energiaárak szinte mindenkit érintenek. A tudatos fogyasztásé a jövő, nincs ez másként a villanynál sem. Sajnos sok eszköz rengeteg áramot elpazarol, előfordul, hogy a gyári értéknél jóval többet fogyaszt. aram01.jpg

Szerencsére egy zseniális találmánnyal ellenőrizheted a túlfogyasztást: itt a fogyasztásmérős okoskonnektor! Mostantól kiderülhet, melyik berendezésed zabálja az áramot, időben tudsz cselekedni, mielőtt az egekbe szökne a villanyszámlád. Sőt, még a pontos költséged is kiszámolhatod vele! Ismerd meg most és spórolj meg rengeteg energiát!

DIGITÁLIS FOGYASZTÁSMÉRŐ/OKOSKONNEKTOR – BIZTONSÁGOS, GYORS WATTMÉRÉS OTTHONI, ÜZLETI HASZNÁLATRA

Nincs több titok: a fogyasztásmérővel wattra, forintra pontosan megtudhatod, mennyi áramot használnak eszközeid. Így könnyen lebuktathatod túlfogyasztó berendezésed: megjavíthatod, takarékosabb típusra tudsz váltani vagy csökkentheted az üzemidőt.fejlec1_15.jpg Az okoskonnektor kikapcsolt vagy készenléti állapotú eszközök áramfelvételét is képes ellenőrizni, amivel szintén fontos információkhoz juthatsz. Kiderülhet, melyik háztartási géped pazarolja kikapcsolva is az áramot.

A fogyasztásmérőt nagyméretű LCD kijelzővel látták el, melyet 3 sávra osztottak fel. Felül láthatod a mérés óta eltelt időt, alatta az elfogyasztott kWh mennyiséget, legalul pedig a pontos költséget. Utóbbit egyszerű tarifabeállítás után kapod meg. 03_9.jpg

A fogyasztásmérőt a közelükben is biztonságosan használhatod, hiszen gyermekvédelmi dugaljjal szerelték fel. EU-s szabványú aljzata minden itthon használt 230V-os berendezéssel kompatibilis.

57_3.jpg

Hatalmas előnye, hogy beépített elemeket tartalmaz, melyeknek köszönhetően egy esetleges áramszünet esetén sem felejti el a beállításokat. Az okoskonnektor áramfelvétele minimális, kevesebb mint 0.5W, így nem jelent számottevő plusz költséget. 

Bátran ajánljuk otthoni, valamint üzleti, irodai felhasználásra is. Ez a jelenlegi legjobb megoldás, hogy pontosan szemmel tartsd aktuális villanyfogyasztásod. Az okoskonnektorral nem fog meglepetés érni, mikor kijön a villanyszámla! Használd Te is és fogyassz energiát tudatosan! Egy átlagos felhasználást számolva kb. 300 kWh megtakarítás is elérhető vele évente.

05_12.jpg

 

A fogyasztásmérő kiváló társ mindenkinek, aki pontosan szeretné szemmel tartani költségeit. Hamar behozhatja az árát, nagyban segít a tudatos energiatakarékosságban.

Bemutató videó - nézd, milyen remekül mér:

Mihez ajánlott a digitális fogyasztásmérő?

- háztartási gépekhez (pl. hűtő, mikrosütő, mosógép, mosogatógép, villanytűzhely, kávéfőző, vízforraló, robotgép)
- televízióhoz
- számítógéphez
- klímákhoz, elektromos kályhákhoz
- akváriumokhoz
- elektromos szerszámokhoz
- irodai berendezésekhez
- minden 230V-tal működő eszközhöz

fejlec1_15.jpg

Takaríts meg Te is sok energiát: a fogyasztásmérő most zseni áron Tiéd!

A fogyasztásmérő kiváló társ mindenkinek, aki pontosan szeretné szemmel tartani költségeit. Természetesen egy háztartásban több okoskonnektort is használhatsz, így párhuzamosan több készülék fogyasztását is nyomon követheted.

 A digitális fogyasztásmérőt most fergeteges bevezető áron érheted el egy ingyenes feliratkozás után. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: nyomj az alábbi linkre és rendeld meg a fogyasztásmérőt kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

08_6.jpg

Fogyasztásmérő - mérd meg, mi mennyit fogyaszt, költséged is kiírja

Így tartsd szemmel elektromos eszközeid, takaríts meg több száz kWh energiát!

Hogyan spórolj meg minél több energiát? Mutatjuk a megoldást!

A takarékosság kérdése mostanság kulcsfontosságú. A növekvő energiaárak miatt hasznos, ha minél több villanyáramot meg tudsz takarítani. Azonban gyakran előfordulhat, hogy valamelyik eszközöd a vártnál többet fogyaszt. Egy pazarló elektromos berendezés rengeteg pluszköltséggel jár.

05_11.jpgSzerencsére egy ügyes találmánnyal lebuktathatod sokat fogyasztó eszközöd, kordában tudod tartani fogyasztásod. Sőt, mostantól azt is megtudhatod, mennyit kell fizetned pontosan az áramért! Ismerd meg Te is a digitális fogyasztásmérőt és tartsd szemmel fogyasztásod, spórolj meg rengeteg energiát!

Digitális fogyasztásmérő – azonnali, precíz kWh és költségmérés otthonra, cégeknek is

A digitális fogyasztásmérővel kiderülhet, melyik berendezésed fogyaszt túl sokat, így takarékosabb típusra válthatsz, vagy csökkentheted az üzemidőt. Jó hír, hogy a műszer képes be- és kikapcsolt vagy készenléti állapotú elektromos készülékek mérésére is. Ebből pl. hamar megtudhatod, hogy ki kell-e teljesen húznod valamelyik készüléked, hogy ne pocsékoljon feleslegesen villanyt.02_16.jpg

Nagyméretű LCD kijelzőjéről leolvashatod a mérési időtartamot, a feszültséget, az áramerősséget, a frekvenciát és a teljesítményt is. A wattmérő ezekből, valamint az általad beállított nappali és éjszakai tarifából megállapítja fogyasztásod költségét is. Továbbá a minimum- valamint a csúcsteljesítményt is lemérheted.Nagy előnye, hogy beépített elemeket is tartalmaz, így egy esetleges áramszünet esetén sem felejti el a beállításokat. A wattmérőt széles méréshatár és rendkívüli pontosság jellemzi, ezért otthoni, valamint céges használatra is ajánljuk.03_9.jpg

Ez a lehető legszuperebb megoldás, hogy mindig szemmel tartsd villanyfogyasztásod. Minden házba, lakásba, nyaralóba, irodába, műhelybe, üzletbe is hatalmas segítség.05_12.jpg
A fogyasztásmérőt teljesen biztonságos, gyermekvédelemmel ellátott EU-s aljzattal látták el. Túlterhelés esetén rögtön figyelmeztető hanggal jelez. 57_3.jpg
Mennyi megtakarítást érhetsz el vele?

A fogyasztásmérővel komoly lépést tehetsz a takarékosság felé. A megtakarítás mértéke függ az elektromos készülékek számától, típusától és azok használati idejétől. A tapasztalatok szerint évente akár 250-300 kWh is megtakarítható általa. Így hamar behozza az árát, nagyban segít a tudatos energiatakarékosságban.

Bemutató videó - nézd, milyen jól mér:

Mihez ajánlott a digitális fogyasztásmérő?

- háztartási gépekhez (pl. hűtő, mikrosütő, mosógép, mosogatógép, villanytűzhely, kávéfőző, vízforraló, robotgép)
- televízióhoz
- számítógéphez
- klímákhoz, elektromos kályhákhoz
- akváriumokhoz
- elektromos szerszámokhoz
- irodai berendezésekhez
- minden 230V-tal működő eszközhözfejlec1_15.jpg

Csökkentsd tudatosan a rezsid: a fogyasztásmérő most zseni áron Tiéd!

Takaríts meg Te is súlyos tíz vagy százezreket a wattmérővel! Kiváló befektetés mindenkinek, aki tisztán és pontosan szeretné látni villanyfogyasztását.

Egy háztartásban vagy üzlethelyiségben, telephelyen több darabot is használhatsz, így több készülék fogyasztását is ellenőrizheted egyszerre. A digitális fogyasztásmérőt most fantasztikus bevezető áron érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: nyomj az alábbi linkre és rendeld meg a fogyasztásmérőt kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

08_6.jpg

Így öntözd növényeid a hőségben: itt a kerti slagok királya

Locsoláshoz, takarításhoz, kocsimosáshoz is kiváló találmány, most ajándékkal

Mutatjuk, mivel öntözz a kánikulában: ismerd meg a kerti slagok királyát!

Aszály sújtotta nyarunk van, ebben a helyzetben kertünk, pázsitunk, növényeink locsolása fontos kérdés. Ilyenkor nem érdemes megvárnod, míg teljesen kiszárad a kerted. Azonban, ha gyakran használsz kerti slagot, akkor biztosan te is tapasztaltad, hogy mennyi vesződség van vele: nehéz, gabalyodik, megtörik, kilyukad.
xhose2.jpgEleged van abból, hogy leszakad a hátad, annyit kell rángatnod a locsolócsövet? Belefáradtál abba, hogy mindig összegubancolódik? Ismerd meg az Xhose PRO-t, a forradalmian új locsolótömlőt és tedd könnyebbé a kerti munkát!

XHose PRO 60 m-es locsolócső - többrétegű, gabalyodásmentes slag, amivel álom a kerti munka!

Az XHose PRO egyesíti a népszerű XHose locsoló minden kiemelkedő tulajdonságát egy még masszívabb felépítéssel. Ultra erős, 9 rétegű cső, mellyel gyerekjáték az öntözés, kocsimosás. Forradalmi felépítésének köszönhetően soha nem törik meg, nem gubancolódik össze.
xhosepro3.gif

Ez a hihetetlen cső automatikusan hosszának háromszorosára, 60 méteresre tágul, és a kényelmes tárolás érdekében vissza is zsugorodik. Gondol bele, milyen nagyszerű lesz, hogy nem kell többé időt fecsérelned a slag felcsévélésére, kibogozására. Amint elzárod a csapot, az XHose PRO "elpakolja magát" - könnyű hordozni és tárolni is!03_7.jpg

Mivel nem gabalyodik, törik, nem kell emelgetned, ráncigálnod a nehéz csövet – szabadon mozoghatsz, az XHose PRO-ból mindig megfelelő erősségű víz áramlik. Akár a növényeket öntözöd, vagy az autódat mosod, az XHose PRO varázslatos segítőtársad lesz.07_11.jpg

A régebbi típusokkal ellentétben az XHose PRO-t masszív réz szerelvényekkel látták el, amik igazán kiállják az idő próbáját. Maga a tömlő 1.9 centis átmérőjű, optimálisan erős vízsugarat ad, 60 méteres hossza révén még nagyobb kertekbe is alkalmas.12_18.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen sokoldalú:

Mi mindenre használhatod az XHose PRO-t?

- pázsitok, virágok, termő gyümölcsfák, bokrok, veteményesek öntözéséhez
- kocsimosáshoz
- kerti bútorok takarításához
- forró aszfalt, teraszok lehűtéséhez
- ablakmosáshoz
- medencék feltöltéséhez
- házi- és haszonállatok itatásához
- bármilyen feladathoz, ahol nagy erejű vízsugárra van szükség

05_10.jpg

A 60 m hosszú XHose PRO cső csak 8.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Vedd fel a harcot a kegyetlen szárazság ellen, mentsd meg növényeid! Válts Te is új XHose PRO-ra és élvezd minden előnyét! 

Blogunk másfél éves születésnapi akciójában mindössze 8.990 Ft-ért lehet Tiéd a 60 m hosszú locsolócső, ha feliratkozol hírlevelünkre. Sőt, ha most rendelsz, egy grátisz multifunkciós szórófejjel is meglepünk, amivel egyszerűen állíthatod a vízsugarat, attól függően, hogy enyhébb szórást vagy erősebb öntözést szeretnél. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés:  nyomj az alábbi linkre és rendeld meg az XHose 60 PRO m-es locsolócsövet 8.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

07_12.jpg

Itt a kerti locsolócsövek királya: sosem törik meg, nem gubancolódik

Kánikulai locsoláshoz, kocsimosáshoz, forró aszfalt lehűtéséhez is kiváló

Így locsolj a szárazságban, hogy ne tikkadjanak ki növényeid!

Egy megbízható locsolócső minden családi házban, nyaralóban, hobbitelken elengedhetetlen kellék. Pláne a mostani hőségben és csapadékhiányban, ahol a növények könnyen ki tudnak száradni. Elavult slagokkal azonban gyakran kínszenvedés bármilyen feladat. A nagy és nehézkes csövek sok helyet elfoglalnak, könnyen megtörnek, állandóan összegabalyodnak. hagyomanyoscsogif.gif

Elhasznált, öreg tömlő helyett érdemes csavarodásmentes, tartós csőre váltanod. Ilyen az XHose PRO, mely 60 m-es hosszával és ajándék szórófejével minden kerttulajdonosnak jó szívvel ajánlott.

XHose PRO varázslatos locsolócső - 60 m hosszú, automatikusan méretére tágul!

A XHose PRO 60 m-es locsolócsővel káprázatosan egyszerű megöntözni bármit. Titka az extra erős, többrétegű felépítésű csövében rejlik, mely soha nem törik meg, nem gubancolódik össze. Mostantól megfelelő nedvességgel láthatod el a gyepet, virágokat, bokrokat, gyümölcsfákat, palántákat. Tökéletesen alkalmas tisztításra is, kerti bútoraidat, autódat, motorodat is pillanatokon belül letakaríthatod vele. xhosepro3.gif

Képzeld el, milyen nagyszerű lesz, hogy nem kell többé időt fecsérelned a slag felcsévélésére, kibogozására. Amint elzárod a csapot, az XHose PRO "elpakolja magát" - könnyű hordozni és tárolni is!

Az XHose PRO-val nem akadsz bele semmibe, nem kell rángatnod a csövet, sokkal kevésbé fogsz elfáradni. Hihetetlenül erős és tartós felépítésének hála, hosszú éveken át szolgálhat.  

xhose5.jpg

A régebbi típusokkal ellentétben az XHose PRO-t masszív réz szerelvényekkel látták el, amik igazán kiállják az idő próbáját. Maga a tömlő 1.9 centis átmérőjű, optimálisan erős vízsugarat ad, 60 méteres hossza révén még nagyobb kertekbe is alkalmas.02_12.jpg

Akár öntözöl, locsolsz, kocsit mosol, takarítasz, medencét töltesz fel, az XHose PRO hatalmas segítségedre lesz. Ne kínlódj tovább régi, gubancos tömlőkkel! A XHose 60 m-es slaggal valósággal megkönnyítheted életed!  

Bemutató videó:

Mi mindenre használhatod az XHose PRO-t

- pázsitok, virágok, termő gyümölcsfák, bokrok, veteményesek öntözéséhez
- kocsimosáshoz
- kerti bútorok takarításához
- forró aszfalt, teraszok lehűtéséhez
- ablakmosáshoz
- medencék feltöltéséhez
- házi- és haszonállatok itatásához
- bármilyen feladathoz, ahol nagy erejű vízsugárra van szükség

ajanlott_1.jpg

Augusztusi szuperajánlat: a 60 m hosszú cső csak 8.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Ne hagyd, hogy növényeid kiszáradjanak az aszályban! Készülj fel a hosszantartó kánikulára és szereld fel kerted XHose locsolócsővel! A 60 m hosszú XHose PRO-t szenzációs áron érheted el nálunk a készlet erejéig. Sőt, most bónusz többfunkciós szórófejet is kapsz minden slag mellé:

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés:  nyomj az alábbi linkre és rendeld meg az XHose 60 PRO m-es locsolócsövet 8.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

07_12.jpg

Őrület: pulzust, véroxigént, alvást is figyel ez a zseni okoseszköz

Neked még nincs? Ajándékba is remek ötlet minden egészségre törekvőnek

Szeretnél egészséges életmódot élni? Ez a zseniális találmány hatalmas segítségedre lesz!

Manapság elsőrangú kérdés, hogy szemmel tudjuk tartani egészségünket, odafigyeljünk testünk jelzéseire. Szerencsére a modern vívmányok lehetővé teszik, hogy tegyünk az egészséges életmódért. Egy fantasztikus eszközzel Te is éjjel-nappal nyomon követheted szervezeted adatait, időben cselekedhetsz, ha valami esetleg nem lenne rendben. 
okosora2_1.jpgFedezd fel Te is az aktivitásmérő okoskarkötőt, és tartsd szemmel pulzusod, alvásminőséged, véroxigénszinted egyszerűen a csuklódról!

Aktivitásmérő okoskarkötő - precíz és hasznos információk, gombnyomásra

Az új aktivitásmérő okoskarkötővel azonnali, pontos információkat kaphatsz szervezetedről. Legyen szó munkáról, pihenésről, sportolásról, ez a sokoldalú eszköz folyamatosan figyeli tested biojeleit, amit a karkötőn és a hozzá tartozó iOS vagy androidos alkalmazáson keresztül is nyomon követhetsz.

55_4.jpg

Mi mindenre képes az aktivitásmérő?

A készülékkel megtudhatod aktuális pulzusod, véroxigénszinted, a napi megtett lépésszámod, az elégetett kalóriákat, valamint ellenőrizheted a mélyalvásban töltött időt is, így mindig láthatod, mennyire pihentél megfelelően.

okos1.jpg

Hogyan kell használni?

Az okoskarkötőt egyszerűen, bluetoothon keresztül párosíthatod androidos vagy iOS telefonoddal. A temérdek hasznos funkcióval ellátott FitPro alkalmazással napi, heti, havi lebontásban is szemügyre veheted az adatokat. Innentől kezdve folyamatosan követheted szervezeted adatait, aktuális teljesítményed.03okoskarkotogif.gif

Stílusos kinézet, kimagasló üzemidő

Az aktivitásmérő divatos, modern kinézettel, uniszex fekete színnel, cserélhető szilikon szíjjal rendelkezik. IP67-es tanúsítvánnyal látták el, így a port, az esőt és az izzadságot is kiválóan bírja. Zuhanyzás, úszás közben is rajtad lehet.okoskarkoto1_1.jpg

A karkötőt a manapság kötelező okosfunkciókkal is felvértezték: a rezgő értesítéses üzemmóddal nem fogsz lemaradni egyetlen fontos hívásról, SMS-ről, emailről vagy messenger üzenetről. Sőt, mobilod kameráját is vezérelheted, amivel megkönnyítheted pl. a csoportképek, szelfik készítését.

08_5.jpg

Jó hír, hogy a zenelejátszót is irányíthatod mostantól a csuklódról: könnyedén léptethetsz kedvenc dalaid között vagy megállíthatod/elindíthatod a kiválasztott számot.

Az okoskarkötő minden aktív életmódot élőnek, sportolónak, sokat kirándulónak, fogyni kívánónak, idősnek és fiatalnak egyaránt ajánlott eszköz. 

Nézd milyen könnyű párosítani a telefonnal:

Az okoskarkötő most csak 5.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Tartsd szemmel saját magad vagy családtagjaid egészségét, lepd meg saját magad, szeretteid okoskarkötővel!

Az aktivitásmérőt születésnapi akciónkban az most 5.990 Ft-os kedvezményes áron rendelheted meg, ha feliratkozol hírlevelünkre.

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni műszaki, egészségmegőrző, háztartási újdonságokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az aktivitásmérő okoskarkötőt 5.990 Ft-os szuperáron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:   

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

07_9.jpg

Itt a kerti slagok királya: kánikulában ezzel öntözd növényeid

Locsolásra, kocsimosásra, takarításra is kiváló találmány érkezett

Így locsolj a nagy melegben - zseniális eszköz minden kerttulajdonosnak

Forró nyarunk van, várhatóan még jó pár napig 35 fokos országos hőség lesz. Ilyen körülmények közt a megfelelő öntözés életmentő lehet növényeid számára. xhose8.jpg

Ne várd meg, míg teljesen kiszárad a kerted! Ismerj meg egy zseniális eszközt, hogy pázsitod, cserjéid, fáid, virágaid elegendő nedvességhez jussanak a legforróbb napokon is. Elhasznált, öreg tömlő helyett érdemes csavarodásmentes, tartós csőre váltanod. Ilyen az XHose PRO, mely 60 m-es hosszával és ajándék szórófejével minden kertbe, udvarra, veteményeshez jó szívvel ajánlott. 

XHose PRO 60 m-es locsolócső - többrétegű, csavarodásmentes tömlő, amivel álom az öntözés!

Az XHose PRO a kerti slagok legújabb generációját képviseli. Mindent tud, amit a hagyományos locsolócsövek nem: extra erős, többrétegű anyagból készült, különleges felépítésének hála, sohasem törik meg, nem gubancolódik össze.xhoseblog.gif

Hogyan működik?

Amint megnyitod a csapot, az XHose PRO automatikusan hosszának háromszorosára képes tágulni. Használatot követően vissza is zsugorodik eredeti méretére. 02_12.jpg

Speciális többrétegű felépítése szavatolja, hogy ne törjön meg, ne gabalyodjon. Belül egy elasztikus tömlőből, kívül sűrű szövetanyagból készült. A mellékelt csatlakozóval bármilyen szabványos csaptelepre szemvillanás alatt felszerelheted.xhose5_1.jpg

A korábbi típusokkal ellentétben az XHose PRO-t masszív réz szerelvényekkel látták el, amik igazán kiállják az idő próbáját. Maga a tömlő 1.9 centis átmérőjű, optimálisan erős vízsugarat ad, 60 méteres hossza révén még nagyobb kertekbe is alkalmas.04_12.jpg

Mától nem fogsz olyan hamar elfáradni munka közben: mivel nem gabalyodik, törik, nem kell emelgetned, ráncigálnod a nehéz csövet – szabadon mozoghatsz, az XHose PRO-ból mindig megfelelő erősségű víz áramlik. Akár a növényeket öntözöd, vagy az autódat mosod, az XHose PRO varázslatos segítőtársaddá válik.07_11.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen szuperül tágul:

Mi mindenhez ajánlott az XHose PRO?

- pázsitok, virágok, termő gyümölcsfák, bokrok, veteményesek öntözéséhez
- kocsimosáshoz
- kerti bútorok takarításához
- ablakmosáshoz
- medencék feltöltéséhez
- forró aszfalt (pl. terasz, kocsibejáró) lehűtéséhez
- bármilyen feladathoz, ahol nagy erejű vízsugárra van szükség
ajanlott_1.jpg

A 60 m hosszú XHose PRO cső csak 8.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Készülj fel a tartós hőhullámra és szereld fel kerted XHose locsolócsővel! A 60 m hosszú XHose PRO-t szenzációs áron érheted el nálunk a készlet erejéig. Sőt, most bónusz többfunkciós szórófejet is kapsz minden slag mellé.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: nyomj az alábbi linkre és rendeld meg az XHose 60 PRO m-es locsolócsövet 8.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!
07_12.jpg

Pokoli a hőség: így védekezz kertben, teraszon, erkélyen!

Szenzációs trükk, hogy átvészeld a mostani kánikulát

Brutális a kánikula idén - mutatjuk, hogyan kerüld el a hőgutát!

Kemény hőhullámok érkeznek ezen a nyáron, úgy néz ki, a 30 fok feletti maximumok még sokáig velünk maradnak. Sőt, a napokban a 40 fokot is megközelítheti a hőmérséklet. Ugye te sem akarsz kitikkadni a hőségben? Egy fantasztikus hűsítő megoldással azonnali enyhülést kaphatsz!para5_1.jpgNe szenvedj forró levegőt keringető ventilátorokkal, hideg vizes slaggal: elhoztuk számodra azt a találmányt, amivel akár 8-10 fokkal is csökkentheted hőérzeted. 

Kültéri frissítő párakapu - varázslatos felfrissülés gyorsan, gazdaságosan!

A kültéri frissítő párakapuval azonnal lehűtheted környezeted. Köztereken, strandokon vagy vendéglátóhelyeken már lehet, hogy találkoztál vele - most végre otthoni használatra is elérhető ez a hatékony hűsítő eszköz. Segítségével akár 10 fokkal is hűvősebbnek érezheted a levegőt. parakapu_2.jpg

Hogyan hűsít?

A párakapu a hideg vizet rendkívül apró szemcsékre porlasztja, így remek frissítő hatást biztosít. A 10 fúvóka folyamatosan adagolja a hűs párafüggönyt, mely rögtön felfrissít, ráadásul a finom cseppeknek köszönhetően nem áztat el. Remek érzés alatta ülni, állni vagy feküdni - igazi felüdülést nyújthatsz vele saját magadnak, családtagjaidnak vagy barátaidnak! Jöhet bármilyen forróság, a párakapu alatt mindig kellemesen hűvös lesz - a mostani  embert próbáló kánikulában egy ilyen találmány aranyat ér!
ezgif_com-video-to-gif.gif

Hogyan kell használni?

Mindössze egy nyomás alatt levő csapra lesz szükséged és máris beüzemelheted a párakaput. Bármilyen normál méretű csapteleppel kompatibilis, csendes, takarékos eszköz. Fogyasztása maximum 2l/óra fúvókánként. Hossza 10 m, szükség esetén tovább is bővítheted, mivel az alkatrészek egymáshoz csatlakoztathatók. para-uj8_2.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen öröm alatta pihenni:

Hová ajánlott?

- családi házak udvarára, kertbe, teraszra
- napernyőkre, sörsátrakra, filagóriákra
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz, hobbikertekhez
- erkélyekre (akár társasházak, panellakások erkélyére is)
- kávézók, éttermek, bárok kerthelyiségeibe
- strandokra, szállodákhoz, panziókhoz
- kertészetekbe, ültetvényekhezpara-uj6_1.jpg

Számolj le a kegyetlen forrósággal! A komplett párakapu csomag most csak 2.990 Ft!

Ne várd meg, míg Te vagy szeretteid megsülnek a melegben: szerezd be a frissítő párakaput fantasztikus, 2.990 Ft-os áron egy ingyenes feliratkozás után. A párakapuval elkerülheted, hogy hőgutát kapj, segít elviselhetővé tenni a legmelegebb napokat, élmény lesz alatta a hűsölés. A csomagban megtalálod a 10 m hosszú gumicsőt 10 db szórófejjel, valamint a felszereléshez szükséges csap csatlakozót is.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a VevőBarát hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási, műszaki ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és szerezd be komplett párakapu csomagot 2.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

misty.jpg

Így tartsd ételeid frissen - zseni konyhai trükk érkezett

Nincs több pocséklás, a nyers és a készételek is tovább tárolhatók, ha ezt használod

Nem akarod, hogy kárba vesszenek ételeid? Mutatjuk, hogyan kerüld el a pazarlást!

70 kg élelmiszer. Döbbenetes, de ennyi étel landol a kukában évente egy átlagos magyar háztartásban. A mostani időszakban pedig nagyon fontos, hogy elkerüljük a pocséklást, anyagi és környezettudatossági okokból is. A hagyományos műanyagedényes, vagy hűtőtasakos tárolással azonban nem mindig tudjuk annyi ideig frissen tartani ételeinket, ameddig szeretnénk. 1vakum.jpg

Elég a pazarlásból! Mutatjuk, hogyan ne vesszenek kárba az ételek!

Jó hír, hogy egy remek újdonsággal könnyen megőrizheted az ételek frissességét. Az új vákuumfóliázó géppel elkerülheted, hogy kiszáradjanak, rossz állagúvá váljanak vagy bepenészedjenek élelmiszereid. 

Vákuumfóliázó gép - zöldségekhez, gyümölcsökhöz, húsokhoz, készételekhez is kiváló

A vákuumfóliázó géppel könnyedén eltárolhatod romlandó hozzávalóid, ételeid. Sült és nyers húsokhoz, zöldségekhez, gyümölcsökhöz, sajtokhoz, babhoz, gombához és egyéb finomságokhoz is nagyszerű.

02_11.jpg

A fóliázóval meggátolhatod a penész és más baktériumok szaporodását, sértetlenné teheted az ételeket. Mostantól elérheted, hogy kevesebb finomságot kelljen kidobnod, megelőzheted a pocséklást.

04-vakuum-gif_1.gif

Ez az univerzális vívmány így már néhány használattal behozza az árát! Gondolj bele, milyen jó lesz, hogy hosszú távon mindig találsz a hűtőben olyan ennivalót, amit bármikor elővehetsz!

13_12.jpg

A vákuumozott élelmiszereket attól függően, hogy mikor szeretnéd őket felhasználni, le is fagyaszthatod. Lefagyasztás után akár mikrohullámú sütőben vagy 75 °C-nál alacsonyabb hőfokú vízben is felolvaszthatod az ételeket közvetlenül a vákuumos zacskóból.

Nézd, milyen jól használható:

Mi mindenhez alkalmas a vákuumfóliázó gép?

- Húsokhoz, halakhoz
- Sajtokhoz
- Zöldségekhez (vákuumozás előtt ajánlott őket blansírozni, azaz picit megfőzni)
- Gyümölcsökhöz
- Porszerű ételekhez (pl. liszt, pirospaprika)
- Folyadékokhoz (pl. levesek – vákuumozásukat fagyasztva ajánljuk)

vakuumfoliazo-fejlec02.jpg

Minden családnak ajánlott találmány: most mindössze 7.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Tapasztald meg Te is a vákuumfóliázás előnyeit, számolj le a pazarlással, spórolj rengeteget! Ez a modern készülék nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem! Ideális ajándékötlet családoknak ünnepekre, jeles alkalmakra.

A fóliázó gépet most szenzációs áron szerezheted be blogunknak köszönhetően egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a vákuumfóliázó gépet mindössze 7.990 Ft-os áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:   

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

9999.jpg

Te még fúróval, csavarokkal kínlódsz? Mutatunk jobbat!

Így rögzíts szinte bármit falra, csempére, üvegre, fúrás nélkül, azonnal!

Szívesen rögzítenél valamit, de nem akarsz fúróval, kalapáccsal vesződni? Ezt próbáld ki!

Felraknád kedvenc képed, vagy egy kisebb polcot, dísztárgyat, de nem szívesen lyuggatnád ki a falat? Ne küszködj többé csavarokkal, tiplikkel, szögekkel: egy zseniális újdonsággal anélkül rögzíthetsz bármit, hogy ki kéne lyukasztanod az adott felületet. ivygrip10.jpg

Sőt, mostantól olyan helyeken is használhatod, ahol eddig nem volt lehetséges csavarozni vagy szögelni. Ismerd meg most és könnyítsd meg vele a mindennapokat! 

Ivy Grip Nano - szupererős kétoldalú ragasztószalag, számtalan felhasználási lehetőséggel

Az Ivy Grip Nano egy új generációs kétoldalas ragasztószalag, ami szupererősen ragad mindkét oldalán, ennek ellenére leszedhető, lemosható, újra felhasználható megoldás. ivy10_1.jpg

Mire is jók a kétoldalas ragasztószalagok? 

A kétoldalas szalagok mindkét oldalukon ragadnak, ezáltal láthatatlan módon rögzíthetsz velük egymáshoz két felületet. Sokoldalú felhasználási módjuk révén háztartási, szerelési, ipari feladatokra is alkalmasak.08_23.jpgMiért olyan különleges az Ivy Grip Nano?

Az Ivy Grip víztiszta akril gél anyagból készült, nem hagy nyomot a falon, a padlón, sem a rögzíteni kívánt tárgyon. Brutális erővel rögzít, ugyanakkor leszedhető, lemosható, rengeteg alkalommal újrahasználható megoldás. Víz és időjárás-álló, így kül- és beltéren is megállja a helyét. ivygif04_1.gif

Gondolj bele, mennyire megkönnyítheted vele életed, hogy mostantól nem kell minden apróság miatt kilyuggatnod a falat. Innentől kezdve olyan felületeken is rögzíthetsz tárgyakat, amiken korábban nem voltál képes. 

Nézd, milyen jól rögzít mindent:

Hogyan kell használni?

Csak vágj le egy darabot, szedd le a védőréteget és már ragad is! Az Ivy Grip Nano az olyan sima, tiszta, nem porózus, zsírmentes felületeken tapad a legjobban, mint pl. a csempe a fa, a fém, a műanyag, az üveg és a márvány. Durva, nedves vagy egyenetlen felületek kivételével bárhova felragaszthatod. Hatalmas előnye, hogy újra és újra felhasználható: öblítés és szárítás után ismét ragad, ezért rendkívül hosszú élettartammal bír. 
05_21.jpgÍme, néhány gyakorlati példa, mi mindenre jó az Ivy Grip:

- rögzítheted vele csúszkáló szőnyegeid, lábtörlőd, bútóraid
- végre kiteheted kedvenc családi fotóid, festményeid a falra
- elhelyezheted legszebb dísztárgyaidat
- pillanatok alatt felrakhatsz vele egy fogast, tükröt, kisebb polcot
- rögzítheted, esztétikusan rendszerezheted vele kábeleidet, hosszabbítóidat
- ötletes dekorációkat készíthetsz otthonodban, üzletedben, irodádban
- kirakhatsz utcatáblát, házszámot, egyéb feliratot vagy hirdetőtáblát
- autóban egyszerűen ráteheted GPS-ed, mobilod

ivygrip1.jpg

Nyári ajánlat: 2 db ragasztószalag most csak 4.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Rögzíts mostantól szinte bármit egyszerűen, nyom nélkül! Blogunk nyári ajánlatában most 2 db ragasztószalagot kapsz 1 áráért, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél):

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az Ivy Grip Nano-t 1+1 akcióban mindössze 4.990 Ft-os áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:   

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

html28_1.jpg

Így űzd ki a zavaró rovarokat, rágcsálókat nyáron!

Zseniális fegyver a legyek, szúnyogok, bogarak, valamint az egerek ellen is

Téged is irritálnak a berepülő, bemászó rovarok? Megszabadulnál a zavaró betolakodóktól?

Ilyenkor nyáron a legtöbb a rovar, sokszor tömegével lepik el az otthonokat. Gyakran hiába a szúnyogháló, be tudnak bújni a kis réseken is az élősködők. A rágcsálók sem tétlenkednek: a forró nyári napokon is szívesen jutnak be a házakba, alsóépületekbe, hogy élelmet keressenek vagy bevackoljanak. pest12.jpg

Ne várd meg, míg teljesen ellepik a kártevők otthonod! Egy zseniális megoldással veszélyes csapdák és mérgek nélkül űzheted ki a rágcsálókat és rovarokat. Próbáld ki Te is és szabadulj meg a nem kívánatos betolakodóktól!

Pest Reject Repeller - elektromos és ultrahang hullámokkal működő kártevőriasztó

A Pest Reject Repeller elektromos kártevőriasztóval rövid időn belül eltávolíthatod a behúzódó, illetve már a házba vagy lakásba bejutott rovarokat és rágcsálókat. Ez a vadonatúj fejlesztésű találmány 2-féle módon képes távol tartani a betolakodókat. Rendszeres használatával heteken belül szemmel láthatóan csökkentheted a rágcsálók, rovarok számát.pest3_1.jpg

Mi a Pest Reject Repeller titka?

Ez a nagyszerű készülék egy láthatatlan erőteret képez otthonodban, üzletedben vagy nyaralódban: a folyamatosan váltakozó, erőteljes elektromágneses és ultrahang hullámok teljességgel élhetetlenné teszik a környezetet a rovarok és a rágcsálók számára. Ezzel azt érheted el, hogy messziről elkerülik otthonod a betolakodók. A már bent levő élősködők pedig rövid úton eltűnnek a lakásból, házból. 

pestreject280.gif

Hogyan kell használni?

Nem kell hozzá semmilyen elem, csak dugd be egy fali konnektorba, és a Pest Reject rögtön elkezdi áldásos tevékenységét.  

Nagy előnye, hogy zajtalan, környezetbarát működésű, fogyasztása minimális. Mivel nem elpusztítja, hanem elriasztja a kártevőket, ezért nem marad utánuk eltakarítani való tetem. A Pest Reject hullámai emberre, kutyákra, macskákra egyáltalán nem veszélyesek.

pest5_1.jpg

Milyen állatok ellen vetheted be Pest Reject Repellert?

- szúnyogok, legyek, darazsak, egyéb repülő rovarok
- pókok
- bogarak (csótányok, poloskák)
- egerek, patkányok, nyestekpest9.jpg

Mekkora területen hatásos?

Egy készülék egy teljes szintet, akár 100 m2-nyi területet is képes lefedni, ezáltal otthonod minden szeglete rovar- és rágcsálómentes lehet.

pest7.jpg

A riasztó praktikus LED világítással is rendelkezik, éjszakai jelzőfénynek is hasznos. Képzeld el, mekkora megkönnyebbülést jelent majd, hogy többé nem kell drága vegyszerekkel vagy különféle csapdákkal kínlódnod. 

Nézd, milyen jól működik:

Nyári szuperajánlat: a Pest Reject most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után! 

Védekezz most hatékonyan az elszaporodó rovarok és rágcsálók és rovarok ellen, mielőtt tömegesen lepik el lakhelyed nyáron! Blogunk születésnapi akciójának köszönhetően most fél áron, mindössze 3.990 Ft-ért lehet Tiéd ez a sokoldalú riasztó.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a VevőBarát hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes háztartási, műszaki ajánlatokról sem (a feliratkozás 100%-ig ingyenes, egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Pest Reject elektromos kártevőriasztót 3.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet már a következő munkanapon postára adjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec01_5.jpg

süti beállítások módosítása