Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Nem mindig látsz jól közelre? Így lásd tisztán a parányi dolgokat!

Okos trükk, hogy élesen láss olvasás, szerelés, varrás, festegetés közben.

2024. szeptember 07. - VevőBarát_Ajánlatok

Nehézséget jelent a apróbetűk elolvasása? Szeretnél jobban látni közelre? Ez neked szól!

A modern életvitel velejárója, hogy rengeteg időt töltünk számítógépek és telefonok előtt, ami bizony nem tesz jót a közeli látásunknak. Gyakran megesik, hogy még a legélesebb szemű emberek is nehezen boldogulnak olyan apró feladatokkal, mint a cérna befűzése vagy a betegtájékoztatók elolvasása.

A hagyományos olvasószemüvegek sokszor nem nyújtanak kielégítő megoldást, a nagyítók használata pedig kényelmetlen, hiszen lefoglalják az egyik kezünket. De ne csüggedj, van remény!bigvision.jpg

Innovatív mérnökök egy forradalmi megoldást fejlesztettek ki, aminek segítségével bármilyen apró részletet kristálytisztán láthatsz majd, miközben mindkét kezed szabadon marad. Ez az eszköz tökéletes választás lehet számodra, ha szeretnéd megkönnyíteni a mindennapi tevékenységeidet, legyen szó akár varrásról, modellezésről vagy bármilyen aprólékos munkáról.

Ne hagyd, hogy a romló közeli látás korlátozzon! Ezzel a leleményes találmánnyal új távlatok nyílnak meg előtted. Tapasztald meg te is a különbséget, és élvezd a tökéletes látás nyújtotta szabadságot! Egy dolgot garantálhatunk: ez az eszköz örökre megváltoztatja majd azt, ahogy a apró dolgokra tekintesz. 

MaxFocus nagyító szemüveg - káprázatos, torzításmentes kép közelre 

A MaxFocus nagyító szemüveggel mától könnyen elolvashatod a legapróbb betűket, útmutatókat, játszva befűzheted a cérnát, a damilt, behajthatsz miniatűr csavarokat. 

08_21.jpg

Hogyan működik?

A MaxFocus úgy viselkedik, mint egy nagyító, azzal a különbséggel, hogy mindkét kezed szabadon marad a használatakor. Különleges lencséi 160%-os nagyítást biztosítanak számodra kb. 30-40 cm távolságból. 
gif.gif

Képzeld el, milyen jó lesz, hogy végre remekül láthatsz mindent, nem kell megkérned másokat, hogy segítsenek elolvasni valamit. Gond nélkül olvashatsz, szerelhetsz, varrhatsz, hímezhetsz, festhetsz, megvizsgálhatod érmegyűjteményed vagy ékszereid.  Ezzel a sokoldalú nagyítószemüveggel egész életed nagymértékben megkönnyítheted. bigvision_gif_2_large.gif

Komfortos, strapabíró kialakítás

A MaxFocus rendkívül kis súlyú eszköz, emellett puha orrnyereggel rendelkezik, egy idő után fel sem tűnik, hogy rajtad van! Hatalmas előnye, hogy kontaktlencse, napszemüveg vagy vényköteles szemüveg felett is hordhatod. Rugalmas szára bármilyen fejformára illeszkedik, hölgyeknek és uraknak is kiváló. 

06_22.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen könnyű vele bármilyen feladat:

Íme, néhány gyakorlati példa, mi mindenre jó a MaxFocus:

- parányi betűk olvasásához (pl. gyógyszerek, receptek, összetevők, útmutatók)
- szerelés, forrasztás, elektronikai munkák
- bélyegek, ékszerek, érmék vizsgálata
- miniatűr festmények
- modellezés
- varrás, horgolás (pl. cérna, fonal befűzés)
- horgászás (damil befűzés, csali előkészítése)
- apróbb növények, rovarok megfigyelése
- bármilyen feladathoz, ahol a közeli éleslátás elsőrangú kérdés

102_1.jpg 

Raktárkisöprés: a MaxFocus most csak 1.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Ezzel a varázslatos szemüveggel egy új világ nyílhat meg előtted. Mostantól könnyen megy az olvasás, a szerelés, számtalan olyan feladat, ami korábban szabad szemmel lehetetlen lett volna! Otthon és munkahelyen is jól használható segítség, mely mindig veled lehet. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki ajánlatokról, exkluzív akciókról sem. A leiratkozás csak egy kattintás, így igazán megéri kipróbálni!

2. lépés: klikkelj az alábbi linkre vagy képre és rendeld MaxFocus nagyító szemüveget mindössze 1.990 Ft-ért. Ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál.  Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

31_1.jpg

süti beállítások módosítása