Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Ezt csináld, ha fáj a lábad - okos trükk a kegyetlen fájdalom ellen

Használd minden nap, most egy különleges ajánlat is vár

2024. április 06. - VevőBarát_Ajánlatok

Téged is lábfájás gyötör? Van segítség, mutatjuk!

Gyakran sajog a lábad? Néha úgy érzed, mintha ezer tű szúrna a bokádba, lábfejedbe? Lehet, hogy Neked is ismerős a reggeli ébredés utáni fájdalom, ami miatt szinte lehetetlen a lábadra lépni... Esetleg a hosszú nap végén jelentkező égő érzés a lábujjaidban, amitől szinte már a cipőd sem bírod viselni…01_7.jpg

Előfordulhat, hogy sportolás közben jön elő a kellemetlen érzés, ilyenkor minden lépés kínkeservvé válhat. Vagy megeshet, hogy a hosszú, ülőmunkával töltött napok végén érzed, hogy lábaid megdagadnak, és a vérkeringésed sem a legjobb.

Ha ezek közül bármelyiket tapasztaltad már, akkor itt az ideje, hogy változtass! Szerencsére van egy egyszerű, mégis hatékony megoldás: a Perfect Feet kompressziós zokni.

Perfect Feet – zseniális kompressziós zokni a lábfájás megelőzésére és enyhítésére

A Perfect Feet kompressziós zokni egy kiváló minőségű, kényelmes viselet, amely egyedülálló támogatást nyújt a lábaid számára.53_2.jpg

Ez a zokni tökéletes választás mindazoknak, akik sokszor szenvednek talpfájástól, sarokfájástól, duzzanattól, lábtájéki görcsöktől, ízületi gyulladástól, ficamtól. Ajánlott mindenkinek, akik aktív életmódot élnek, sportolnak, vagy egyszerűen csak hosszú órákat töltenek a lábukon, és szeretnék megelőzni a lábfájdalmat, valamint a fáradtságot.

Hogyan működik?

A kompressziós zokni egy olyan speciálisan kifejlesztett eszköz, amelyet a modern orvostudomány hozott létre a lábfájdalom kezelésére és megelőzésére. De mit is jelent ez a gyakorlatban?03_5.gif
A kompressziós zokni által gyakorolt finom 7 zónán át ható körkörös nyomás segít enyhíteni a fájdalmat és javítja a vérkeringést. Ezáltal csökkenti a duzzanatot és hozzájárulhat a gyorsabb gyógyuláshoz. A kompressziós zokni különösen hasznos lehet olyan állapotok kezelésében, mint az ínhüvelygyulladás, a visszér vagy talpi izomkötegek húzódása.95.jpg

A zokni könnyedén fel- és levehető, így a használata rendkívül gördülékeny. Kétféle méretben érheted el (S/M és L/XL), hölgyek és urak számára is ajánlott.

Próbáld ki Te is, és tapasztald meg egyedülálló komfortját, tegyél egy hatalmas lépést a fájdalmak megelőzése és legyőzése érdekében! Most különleges ajánlatunkban +1 pár zoknit kapsz minden csomagban, így 2 helyett 3 pár jár változatlan áron.

Milyen fájdalmak ellen szolgálhat enyhülésül a kompressziós zokni?

  • talpfájás
  • lábfej fájdalom
  • sarokfájdalom
  • diabéteszes lábfájdalom
  • ízületi gyulladás, húzódás
  • ínhüvelygyulladás
  • duzzanatok
  • neuropátia
  • bokaficam
  • túlzott megterhelés esetén (pl. állómunka, sportolás)

Figyelem: súlyos, krónikus lábfájdalom esetén mindenképp konzultálj szakorvosoddal a megfelelő terápia érdekében. A Perfect Feet kompressziós zokni nem minősül orvostechnikai eszköznek.

fejlec02_5.jpg

Kerekedj felül a fájdalmakon: a kompressziós zokni most szenzációs 3 páras ajánlattal!

Ne hagyd, hogy a lábfájdalom megakadályozza, hogy teljes életet élj! A Perfect Feet kompressziós zokni segítségével óriási lépést tehetsz a fájdalommentes járás és a mozgás szabadsága felé.

Nem érdemes várnod, most szenzációs ajánlattal érheted el oldalunkon a lábbelit: minden csomagban 2 pár helyett 3 pár zoknit találsz változatlan 4.990 Ft-os áron. A plusz párral kedvesed, családtagod is meglepheted.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes egészségmegőrző, műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a kompressziós zokni csomagot kedvezményes áron:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 13_13.jpg

süti beállítások módosítása