Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Zseni olvasószemüveg: több távolságra is jó, nem kell hunyorognod

Gépezz, olvass, mobilozz, szerelj egyetlen szemüveggel!

2024. április 13. - VevőBarát_Ajánlatok

Nem látsz mindig élesen közelre? Netán már több olvasószemüveged is van? Ezt próbáld ki!

Te sem mindig látsz jól, ha közelre kell nézned? Sajnos a legtöbb mai olvasószemüveg nem igazán alkalmazkodott a modern igényekhez. A legtöbbjük csak 30-40 centiméteres távolságra ad éles képet, ami például számítógép használatakor nem elegendő. Éppen emiatt sokan több olvasószemüveget is használnak, azonban ezek cserélgetése rendkívül fárasztó és kényelmetlen lehet.
onepower2.jpg

Meguntad a szemüvegek le-fel tologatását és cserélgetését? Van megoldás!

Képzeld el, ha mostantól egyetlen eszközzel helyettesíthetnéd az összes többi szemüvegedet! Egy fantasztikus találmánnyal mostantól többféle közeli távolságra is kiválóan láthatsz. Nincs többé hunyorgás, nem kell váltogatni vagy le-fel tologatni a szemüvegedet. Egész nap élvezheted a tiszta képet, legyen szó munkáról vagy szabadidős tevékenységekről.

One Power multifunkciós olvasószemüveg - láss tisztán közelre, egyetlen szemüveggel!

One Power névre hallgató olvasószemüveg egy különleges találmány, ami a szemed igényeihez igazodik: +0.5 és +2.5 dioptria között tökéletes képet biztosít számodra. Ha a te dioptriád is e két érték közé esik, akkor ezzel a szemüveggel tökéletesen láthatsz minden közeli dolgot.onepowergif1.gif

Mi a titka?

A szemüveget "Flex Focus" névre hallgató, speciális rugalmas fókuszú lencsékkel látták el, melyekkel szemeid rövid időn belül megtalálják azt a pontot, ahol a legélesebb kép tárul eléd. Nem kell semmit állítgatnod rajta, egyszerűen vedd fel, mint egy hagyományos szemüveget, és máris olvashatsz, szerelhetsz, varrhatsz, számítógépezhetsz, telefonozhatsz. 

html03_3.jpg

Mostantól elég lesz egyetlen szemüveget használnod számítógéped, telefonod vagy mobilod kijelzője előtt, barkácsolásnál vagy apróbetűs útmutatók olvasásakor. A One Power másik óriási előnye, hogy távolabbra sem nyújt olyan zavaróan homályos képet, mint a normál olvasószemüvegek, így nem szükséges le-fel tologatni, ha kicsit messzebbre szeretnél pillantani. 

05_8.jpg

A One Powerrel könnyen megy az olvasás, a munka és a hobbitevékenységek is

Ez a sokrétű eszköz a szem korral járó romlásához is nagyszerűen alkalmazkodik, így nem kell új szemüveget vásárolnod a jövőben, ha esetleg emelkedne a dioptriád. 

69_1.jpg

Divatos, uniszex viselet

A One Power kinézete divatos, hölgyek és urak egyaránt hordhatják. Enyhén lekerekített kerete szinte minden fejformára remekül illeszkedik! Otthonra, munkába, bármilyen nyilvános helyen is bátran felveheted. A keret szélessége 14 cm, magassága 3.5 cm.

09_13.jpg

Nézd, milyen remek képet nyújt:

Kinek ajánlott a One Power olvasószemüveg?

- mindenkinek, akinek dioptriája +0.5 és +2.5 közé esik
- mindenkinek, aki szeretne közelre élesen látni
- mindenkinek, aki több olvasószemüveget használ, és nem akarja folyton cserélgetni őket
- aki gyakran ül számítógép előtt, irodában dolgozik
- aki nem akar súlyos összegeket drága olvasószemüvegre költeni
- aki egy divatos, tartós, könnyen használható, kedvező árú olvasószemüveget keres 

html04_2.jpg

Láss Te is tisztán: a One Power szemüveg most csak 4.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

A közeli éleslátás nem luxus többé! Könnyítsd meg életed azzal, hogy mostantól elég lesz egyetlen olvasószemüveget magadnál hordanod. Blogunk másfél éves születésnapi akciójában most mindössze 4.990 Ft-ért lehet Tiéd a One Power, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a VevőBarát hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a One Power olvasószemüveget 4.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

90.jpg

süti beállítások módosítása