Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Ezt csináld, ha fáj valamid: célzott impulzusmasszázs eszköz érkezett

Percek alatt ellazít, segít megszüntetni a kínokat, minden családnak ajánlott

2024. május 06. - VevőBarát_Ajánlatok

Sajog a nyakad, vállad, hátad, lábad? Van kiút a fájdalmakból!

Ismerős érzés, amikor hosszú órák után felállsz a számítógép elől és a nyakad, vállad szinte megmerevedett? Amikor egész nap a volán mögött ülsz és este alig tudsz kiegyenesedni a derékfájdalomtól? Vagy amikor a mindennapi teendők során itt is, ott is jelentkezik egy-egy fájdalmas pont a testeden?
01_9.jpg
De miért kellene lemondanod a komfortérzetről, ha van megoldás? Az ElectroPulse – Impulzusos Fájdalomcsillapító Készülék most enyhülést kínál számodra!

ElectroPulse – intelligens mikroáramokkal stimulál, hogy minél hamarabb elmúljon a fájdalom

Képzeld el, milyen lenne, ha egy hosszú, fárasztó nap után kényelmesen hátradőlhetnél a fotelben és hagynád, hogy a fájdalom szép lassan kiáramoljon a testedből!electro-gif.gif
Az ElectroPulse – Impulzusos Fájdalomcsillapító Készülék pontosan ezt teszi lehetővé számodra. Az ElectroPulse egy forradalmi eszköz, amely az EMS (elektromos izomstimulációs) technológiát használja. Intelligens mikroáramokat bocsát ki, melyek stimulálják az izmok mozgását, fellazítják a feszülést. A készülék hosszan tartó enyhülést nyújt, segít javítani a vérkeringést és felgyorsítja a regenerációt.

Hogyan működik?

Az intelligens mikroáramok gyengéden átjárják a fájó pontokat, ellazítják a görcsös izmokat. Szinte érezni fogod, ahogy a feszültség távozik, átadva a helyet egy kellemes, felszabadult érzésnek. Mintha csak egy láthatatlan és fáradhatatlan masszőr dolgozna a testeden, feloldva a csomókat, megnyugtatva a fáradt végtagokat.04_14.jpg

A hagyományos masszázskészülékekkel ellentétben, amelyek csak az izmok külső részét masszírozzák, az ElectroPulse az izmok belső részét is stimulálja, ezáltal hatékonyan fokozza a vérkeringést és gyorsítja a fáradtságból való felépülést. 8 masszázsmód és 19 intenzitási szint áll rendelkezésedre, hogy megtaláld a neked megfelelő erősséget. 08_9.jpg

Gondolj bele, mennyi új energiád lesz, ha megszabadulsz a fájdalmaktól! Végre nem a merev izmaid fogják meghatározni a napjaidat. Több időd jut majd a szeretteidre, a hobbidra, önmagadra.

Az ElectroPulse-zal visszakapod az uralmat a tested felett és újra élvezheted az aktív, fájdalommentes életet.

Bemutató videó - nézd, milyen jól masszíroz:

Kiknek ajánljuk az ElectroPulse-t?

  • Akik ülőmunkát végeznek és gyakran küzdenek hát- vagy nyakfájással
  • Fizikai dolgozóknak, állómunkát végzőknek
  • Idősebbeknek, akiknél gyakoriak a mozgásszervi problémák
  • Autósoknak, akik sokat vannak úton
  • Sportoló, aktív életmódot folytató embereknek
  • Mindenkinek, aki szeretne egy egyszerű, hatékony megoldást a fájdalmak ellen

14_5.jpg

Élvezd Te is a természetes fájdalomcsillapítás előnyeit - remek ár, gyors szállítás hazai raktárról!

Ne hagyd, hogy a fájdalom irányítsa az életed! Használd az ElectroPulse – Impulzusos Fájdalomcsillapító Készüléket és fedezd fel újra az egész napos komfortérzetet!

Érdemes több darabot is rendelned, így a tested több pontján is használhatod egyszerre, vagy megajándékozhatod családtagjaidat a plusz darabokkal.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes egészségmegőrző, műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az elektromos fájdalomcsillapítót kedvezményes áron:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

15_9.jpg

süti beállítások módosítása