Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Itt a kerti slagok császára: nem törik meg, nem gabalyodik, 60 m-es!

Álom vele az öntözés és a kocsimosás - most még erősebb, réz csatlakozókkal kapod

2022. június 10. - VevőBarát_Ajánlatok

Elindult a kerti munkák szezonja: így locsold meg növényeid, mosd le autód könnyedén!

Van kerted, pázsitod vagy veteményesed, de még hagyományos kerti slagot használsz? A régi locsolótömlők használata felér egy kínzással: folyton megtörnek, összegubancolódnak, kész rémálom rángatni és cipelni a nehéz csövet. Ráadásul legtöbbjük pont oda nem ér el, ahová szeretnénk.

hagyomanyoscso_1.gifNe kínlódj tovább elavult tömlőkkel: elhoztuk a vadiúj XHose PRO kerti locsolócsövet, amivel pofonegyszerű lesz megöntözni növényeid, lemosni autód vagy lehűteni a nyári forró aszfaltot. Ismerd meg most, mit tud, és hogyan szerezheted be szuperáron!

XHose PRO 60m-es locsolócső - többrétegű, gabalyodásmentes slag, amivel álom a kerti munka!

Az XHose PRO egyesíti a népszerű XHose locsoló minden kiemelkedő tulajdonságát egy még masszívabb felépítéssel. Ultra erős, 9 rétegű cső, mellyel gyerekjáték az öntözés, kocsimosás. Forradalmi felépítésének köszönhetően soha nem törik meg, nem gubancolódik össze.

02_12.jpg

Mitől olyan különleges?

Belül egy elasztikus tömlőből, kívül szövet anyagból áll, aminek köszönhetően nem gabalyodik, folyamatos, erőteljes vízsugár jön ki belőle. Amint megnyitod a csapot, hosszának háromszorosára képes tágulni, majd használat után automatikusan vissza is zsugorodik eredeti méretére. Rendívül könnyű, egyszerűen, kis helyen tárolható, strapabíró eszköz.xhoseblog.gif

Kis súlyának és kompakt méretének hála, egyszerűen hordozhatod és tárolhatod. 60 méteres hossza elegendő bármilyen kinti munkához.

Képzeld el, hogy nem fogsz többé olyan hamar elfáradni munka közben: mivel nem gabalyodik, törik, nem kell emelgetned, ráncigálnod a nehéz csövet – szabadon mozoghatsz, az XHose PRO-ból mindig megfelelő erősségű víz áramlik. Akár a növényeket öntözöd, vagy az autódat mosod, az XHose PRO varázslatos segítőtársad lesz.

07_11.jpg

Nézd meg a videón, milyen jó vele locsolni:

Mi mindenhez ajánlott az XHose PRO?

- pázsitok, virágok, termő gyümölcsfák, bokrok, veteményesek öntözéséhez
- kocsimosáshoz
- kerti bútorok takarításához
- ablakmosáshoz
- medencék feltöltéséhez
- forró aszfalt (pl. terasz, kocsibejáró) lehűtéséhez
- bármilyen feladathoz, ahol nagy erejű vízsugárra van szükség

ajanlott_1.jpg

Az XHose PRO slag most csak 8.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak + hasznos ajándékkal!

Itt az ideje, hogy lecseréld öreg kerti slagod! Válts Te is új XHose PRO-ra és élvezd minden előnyét! 

Blogunk másfél éves születésnapi akciójában mindössze 8.990 Ft-ért lehet Tiéd a 60 m hosszú locsolócső, ha feliratkozol hírlevelünkre. Sőt, ha most rendelsz, egy grátisz multifunkciós szórófejjel is meglepünk, amivel egyszerűen állíthatod a vízsugarat, attól függően, hogy enyhébb szórást vagy erősebb öntözést szeretnél. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés:  nyomj az alábbi linkre és rendeld meg az XHose 60 PRO m-es locsolócsövet 8.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

07_12.jpg

süti beállítások módosítása