Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Őrület: közelre-távolra is remek szemüveg 6.000 Ft alatt

Ajándékba, saját részre is kiváló vívmány - számolj le a hunyorgással!

2023. december 10. - VevőBarát_Ajánlatok

Nem elég jó a mostani olvasószemüveged? Szeretnél távolabbra is jobban látni?

"Pluszos" szemű vagy, de távolabbra se mindig látsz élesen? Nem vagy egyedül: a normál olvasószemüvegek 30-40 centinél nagyobb távolságra csődöt mondanak. Így pl. számítógép előtti munkához, távolbanézéshez sajnos legtöbbször homályos képet adnak.
hunyor2.jpg
A boltban kapható többfunkciós szemüvegek egy vagyonba kerülnek, gyakran hosszú heteket kell várni, mire elkészülnek. Ebből elég: ismerd meg a multifokális olvasószemüveget! Ez a típusú szemüveg speciális, átmenetes lencsékkel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy élesen láss közvetlen közelre, középtávolságra és messzebbre is.

Multifokális olvasószemüveg – a folyamatos éleslátásért minden helyzetben

A progresszív lencsékkel ellátott multifokális olvasószemüveg segítségével minden távolságba éles képet kaphatsz. Ezek a lencsék biztosítják, hogy a szemeid mindig a megfelelő távolsághoz igazodó, tiszta látást élvezhessenek: a lencsék felső része a távoli, a középső része körülbelül az 1-2 méteres távolságra, míg az alsó része a közvetlen a közelre való éleslátást szolgálja.

09_22.jpg

Miért válts multifokális szemüvegre? 

A multifokális szemüveg tökéletes választás olvasáshoz, számítógép-használathoz, mobilozáshoz, tévénézéshez, sportoláshoz, utazáshoz, vezetéshez és a mindennapi tevékenységekhez. A lencsék dioptriája folyamatosan változik az aljától a tetejéig, így 30 centimétertől kezdve egészen a távoli tárgyakig élesen láthatod a világot.multifokgif.gif

Gondolj bele, mennyire megkönnyíti életed, hogy többé nem kell váltogatnod különféle szemüvegeidet. Ha a Te dioptriád is +1.00 és +4.00 között van, akkor oldalunkon megtalálod a neked megfelelő erősséget. Láss mindig kiválóan, egyetlen szemüveggel!

A multifokális szemüveg minőségi titánium fémszárral és kékfény szűrős lencsékkel rendelkezik, amelyek védelmet nyújtanak a képernyők káros sugarai ellen. Ezt a szemüveget hölgyeknek és uraknak is bátran ajánljuk. A félkeretes megoldás révén szinte minden arcformához passzol!

05_34.jpg
Bemutató videó - nézd, milyen remek a minősége:

Kinek javasoljuk a multifokális szemüveget?

  • mindenkinek, akinek dioptriája +1.00 és +4.00 közé esik
  • mindenkinek, aki szeretne több távolságba élesen látni
  • mindenkinek, aki több olvasószemüveget használ, és nem akarja folyton cserélgetni őket
  • mindenkinek, aki sokat dolgozik számítógép előtt
  • aki szeretné megtapasztalni a multifokális lencsék minden előnyét
  • aki nem akar vagyonokat olvasószemüvegre költeni
  • aki egy divatos, strapabíró, könnyen használható, elérhető árú olvasószemüveget keres

12_22.jpg

A multifokális szemüveg csak 5.990 Ft, karácsonyra is nagyszerű ötlet!

A szemüveg saját magadnak vagy valamelyik szerettednek is elsőrangú lehetőség a tiszta látásra. Remek hír, hogy oldalunkon 50% kedvezménnyel, 5.990 Ft-os szuperáron vásárolhatod meg ezt a sokoldalú vívmányt.  Mindezt biztonságos utánvétes fizetéssel, gyors kiszállítással, még ünnep előtt. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a VevőBarát hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, kerti, autós, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a multifokális olvasószemüveget 5.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet a lehető leggyorsabban, karácsony előtt postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

02_28.jpg

süti beállítások módosítása