Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

3 komoly veszély, ha oldaladon alszol - mutatjuk a megoldást is

Így feküdj helyesen, kényelmesen egy szenzációs eszközzel

2024. április 10. - VevőBarát_Ajánlatok

Te is az oldaladon alszol? Nyúzottan, fájdalmakkal ébredsz? Erről érdemes tudnod!

Az oldalfekvésben történő alvás sokunk számára a legkényelmesebb pozíció, azonban érdemes odafigyelni a helyes testtartásra, hogy elkerüljük a kellemetlen panaszokat.
leg7.jpg

Miért lehet problémás az oldalfekvés?

  • A lábak keresztezése miatt a derék és a csípő elfordulhat, nagy nyomást helyezve a porckorongokra.
  • A gerinc eltérhet optimális görbületétől, ami hátfájdalomhoz vezethet.
  • A térdek összekoccanhatnak, ami szintén fájdalmas lehet.

cikk01.jpg

Ha rendszeresen tapasztalsz derék-, csípő-, hát- vagy térdfájdalmat, illetve fáradtan ébredsz, itt az ideje változtatni az alvási szokásaidon.

Leg Pillow alvópárna - segít optimális helyzetben aludni egész éjjel

A Leg Pillow térd- és lábtámasztó párna segít megőrizni a helyes testtartást alvás közben, így kiküszöbölheted az oldalfekvésből adódó kellemetlenségeket. Az innovatív kialakításnak köszönhetően ideális pozícióban pihenhetsz egész éjszaka. Használd Te is ezt az ergonomikus párnát és ébredj frissen, feltöltődve, fájdalmak nélkül!09_3.jpg

Mitől különleges ez a párna?

A Leg Pillow speciális kialakítása megakadályozza, hogy derekad, csípőd elforduljon, valamint hogy térdeid összekoccanjanak. Ezzel az egyedülálló, kúpos formájú párnával megvédheted ízületeidet, gerincedet, egész éjszaka pihentetően, kényelmesen tudsz aludni. 02legpillow.gif

A Leg Pillow-val derekad, csípőd, teljes gerinced optimális, laza pozíciót vehet fel a pihenés során. Ennek köszönhetően a korábbi fájdalmak, sajgó, görcsös érzések rövid időn belül enyhülhetnek. 

04_9.jpg

A hagyományos párnák sokszor befüllednek, ellentétben a jól szellőző, lyukacsos kialakítású Leg Pillow-val. Télen-nyáron pihenhetsz vele anélkül, hogy beleizzadna a lábad. 

Hogyan kell használni?

Csak feküdj oldaladra, enyhén húzd fel a lábaidat, majd helyezd közéjük a Leg Pillow-t a tökéletes alvásért. Használhatod comb, térd vagy vádli közé rakva egyaránt, ahogy neked a legkényelmesebb. Minden korosztály számára ajánlott, hölgyek és urak is bátran használhatják. 

03_2.jpg

A párna 25x25x15 cm-es mérettel rendelkezik, levehető és mosható huzattal látták el, tisztítása nagyon egyszerű. 

Miután Te is megtapasztaltad a Leg Pillow egyedülálló komfortját, garantáljuk, hogy többé nem akarsz lemondani róla! Aludj mindig kényelmesen, ébredj energiával telve!

Bemutató videó - nézd, milyen remek vele az alvás:

A Leg Pillow ajánlott mindenkinek…

- aki az oldalán fekve szeret aludni
- aki fájó, sajgó ízületekkel ébred reggelente
- aki nehezen találja az ideális alvópozíciót
- aki megkímélné gerince, dereka, térdei egészségét
- aki szeretne egész éjjel komfortosan pihenni
- aki térdműtét után lábadozik
- aki imádja az újdonságokat 52_8.jpg

Szenzációs dupla ajánlat minden hírlevél feliratkozónak: 2 db Leg Pillow csupán 9.990 Ft!

Élvezd a kellemes pihenést egész éjjel a Leg Pillow-val, számolj le az oldalfekvés okozta fájdalmakkal, előzz meg egy súlyos mozgásszervi betegséget! Első osztályú ajándékötlet pároknak, szülőknek, nagyszülőknek egyaránt. 

Remek hírünk van: a Leg Pillow-t most mindössze 9.990 Ft-ért érheted el 2 db-os csomagban egy ingyenes feliratkozást követően. A plusz darabbal meglepheted kedvesed, szeretteid, barátaid is. 

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Leg Pillow-t 9.990 Ft-os kedvezményes csomagáron. Rendelésedet szupergyorsan, másnap postázzuk:   

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

09_11.jpg

süti beállítások módosítása