Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Autósok: így nem fagy le a szélvédő reggelre

Maradnak a mínuszok - itt egy remek trükk a jegesedés ellen

2023. január 27. - VevőBarát_Ajánlatok

Továbbra is hideg lesz - így védd autód üvegét a jégtől, dértől, hótól!

Továbbra is tart a tél, éjszakai mínuszok várhatók a következő hetekben is. Nincs annál bosszantóbb, amikor csupa jég ilyenkor reggelente a szélvédő. Épp indulnál a dolgodra, ehelyett fárasztó jégkaparással vagy különféle oldószerekkel való vesződéssel kell töltened az időt. Ugye mennyivel jobb lenne, ha ezt fáradságot megspórolhatnád?takaro1.jpg

Ne kockáztass a jeges szélvédővel! Mutatjuk, hogyan számolj le a jegesedéssel!

Képzeld el, milyen jó volna, ha nem kellene hosszú percekig kínlódnod a takarítással, hogy kiláss autódból! Elhoztuk számodra azt az autósok tízezreinek már bevált találmányt, amivel megóvhatod autód üvegét a lefagyástól.

Autós szélvédő takaró - mostantól mindig tiszta szélvédővel indulhatsz útnak!

Az autós szélvédő takaróval megszabadulhatsz a jégmentesítés terhétől, nem fog jeges, deres lenni és csúnyán lefagyni reggelre a szélvédőd. Ez az időjárás-álló találmány a jelenlegi leggyorsabb és leghatékonyabb módszer jegesedés és a hó ellen.poszt02.jpg

Mi a titka?

A takaró többrétegű, speciális alumíniumbevonatú anyaga megóvja szélvédőd a legzordabb időjárástól is.
Esztétikus és tartós eszköz, melyet kész felüdülés lesz használni: felrakni és levenni is csak pár másodpercig tart! Autód ajtaját rácsukva biztonságosan rögzítheted, nem fújja el a szél sem, nem tudják ellopni.blog1.gif

146x70 cm-es mérete révén szinte bármilyen személyautóra elegendő nagyságú. Összehajtva kis helyet foglal, így tökéletesen elfér az ülés alatt, a csomagtartóban vagy akár a kesztyűtartóban is. poszt04_2.jpg

Gondold csak el, mennyi időt és energiát takaríthatsz meg, hogy mától nem kell idegőrlő jégkaparással kezdened a napot! Este felrakod, reggel lehúzod, és már indulhatsz is - ilyen egyszerű!

Bemutató videó - nézd, milyen ragyogó tud alatta maradni az üveg:

Elkerülhetsz vele egy bírságot, balesetet is

Tudtad, hogy bírságolhat a rendőr, ha jeges szélvédővel közlekedsz? Idén is már történtek olyan balesetek, amik a korlátozott kilátás számlájára voltak írhatók. Ne kövesd a hanyag autósok példáját, tartsd tisztán mindig kocsid üvegét a szélvédő takaróval!

Télen-nyáron óvja járműved a káros hatásoktól

Mivel a takaró kétoldalas, ezért egész évben használható. Télen a fagy, nyáron a hő ellen véd kiválóan. Alumínium rétegével kifelé helyezve csökkentheted az erős napsütés hatásait. Valódi 4 évszakos segítség minden autós számára!  53_5.jpg

A szélvédő takaró csak 2.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Védd meg autód üvegét a reggeli fagyoktól, kíméld meg magad a fárasztó jégmentesítéstől! Blogunk 3 éves születésnapi akciójának keretében most mindössze 2.990 Ft-ért lehet tiéd az autós szélvédő takaró, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel email hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linken vagy űrlapon: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, háztartási, műszaki ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a szélvédő takarót 2.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

6_8.jpg

 

Autósok: kötelező megoldás a közelgő mínuszokra

Így nem büntet meg a rendőr a szélvédődért, nem kell jeget kaparnod

Tudtad, hogy bírság is járhat a lefagyott szélvédőért? Mutatjuk, hogyan kerüld el a veszélyes jegesedést!

Az enyhébb napok után hamarosan jönnek az éjszakai, hajnali mínuszok, amelyek során kegyetlenül le tud fagyni az autók szélvédője. Lejegesedett üveggel útnak indulni nemcsak rendkívül balesetveszélyes, hanem meg is büntethetnek érte. A KRESZ ugyanis kimondja, hogy úgy kell közlekedni, hogy az a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse.szelvedo3.jpg

Ugye Te sem akarod így kezdeni a napot? Mutatjuk a jobb megoldást!

Azonban a jégmentesítés rettentően fárasztó és idegőrlő folyamat. Jégkaparóval, jégoldókkal kínlódni az a fajta "reggeli torna", amit senkinek sem kívánunk. Ismerj meg egy remek, hatékony módszert a zavaró jegesedés ellen, és tartsd tisztán szélvédődet a teljes hideg időszakban!

Autós szélvédő takaró - a jelenlegi leghatékonyabb fegyver a jég, a dér és a hó ellen

A vadonatúj autós szélvédő takaróval mostantól elsőosztályú védelmet kaphatsz a tél káros hatásaival szemben. Ez az időjárás-álló találmány jelenleg a leggyorsabb és leghatékonyabb módszer zavaró jegesedésre. Csak terítsd rá autódra este, és reggelre makulátlan kilátással indulhatsz útnak! poszt04_2.jpg

Mitől ilyen hatékony?

A takaró többrétegű, különleges alumínium bevonatú anyaga megóvja szélvédőd a legzordabb időjárástól is. Esztétikus és tartós eszköz, melyet kész felüdülés lesz használni: felrakni és levenni is csak néhány másodpercig tart! Füleivel együtt biztonságosan rögzítheted, így nem lopják el, nem fújja le a szél sem.

poszt02.jpg

Gondolj bele, mennyi időt és fáradságot megspórolhatsz: este felrakod, reggel leveszed, és alatta mindig makulátlan szélvédőt találsz! Az eddigi fárasztó jégtelenítéssel töltött időt végre fordíthatod másra is.

blog1.gif

150x70 cm-es mérete révén szinte bármilyen személyautóra elegendő nagyságú. Összehajtva kis helyet foglal, így tökéletesen elfér az ülés alatt, a csomagtartóban vagy akár a kesztyűtartóban is. 54_2.jpgTélen a hideg, nyáron a hő ellen óv: fényvisszaverő rétege megvédi kocsid belsejét a nap ártalmas hatásaitól is. Ez a sokoldalú találmány nem hiányozhat egyetlen autós eszköztárából sem!53_5.jpg

Elkerülhetsz vele egy bírságot, balesetet 

Tudtad, hogy bírságolhat a rendőr, ha jeges szélvédővel közlekedsz? A mostani télen is már történtek olyan balesetek, amik a korlátozott kilátás számlájára voltak írhatók. Ne kövesd a hanyag autósok példáját, tartsd tisztán mindig kocsid üvegét a szélvédő takaróval!

Nézd, milyen tiszta marad alatta az üveg:

A szélvédő takaró előnyei:

- elsőrangú védelmet kapsz vele a jegesedés, a dér és a hó ellen
- elfelejtheted a kefékkel, jégkaparókkal, jégoldókkal való kínlódást
- gyorsan, biztonságosan felhelyezheted
- használatot követően kis helyen elfér
- bármilyen személyautóra ráteheted
- esztétikus kinézettel bír
- nyárra is kiváló, véd a naptól, hőtől
- lopásbiztosan felhelyezhető52_7.jpg

3 éves születésnapi akció: a szélvédő takaró csak 2.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak! 

Számolj le a jegesedéssel, könnyítsd meg életed, kerülj egy súlyos bírságot vagy balesetet ezzel az ügyes találmánnyal! A mostani év eleji időszak a legjobb alkalom, hogy felkészülj a közelgő hideg időjárásra. 

Blogunk 3 éves születésnapi akciójának keretében most mindössze 2.990 Ft-ért lehet tiéd az autós szélvédő takaró, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel email hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linken vagy űrlapon: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, háztartási, műszaki ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a szélvédő takarót 2.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

6_8.jpg

Így kövesd, mennyi villanyt fogyasztasz pontosan!

Zseni ötlet, hogy teljes kontrollt kapj havi áramszámlád felett

Nem akarsz túl sok villanyt fizetni? Tudd meg, melyik berendezésed pontosan mennyit fogyaszt!

A villanyárak magasba szöktek, sokaknak nagyon megugrott a havi rezsiköltsége. Ha nem szeretnéd, hogy a gatyád is rámenjen a számlákra, akkor létfontosságú, hogy szemmel tudd tartani, mennyi villanyt fogyasztasz pontosan. szamla1.jpgHa valamelyik berendezésed zabálja az áramot, akkor az rengeteg plusz költséggel járhat. Jó hírünk van: egy zsenális eszközzel pontosan követheted elektromos berendezéseid fogyasztását. Mostantól akár forintra lebontva is tudhatod, melyik eszközöd éppen mennyi villanyt használ el. Ismerd meg most, és faragj le Te is villanyszámládon!

DIGITÁLIS FOGYASZTÁSMÉRŐ/OKOSKONNEKTOR – BIZTONSÁGOS, GYORS WATTMÉRÉS OTTHONI, ÜZLETI HASZNÁLATRA

A digitális fogyasztásmérővel végre teljes irányítást élvezhetsz havi számlád felett. Rövid időn belül kiderülhet, mennyit fogyasztanak egyes készülékeid. Könnyen lebuktathatod túlfogyasztó berendezésed: megjavíthatod, takarékosabb típusra tudsz váltani vagy csökkentheted az üzemidőt.fejlec1_15.jpgAz okoskonnektor kikapcsolt vagy készenléti állapotú eszközök áramfelvételét is képes ellenőrizni, amivel szintén fontos információkhoz juthatsz. Ezáltal hamar rájöhetsz, melyik háztartási géped pazarolja kikapcsolva is az áramot.

Hogyan kell használni?

A fogyasztásmérő nagyon egyszerűen működik: közvetlenül a konnektorba kell dugni, majd rá kell kötni a mérni kívánt berendezést. A jól olvasható, nagyméretű LCD kijelzőről azonnal megkapod a pontos adatokat, semmi sem marad titokban. Felül láthatod a mérés óta eltelt időt, alatta az elfogyasztott kWh mennyiséget, legalul pedig a pontos költséget. Utóbbit egy egyszerű tarifabeállítás után kapod meg. 

03_9.jpg

A fogyasztásmérőt kisgyermekek közelében is biztonságosan használhatod, hiszen gyermekvédelmi dugaljjal szerelték fel. EU-s szabványú aljzata minden itthon használt 230V-os berendezéssel kompatibilis.

57_3.jpg

Óriási előnye, hogy beépített elemeket tartalmaz, melyekkel egy esetleges áramszünet esetén sem felejti el a beállításokat. Az okoskonnektor áramfelvétele minimális, kevesebb mint 0.5W, így nem jelent számottevő plusz költséget. 05_12.jpg

Bátran ajánljuk otthoni, valamint üzleti, irodai felhasználásra is. Ez a jelenlegi legjobb megoldás, hogy pontosan szemmel tartsd aktuális villanyfogyasztásod. Az okoskonnektorral nem fog meglepetés érni, mikor kijön a villanyszámla! Használd Te is és fogyassz energiát tudatosan! Egy átlagos felhasználást számolva kb. 300 kWh megtakarítás is elérhető vele évente.

A fogyasztásmérő kiváló segítség mindenkinek, aki pontosan szeretné szemmel tartani költségeit. Hamar behozhatja az árát, nagyban segít a tudatos energiatakarékosságban.

 Nézd, milyen jól működik:

Mihez ajánlott a digitális fogyasztásmérő?

- háztartási gépekhez (pl. hűtő, mikrosütő, mosógép, mosogatógép, villanytűzhely, kávéfőző, vízforraló, robotgép)
- televízióhoz
- számítógéphez
- klímákhoz, elektromos kályhákhoz
- akváriumokhoz
- elektromos szerszámokhoz
- irodai berendezésekhez
- minden 230V-tal működő eszközhözfejlec1_15.jpg

Ne aggódj többé a villanyszámlák miatt: a fogyasztásmérő most csak 6.990 Ft!

Takaríts meg Te is súlyos tíz vagy százezreket a wattmérővel! Kiváló befektetés mindenkinek, aki tisztán és pontosan szeretné látni villanyfogyasztását. Egy háztartásban vagy üzlethelyiségben, telephelyen több darabot is használhatsz, így több készülék fogyasztását is ellenőrizheted egyszerre. 

A digitális fogyasztásmérőt most fergeteges új évi árelőnnyel érheted el egy ingyenes feliratkozás után. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: nyomj az alábbi linkre és rendeld meg a fogyasztásmérőt kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

08_6.jpg

Itt a fagy: kötelező megoldás minden autótulajdonosnak

Így nem büntet meg a rendőr a szélvédődért, kerülj egy bírságot, balesetet!

Tudtad, hogy bírság is járhat a lefagyott szélvédőért? Mutatjuk, hogyan kerüld el a veszélyes jegesedést!

Beköszöntött a valóban hideg téli idő, a kemény mínuszok időszaka. a téli gumi és a fagyálló folyadék mellett más fontos eszköz is van, ami elengedhetetlen az autósok számára ilyenkor. Mivel a gyakori éjszakai fagyok miatt reggelre csúnyán lefagyhat a szélvédő, ez súlyosan akadályozhatja a kilátást, ráadásul a rendőr büntethet is érte. A KRESZ ugyanis kimondja, hogy úgy kell közlekedni, hogy az a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse.szelvedo5.jpg

Ismerős látvány? Szerencsére van kiút!

Kefékkel, jégoldókkal kínlódni viszont rettentően fárasztó folyamat, pláne, ha reggel épp sietnél a dolgodra. Felejtsd el a kínlódást: egy zseni trükkel leszámolhatsz a jegesedéssel, biztonságosan közlekedhetsz.

Autós szélvédő takaró - hatékony fegyver a jég, a hó, a deresedés ellen, tisztán tartja a szélvédőt

Az autós szélvédő takaróval minden reggeled úgy telik majd, mint egy álom: csak elballagsz a kocsihoz, kinyitod az ajtót, lehúzod a takarót, és már indulhatsz is! Elfelejtheted a jégkaparókat, keféket és a különféle vegyszereket. A takaró megvédi kocsid üvegét a fagytól, hótól és a deresedéstől. 52_7.jpg

Hogyan működik?

A takaró többrétegű alumínium bevonata optimális védelmet nyújt a mínuszok, havazás esetén is. A szélvédőre terítve kiváló védőréteget képez, így nem fog lefagyni járműved üvege. Esztétikus és tartós megoldás, amit öröm lesz használni. poszt02.jpg

Hogyan kell használni?

Este terítsd rá szélvédődre, zárd rá a füleire az ajtót, így nem fogják lelopni, a szél se fújja le, biztonságosan a helyén marad. Reggel elég lehúzni, lerázni és már mehetsz is! Képzeld el, mennyi időt és energiát megspórolhatsz, hogy nem kell többé a jégmentesítéssel vesződnöd. 

blog1.gif

Mostantól egész úton tökéletesen ki fogsz látni, időben észlelheted az eseményeket. Így megúszhatsz egy esetleges balesetet és bírságot is. Esztétikus és tartós védőréteg: felrakni és levenni is csak néhány másodperc!

A takaró 146x70 cm-es mérete révén a legtöbb személyautó szélvédőjét remekül be tudja fedni. Használatot követően kisméretűre összehajtható, prímán elfér az ülés alatt, kesztyűtartóban vagy a csomagtartóban egyaránt. 14_14.jpg

Jó hír, hogy a takarót egész évben használhatod: mivel kétoldalas, ezért nyáron a nap ellen is kiválóan véd. Igazi 4 évszakos megoldás! 

Nézd, mennyire ragyogó marad alatta a szélvédő:

Adventi ajánlat: a takaró most csak 2.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Ne töltsd az időt többé jégoldókkal, kefékkel való küszködéssel! Használd Te is az autós szélvédő takarót, és indulj mindig tiszta kilátással útnak! Kerülj el egy büntetést vagy balesetet, közlekedj felelősséggel!

Adventi ajánlatunk keretében a szélvédőre tehető takarót most szenzációs 2.990 Ft-os áron érheted el egy ingyenes feliratkozást követően.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel email hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linken vagy űrlapon és értesülj első kézből akcióinkról: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, háztartási, műszaki ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a szélvédő takarót 2.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

6_8.jpg

 

Autósok: ezzel nem fagy le a szélvédő reggelre

Kemény mínuszok jönnek - itt egy szuper trükk a jég, a dér és a hó ellen

Komoly fagyok éjszaka: így előzd meg, hogy csupa jég legyen kocsid üvege!

Az enyhébb napok után most komolyan beköszöntött a tél, akár -7 fok is lehet éjszaka sok helyen. Ilyenkor kegyetlenül le tud jegesedni a szélvédő, ami számos kellemetlenséghez vezethet. poszt01_2.jpg

Ugye nem akarod, hogy ilyen dermesztő látvány fogadjon, amikor reggel az autódhoz érsz? 

Ilyenkor aztán legtöbbször előkerül a jégkaparó, és fáradságos suvickolás veszi kezdetét. Sajnos a különféle kefék és takarítóeszközök meg is karcolhatják a szélvédődet. A jégoldók pedig gyakran visszafagyhatnak, sok esetben csak rövid ideig hatásosak. 

Fárasztó és nem túl hatékony módszerek helyett válassz egyszerű, tartós és biztonságos megoldást! Fedezd fel azt a trükköt, ami már hazánkban is autósok ezreinek segít elkerülni a lefagyást!

Autós szélvédő takaró - hatékony fegyver a jég, a hó, a deresedés ellen, tisztán tartja a szélvédőt

A többrétegű autós szélvédő takaróval búcsút inthetsz az idegőrlő jégmentesítésnek, szélvédőd makulátlan lehet a legzordabb időben is. Ez az időjárás-álló találmány jelenleg a leggyorsabb és leghatékonyabb módszer a tél káros hatásaival szemben. 52_7.jpg

Hogyan működik?

A takaró többrétegű alumínium bevonata optimális védelmet nyújt a mínuszok, havazás esetén is. A szélvédőre terítve kiváló védőréteget képez, így nem fog lefagyni járműved üvege. Esztétikus és tartós megoldás, amit öröm lesz használni. Füleivel együtt biztonságosan rögzítheted, így nem lopják el, nem fújja le a szél sem.

poszt02.jpg

Gondolj bele, mennyi időt és fáradságot megspórolhatsz: este felrakod, reggel leveszed, és alatta mindig makulátlan szélvédőt találsz! Az eddigi fárasztó jégtelenítéssel töltött időt végre fordíthatod másra is.

blog1.gif

150x70 cm-es mérete révén szinte bármilyen személyautóra elegendő nagyságú. Összehajtva kis helyet foglal, így tökéletesen elfér az ülés alatt, a csomagtartóban vagy akár a kesztyűtartóban is. 

54_2.jpg

Télen a hideg, nyáron a hő ellen óv: fényvisszaverő rétege megvédi kocsid belsejét a nap ártalmas hatásaitól is. Ez a sokoldalú találmány nem hiányozhat egyetlen autós eszköztárából sem!

53_5.jpg

Elkerülhetsz vele egy bírságot, balesetet is

Tudtad, hogy bírságolhat a rendőr, ha jeges szélvédővel közlekedsz? Idén is már történtek olyan balesetek, amik a korlátozott kilátás számlájára voltak írhatók. Ne kövesd a hanyag autósok példáját, tartsd tisztán mindig kocsid üvegét a szélvédő takaróval!

Nézd, milyen tiszta marad alatta az üveg:

A szélvédő takaró előnyei összefoglalva:

- elsőrangú védelmet kapsz vele a jegesedés, a dér és a hó ellen
- elfelejtheted a kefékkel, jégkaparókkal, jégoldókkal való kínlódást
- gyorsan, biztonságosan felhelyezheted
- használatot követően kis helyen elfér
- bármilyen személyautóra ráteheted
- esztétikus kinézettel bír
- nyárra is kiváló, véd a naptól, hőtől
- lopásbiztosan felhelyezhető
poszt04_2.jpg

Ünnepi ajánlat: a takaró most csak 2.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Számolj le a jegesedéssel, könnyítsd meg életed ezzel az ügyes találmánnyal! A mostani tél eleji időszak a legjobb alkalom, hogy felkészülj a későbbi hideg időjárásra. 

Blogunk két éves születésnapi akciójának keretében most mindössze 2.990 Ft-ért lehet tiéd az autós szélvédő takaró, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel email hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linken vagy űrlapon: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, háztartási, műszaki ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a szélvédő takarót 2.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

6_8.jpg

Kint töltöd, bent használod: megérkezett a napelemes villanykörte

Szuper trükk, hogy ne fogyassz túl sok villanyt - hamar behozza az árát

Szeretnél 0 Ft üzemeltetéssel világítani? Itt a napelemes villanykörte!

Ha nem akarsz egy vagyont költeni a villanyszámlára, akkor itt az idő takarékos módszerekre váltani. Fényre bárhol szükséged lehet, azonban sokszor bonyolult kábelezés, drága akkumulátorok vagy elemek nehezítik a dolgodat.rezsi3.jpg

Bemutatjuk a napelemmel működő villanykörtét: ezzel a kül- és beltéren is könnyen használható fényforrással rengeteg energiát megtakaríthatsz!

7W-os napelemes akasztós izzó - világíts bárhol, ahol szeretnél, takarékosan!

A 7W-os napelemes izzóval bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Ez a hihetetlenül sokoldalú fényvető üzemeltetési költség nélkül is el tudja árasztani fénnyel környezeted, bárhol is legyél.

03_4.gif

Használatával elkerülheted a váratlan áramkimaradások okozta sötétséget, a korábbi árnyas zugokat is egy csapásra fénybe boríthatod. Végre egy olyan beltérre is alkalmas fényforrás, ami nem terheli agyon a villanyszámládat!10_15.jpg

20 db hideg fehér LED-je gondoskodik arról, hogy jól láss odabent és kint is. Válts Te is napelemes fényre, fillérekből!

Hogyan működik?

A körte 3 db napelemét világosban, szabadban tudod tölteni. A napelem a fény hatására folyamatosan tölti a lámpában levő akkumulátort, hogy aztán 4-6 órán át is világítson egy feltöltéssel. Ereje elegendő kisebb területekhez, helyiségekhez, jelzőfénynek, biztonsági világításnak egyaránt.

02_19.jpg

A praktikus akasztóval használhatod bárhova felakasztva vagy talpára állítva egy asztalon, de akár egy hagyományos E27-es izzó foglalatba is becsavarhatod. Ez esetben a foglalaton keresztül töltődik, hálózatról.

Ha nem foglalatba csavarod, akkor mindössze a mellékelt akasztó alján levő gombot kell megnyomnod a bekapcsoláshoz, és máris elkezd világítani.

11_12.jpg

Mivel IP68-as védelemmel látták el, így teljesen vízálló, 100% biztonságosan használható minden időjárási körülmény esetén.

A szolár villanykörtével fészer, kamra, pince, padlás, terasz vagy ajtó előtti területek megvilágítását is kiválthatod, ezáltal temérdek áramot megspórolhatsz. Az izzót bárhová magaddal viheted, így utazáskor, kiránduláskor, sátorozásnál, autóban is hű társad lesz. 

Hová ajánlott a napelemes akasztós lámpa?

- otthonra, lakásba
- kisebb helyiségekbe, sötétebb zugokba (kamra, fészer, pince, padlás, szekrények)
- bárhová, ahol nincs bevezetve villanyáram
- kempingezéshez, túrázáshoz, kiránduláshoz
- teraszra, udvarra
- autóba
- biztonsági jelzőfénynek
- mindenhová, ahol spórolni szeretnél a világítással

06_20.jpg

Villanyspóroló izzóval a sötétség ellen: most zseni bevezető ár minden hírlevél feliratkozónak!

Ha a villanykörtét csak napelemről töltöd, rövid időn belül behozhatja az árát, ami a magas rezsiárak mellett komoly fegyvertény.

Miért pazarolnál vezetékes villanyt, ha mostantól egyszerűen, napelemmel, plusz költség nélkül is világíthatsz bárhol? Mindössze arra kell figyelned, hogy megfelelően feltöltsd az izzót, és ezt követően nem kell többé szenvedned a sötétségtől!

A napelemes izzót most szuper bevezető árelőnnyel érheted el egy ingyenes feliratkozás után. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes villanykörtét mindössze 3.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

09_10.jpg

Ősszel kötelező: lombfogóval védd ereszed, hogy ne duguljon el!

Zseni ereszvédő megoldás, amivel időt, fáradságot és pénzt spórolhatsz

Kertes házaknak, társasházaknak, nyaralókba nagyon fontos: így tartsd tisztán ereszed, kerüld el a veszélyeket!

Ősszel, télen is számos bosszúságot okozhat, ha eltömődik az ereszed. A lehulló levelek miatt nem tud lefolyni az esővíz, így a kiáramló csapadék eláraszthatja otthonod homlokzatát, sőt, a ház alapját is veszélyeztetheti. Az összegyűlt esővízzel keveredő lombok, ágak remek búvóhelyet biztosíthatnak a rovaroknak, rágcsálóknak, nem beszélve az orrfacsaró bűzről. Elég a kellemetlenségekből!
eresz1.jpgIsmerd meg a lombfogó hálót, amivel megállíthatod ereszed az eltömődéstől, leszámolhatsz a fáradságos eresztakarítással.

Ereszcsatorna lombfogó háló - hogy ereszed megfelelően eresszen!

A lombfogó hálóval meggátolhatod, hogy ereszed elduguljon, kivédheted, hogy a levelek belehulljanak. Ezzel a praktikus eszközzel nincs több avar okozta zavar, tiszta maradhat csatornád. Többé nem szükséges a magasban, létrán bűvészkedned, hogy kitakarítsd az ereszt: a lombfogó hálóval temérdek vesződségtől kímélheted meg magad.  

html2_1.jpg

Mit érhetsz el az ereszvédő lombfogó hálóval?

Megszűnik az eltömődés: ezzel a praktikus ráccsal megakadályozhatod a levelek, ágak vagy a hó bejutását az ereszcsatornába, megfékezve ezzel az eltömődést. Így a víz szabadon el tud folyni, ahova kell.

Nem lesz vízesés a falon: a lombfogóval szerelt csatornából az esővíz akadály nélkül távozik el. Így elkerülheted a víz túlbukását, homlokzatod, valamint a ház alapjának károsodását.

Nincs állóvíz: többé nem áll a poshadt esővíz az ereszben. Ezáltal megszűnnek a kellemetlen szagok, eltűnnek a bomló anyagok.

Megfékezheted a rovarok, rágcsálók elszaporodását: mivel a háló megvédi az ereszt, ezért az nem dugul el, nem marad benne tartósan nedvesség. Így a rovarok, rágcsálók, egyéb kártevők sem fognak beleköltözni.02_13.jpg

Könnyen felszerelhető

A 6 méter hosszú és 15 cm széles hálót kedved szerint méretre szabhatod, vagy akár össze is illesztheted. A mellékelt rögzítő fülekkel felszerelése pofonegyszerű, bármilyen ereszre rögzítheted. A felszereléshez sima gyorskötözőt is használhatsz. A lombfogó háló külön előnye, hogy alulról teljesen láthatatlan! Így nem kell attól tartanod, hogy elcsúfítaná otthonodat.

09_8.jpg
Bemutató videó:
Ne várd meg, míg teljesen eltömődik ereszed! Spórolj meg rengeteg időt, pénzt és energiát az ereszvédővel!

Tegyél most ereszed védelméért, fékezd meg az őszi-téli eltömődést: a háló most csak 2.990 Ft születésnapi ajánlattal!

Ezzel a törésbiztos, időjárás-álló hálóval hosszú évekre megvédheted otthonodat. Tegyél most időben ereszcsatornáid biztonságáért A csomagban a felszereléshez szükséges összes tartozékot megtalálod. Blogunk 2 éves születésnapi akciójában most mindössze 2.990 Ft-ért lehet tiéd a lombfogó háló. 

1. lépés: iratkozz fel ingyenesen a VevőBarát hírlevélre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási kiemelt ajánlatokról sem.

2. lépés: nyomj az alábbi linkre és rendeld meg a lombfogó hálót 2.990 Ft-os akciós áron (megrendeléskor használd a feliratkozáskor megadott e-mail címedet, hogy jogosult legyél a kedvezményre):

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

eresz-blog2.jpg

Túl sötét van a házad körül? Itt a zseni kültéri, udvari világítás

Nem kell hozzá vezetékes villany, rengeteg áramot spórolhatsz vele

Nálatok is gyenge a fény odakint? Itt a napelemes, gazdaságos kerti/utcai világítás, brutális erővel!

Neked is halvány a világítás házad, lakásod, garázsod, üzleted körül? Sajnos nagyon sok helyen nem elegendő az utcai fény, gyakran kell sötétben botorkálni. Mivel egyre korábban megy le a nap, ez egyáltalán nem biztonságos. Szerencsére egy zseni találmánnyal könnyen fénybe boríthatsz bármilyen kültéri helyet…
haz1.jpg
Elhoztuk számodra a brutális erejű 120W-os utcai napelemes lámpát. Mostantól nem kell vakon közlekedned házad, kocsibejáród, telephelyed körül. Kimagasló erejének hála, a legsötétebb zugok is egycsapásra fénybe borulhatnak.

120W-os napelemes, mozgásérzékelős led lámpa – vízálló, nagy erejű fényvető, többféle üzemmóddal

A praktikus 120W-os kültéri LED lámpával véget vethetsz a sötétben való kóválygásnak. Brutális erővel világító, sokoldalú fényforrás, amit szinte bárhova könnyen, szakember nélkül felszerelhetsz. A csomagban található tartókonzol és csavarok, tiplik segítségével könnyedén felrakhatod falra, kerítésre vagy egy oszlopra is.02_18.jpg

A lámpa szolár panele világosban összegyűjti az energiát, hogy aztán este hosszú órákon át, nagy erővel világítson. Hatalmas előnye, hogy különálló napelem egysége van, így a napelemet közvetlen a napfény irányába fordíthatod, hogy még jobban tudjon töltődni. A beépített alkonyat- és mozgásérzékelő szavatolja, hogy akkor adjon fényt, amikor valóban szükséges. Ha 6-8 méteren belül mozgást tapasztal, azonnal felkapcsol.html02_4.jpg
Biztonsági célokra is remek: a hirtelen felvillanó fény képes megrémiszteni a gyanútlan betörőket, besurranókat. Tökéletes megoldás családi házak, társasházak, garázsok, üzletek, telephelyek köré.

A lámpa készülékháza teljesen vízálló, így a cudar időjárási körülményeket kiállja. Bírja a port, a hideget, az esőt és a meleget is. Minden évszakban használható, több 10.000 óra élettartamú fényvető, amivel hosszú évekre megoldhatod a világítás kérdését.07_14.jpg

Gondolj bele, milyen nagyszerű lesz, hogy végre mindent jól fogsz látni odakint, nem fogsz semmiben megbotlani a sötétben, Te és családtagjaid, barátaid is biztonságosan közlekedhetnek. A 120W-os utcai lámpa mivel nem fogyaszt vezetékes villanyt, ezért nem terheli a villanyszámlát. Nem kell félned, hogy megemeli rezsidet, egész évben 0 Ft-os üzemeltetési költséggel használhatod.

Bemutató videó:

Hová ajánlott a napelemes, mozgásérzékelős 120W-os LED lámpa?

- ház köré
- udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- garázsokhoz, kocsibejárókhoz, alsóépületek elé
- üzletek, boltok, irodák köré
- reklámtáblákra
- telephelyekre
- bárhová, ahol nincs bevezetve villanyáram
fejlec02_4.jpg

Borítsd fénybe Te is az utcát, udvart: a 120W-os lámpa most fergeteges árelőnnyel lehet Tiéd!

Válaszd ezt a vízálló, sokoldalú világítást és ints búcsút a sötétségnek! A 120W-os utcai napelemes lámpát most nagyszerű születésnapi árelőnnyel érheted el oldalunkon.  

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 120W-os napelemes lámpát mindössze 4.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

08_8.jpg

Így űzd ki a rovarokat és rágcsálókat otthonodból ősszel, télen!

Remek fegyver a befészkelő egerek, patkányok, bogarak ellen

Itt a hideg, elkezdtek bebújni a kártevők - mutatjuk, hogyan védekezz ellenük!

A vártnál hamarabb beköszöntött a kemény őszies idő, sok rovar és rágcsáló húzódik be ilyenkor az otthonokba. Nem ritkán tömegével lepik el a házakat, lakásokat, pincéket, alsóépületeket. Ezek a kártevők rengeteg bajt okozhatnak, sokan irtóznak is tőlük. Ne várd meg, míg elárasztják otthonodat a betolakodók!kartevok1.jpg
Veszélyes mérgek, undorító tetemeket maguk után hagyó csapdák helyett fedezz fel egy biztonságos, hatékony, vegyszer nélküli módszert! A Pest Reject kártevőriasztóval rövid időn belül megszabadulhatsz a zavaró rágcsálóktól, rovaroktól. Ismerd meg most, mire képes ez a találmány és hogyan juthatsz hozzá most szenzációs áron!

Pest Reject Repeller - rémálmot hoz a rovarok és rágcsálók számára!

A Pest Reject Repeller riasztóval végleg elűzheted a nem kívánatos rágcsálókat, rovarokat otthonodból, megállíthatod, hogy azok bebújjanak hozzád. Legyen szó lakásról, családi házról, nyaralóról, pincéről vagy alsóépületről, környezeted teljes védelmet élvezhet az undorító és veszélyes kártevőkkel szemben. Remek hír, hogy a már bent levő vagy most a hidegben már befészkelni kívánó állatok ellen is eredményesen veheted fel vele a harcot. 
pest3_2.jpg

Hogyan működik?

A Pest Reject kettős hatással kergeti őrületbe a rágcsálókat és a rovarokat. Váltakozó frekvenciájú elektromágneses impulzusokkal és ultrahanggal rövid idő alatt szó szerint élhetetlenné teszi a környezetet a számukra. Ezzel azt éri el, hogy a kártevők hamarosan kénytelenek lesznek elhagyni fészküket, elmenekülnek otthonodból. Már 2-3 héten belül jelentősen érezheted a hatását: az élősködők elkerülik lakásod, házad. pestreject280.gif

Hogyan kell használni?

Nem kell hozzá semmilyen elem, csak dugd be egy fali konnektorba, és a Pest Reject rögtön elkezdi áldásos tevékenységét. Nagy előnye, hogy zajtalan, környezetbarát működésű, fogyasztása minimális. Mivel nem elpusztítja, hanem elriasztja a kártevőket, ezért nem marad utánuk eltakarítani való tetem. A Pest Reject hullámai emberre, kutyákra, macskákra egyáltalán nem veszélyesek.

pest5_1.jpg

Milyen állatok ellen jó a Pest Reject Repeller?

- szúnyogok, legyek, darazsak, egyéb repülő rovarok
- pókok
- bogarak (csótányok, poloskák)
- egerek, patkányok, nyestekpest9.jpg

Mekkora területen hatásos?

Egy készülék egy teljes szintet, akár 100 m2-nyi területet is képes lefedni, ezáltal otthonod minden szeglete rovar- és rágcsálómentes lehet.pest7.jpg

A riasztó praktikus LED világítással is rendelkezik, éjszakai jelzőfénynek is hasznos. Gondolj bele, milyen hatalmas megkönnyebbülést jelent majd, hogy többé nem kell drága, veszélyes vegyszerekkel vagy különféle csapdákkal kínlódnod. 

Nézd, milyen jól működik:

Őszi szuperajánlat: a Pest Reject most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után! 

Tedd Te is otthonod, üzleted, garázsod, pincéd, nyaralód kártevőmentessé! A Pest Reject komplex megoldást nyújt az idegesítő rágcsálók és rovarok ellen is. Otthonra és cégeknek egyaránt ajánlott eszköz. 

Blogunk őszi születésnapi ajánlatának köszönhetően most mindössze 3.990 Ft-ért lehet Tiéd ez a sokoldalú riasztó egy ingyenes hírlevél feliratkozás után.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a VevőBarát hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes háztartási, műszaki ajánlatokról sem (a feliratkozás 100%-ig ingyenes, egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Pest Reject elektromos kártevőriasztót 3.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, már a következő munkanapon postára adjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec01_5.jpg

Nem akarsz túl sok villanyt fizetni? Zseniális fogyasztásmérő érkezett

Tudd meg, mi mennyit fogyaszt, segít spórolni: itt az LCD kijelzős új műszer

Hogyan spórolj a villanyon? Ügyes módszer otthonra, cégeknek

A növekvő energiaárak mindenkit érintenek. A takarékosság lett a fő szempont, amivel nemcsak környezetünket, hanem pénztárcánkat is kímélhetjük. Sajnos még mindig nagyon sok túlfogyasztó eszköz van a háztartásokban. Egyes berendezések (pl. hűtő, mosógép, mikró, TV, szerszámok) valósággal zabálják az áramot. Ennek felderítésére, az áramfogyasztás szemmel tartására jött létre egy ügyes vívmány.wattmeter.jpg
A digitális fogyasztásmérővel pontosan követheted fogyasztásod, forintos összegben is megtudhatod, mennyit kell fizetned az elhasznált áramért. Ismerd meg most és spórolj meg rengeteg energiát!

Digitális fogyasztásmérő – azonnali, precíz kWh- és költségmérés otthonra, cégeknek is

A digitális fogyasztásmérő egy konnektorba dugható műszer, ami precízen méri és tárolja a villanyfogyasztás mértékét. Megtudhatod, mennyi kWh áramot használ el egyes eszközöd, így időben tudsz cselekedni, ha esetleg túl sokat fogyasztana valamelyik berendezésed. Nincs több találgatás, hogy vajon mi használ el annyi villanyt: takarékosabb típusra tudsz váltani, illetve mérsékelheted az üzemidőt. Ez jelenleg a legjobb módszer, hogy lebuktasd túlfogyasztó elektromos eszközöd.

30_3.jpg

A fogyasztásmérő nagyon egyszerűen működik: közvetlenül a konnektorba kell dugni, majd rá kell kötni a mérni kívánt berendezést. A jól olvasható LCD kijelzőről azonnal megkapod a pontos adatokat, semmi sem marad titokban. Megtudhatod az aktuálisan fogyasztott és a mérés kezdete óta történt összes fogyasztást, illetve a tarifák beállítása után a költséget is láthatod.fogyasztas1.gif
Mennyit lehet vele megtakarítani?

Az eddigi tapasztalatok szerint évente akár több száz kWh áramot is meg tudsz vele takarítani eszközeid és villanyfogyasztásod függvényében, ami a mai rezsiárak mellett számottevő spórolást jelent. Otthonra, irodába, üzleteknek is ajánlott vívmány. Minden 230V-tal működő berendezéshez javasolt, sima dugvillás, illetve földelt csatlakozású műszaki cikkeket, kisgépeket is ráköthetsz. Magyarországon szabványos csatlakozóval szállítjuk. 

fejlec1_16.jpg

Bemutató videó:

(Illusztráció, oldalunkon az "F" aljzatos, hazánkban is szabványos (német EU) csatlakozású típust forgalmazzuk)

Mihez ajánlott a digitális fogyasztásmérő?

- háztartási gépekhez (pl. hűtő, mikrosütő, mosógép, mosogatógép, villanytűzhely, kávéfőző, vízforraló, robotgép)
- televízióhoz
- számítógéphez
- klímákhoz, elektromos kályhákhoz
- akváriumokhoz
- elektromos szerszámokhoz
- irodai berendezésekhez
- minden 230V-tal működő eszközhöz33_1.jpg

Legyél Te is tudatos fogyasztó, csökkents a rezsiden!

Takaríts meg Te is súlyos tíz vagy százezreket a wattmérővel! Kiváló befektetés mindenkinek, aki tisztán és pontosan szeretné látni villanyfogyasztását.

Egy háztartásban vagy üzlethelyiségben, telephelyen több darabot is használhatsz, így több készülék fogyasztását is ellenőrizheted egyszerre. A digitális fogyasztásmérőt most fantasztikus bevezető áron érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: nyomj az alábbi linkre és rendeld meg a fogyasztásmérőt kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

08_7.jpg

süti beállítások módosítása