Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Hogyan űzd ki a rovarokat, rágcsálókat tavasszal, nyáron?

Zseniális fegyver az elszaporodó bogarak, szúnyogok, egerek ellen

2022. május 12. - VevőBarát_Ajánlatok

Itt a jó idő, sok a rovar és rágcsáló - mutatjuk, hogyan távolítsd el őket!

A jó idő beköszöntével egyre több rovar jelenik meg a lakásokban. A csúszómászó vagy repülő ízeltlábúak nagyon zavaróak tudnak lenni, sokan irtóznak is tőlük. Nem beszélve a rágcsálókról, amik ilyenkor szívesen mozgolódnak a házakban, alsóépületekben. pest11.jpgNe várd meg, míg a kártevők ellepik otthonod! Egy káprázatos fegyverrel hatékonyan távol tarthatod a betolakodókat. Fedezd fel ezt a vegyszermentes, biztonságos megoldást, és űzz ki minden rovart és rágcsálót házadból!

Pest Reject Repeller - rémálom a rovarok és rágcsálók számára!

A Pest Reject Repeller riasztóval végleg elűzheted a nem kívánatos rágcsálókat, rovarokat otthonodból. Legyen szó lakásról, családi házról, nyaralóról, pincéről vagy alsóépületről, környezeted teljes védelmet élvezhet az undorító és veszélyes kártevőkkel szemben. Remek hír, hogy a már bent levő vagy a már befészkelni kívánó állatok ellen is eredményesen veheted fel vele a harcot. 
pest3_2.jpg
Hogyan tudja elűzni a kártevőket?

A Pest Reject kettős hatással őrjíti meg a rágcsálókat és a rovarokat. Váltakozó frekvenciájú elektromágneses impulzusokkal és ultrahanggal rövid idő alatt szó szerint élhetetlenné teszi a környezetet a számukra. Ezzel azt éri el, hogy a kártevők hamarosan kénytelenek lesznek elhagyni fészküket, elmenekülnek otthonodból. Már 2-3 héten belül jelentősen érezheted a hatását: az élősködők elkerülik lakásod, házad. pestreject280.gif

Hogyan kell használni?

Nem kell hozzá semmilyen elem, csak dugd be egy fali konnektorba, és a Pest Reject azonnal elkezdi hathatós tevékenységét. Nagy előnye, hogy zajtalan, környezetbarát működésű, fogyasztása minimális. Mivel nem elpusztítja, hanem elriasztja a kártevőket, ezért nem marad utánuk eltakarítani való tetem. A Pest Reject hullámai emberre, kutyákra, macskákra egyáltalán nem veszélyesek.

pest5_1.jpg

Praktikus LED világítással is rendelkezik, éjszakai jelzőfénynek is hasznos. 1 db készülékkel egy lakóház teljes szintjét megvédheted. Képzeld el, mekkora megkönnyebbülést jelent majd, hogy többé nem kell drága vegyszerekkel vagy különféle csapdákkal kínlódnod. 

Milyen állatok ellen vetheted be Pest Reject Repellert?

  • bogarak (csótányok, poloskák)
  • szúnyogok, legyek, darazsak, egyéb repülő rovarok
  • pókok
  • egerek, patkányok, nyestek

52_9.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen remekül használható:

Tavaszi szuperakció: a Pest Reject most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Védekezz most az elszaporodó rovarok és rágcsálók és rovarok ellen, mielőtt tömegesen lepik el lakhelyed tavasszal és nyáron! Blogunk születésnapi akciójának köszönhetően most fél áron, mindössze 3.990 Ft-ért lehet Tiéd ez a sokoldalú riasztó.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a VevőBarát hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes háztartási, műszaki ajánlatokról sem (a feliratkozás 100%-ig ingyenes, egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Pest Reject elektromos kártevőriasztót 3.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet már a következő munkanapon postára adjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec01_5.jpg

Brutális tavaszi locsolócső vásár: itt a 60 m hosszú slag, ami sosem törik meg!

Öntözéshez, kocsimosáshoz is jó, most zseni áron, ajándék szórófejjel kapod

Van kerted, pázsitod, veteményesed? Így öntözd meg fáradság nélkül, villámgyorsan!

A kertgondozáshoz, növények öntözéséhez, takarításhoz, autómosáshoz biztosan Te is használsz valamilyen locsolócsövet. Abban biztosan egyetértesz, hogy a régi kerti slagok használata sokszor kínszenvedés. A nagy és nehézkes cső gyakran megtörik, kilyukad és összegubancolódik. A legtöbb kerti slag nem ér el mindenhová, folyton ráncigálni kell, ráadásul a vízsugár sem mindig egyenletes. xhose4_1.jpg

Elég a gubancos csövekből - mutatjuk a megoldást!

Ne kínlódj tovább elavult tömlőkkel! A Nap Terméke blog elhozta neked a modern XHose-t, amivel egy csapásra könnyűvé teheted az öntözést, takarítást, kocsimosást!

XHose 60 m-es locsolócső - itt a kerti slagok királya, ami automatikusan tágul és zsugorodik!

A XHose egy hihetetlenül masszív, többrétegű locsolócső, amely miután megnyitod a csapot, hosszának háromszorosára képes tágulni. Használatot követően automatikusan összezsugorodik eredeti méretére. Így pofonegyszerű elpakolni és tárolni is.xhoseblog_1.gif

Gondolj bele, milyen remek lesz, hogy mostantól villámgyorsan gondozhatod gyeped, virágaid, bokraid, termő gyümölcsfáid. Nagy erejének köszönhetően kocsimosásra, egyéb felületek tisztítására, medencék feltöltésére is tökéletes. 

Mi a titka?

Az XHose speciális többrétegű felépítése révén nem törik meg, nem gabalyodik, rendkívül tartós, emellett folyamatos és erőteljes vízsugarat biztosít. Belül egy elasztikus tömlőből, kívül szövet anyagból áll. xhose5_1.jpg

Az XHose-zal nem fogsz többé idő előtt elfáradni, az egész udvaron szabadon mozoghatsz, nem akadsz bele semmibe. Miért kínlódnál többé régi, gubancos, kilyukadó slagokkal? Válaszd a varázslatos XHose locsolócsövet és könnyítsd meg életed!
07_11.jpg
Mivel elképesztően hosszúra, 60 m-esre tágul, így ideális nagyobb hobbikertekben, veteményesekben való használathoz is. Mától nem szükséges különféle toldókkal, csatlakozókkal kísérletezgetned: az XHose bármilyen szabványos kerti csapra ráköthető.

Nézd meg a videón, milyen egyszerű vele az öntözés: 

Mi mindenhez ajánlott az XHose?

- gyepek, virágok, termő gyümölcsfák, bokrok, veteményesek öntözéséhez
- autók, kerékpárok, lakókocsik, hajók, egyéb járművek lemosásához
- forró aszfalt lehűtéséhez
- kerti műanyag-, fa-, fém- és üvegfelületek tisztításához
- udvari medencék, halastavak, szökőkutak feltöltéséhez
- házi- és haszonállatok tisztántartásához
- terráriumok kitakarításához
- bármilyen feladathoz, ahol nagy erejű vízsugárra van szükség automosasra.jpg

Iratkozz fel most, és egy ajándék szórófejjel is meglepünk!

Ne hagyd, hogy növényeid kitikkadjanak a közelgő hőségben! Ez a szupererős locsolócső nem hiányozhat egyetlen családi házból, veteményesből, nyaralóból sem. 

A 60 m hosszú XHose-t most szenzációs, 7.990 Ft-os áron érheted el a készlet erejéig. Sőt, most ajándék többfunkciós szórófejet is kapsz minden slag mellé!

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés:  klikkelj az alábbi linkre és rendeld meg az XHose 60 m-es locsolócsövet 7.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

xhose7_1.jpg

Te milyen locsolócsövet használsz? Nézd meg ezt a 60 m-est!

Nem törik meg, nem gabalyodik, álom vele az öntözés, kocsimosás

Így gondozd kerted, mosd le autód egyszerűen!

Itt a tavasz és a nyár, a kerti munkák időszaka. Azonban nagyon nem mindegy, hogy mivel látsz neki a feladatoknak: egy régi típusú locsolócsővel valóságos kínszenvedés bármilyen munka. A hagyományos csövek nehezek, folyton összegabalyodnak, könnyen megtörnek, rengeteg helyet elfoglalnak...

xhose3_1.jpg

Ismerős ez a látvány? Mutatjuk, mire cseréld le régi locsolócsöved!

Ne szenvedj tovább idejétmúlt megoldásokkal! A VevőBarát blog büszkén mutatja be a kerti slagok királyát: a 60 m hosszú, mágikus XHose csővel öröm lesz bármilyen feladat!

XHose 60 m-es locsolócső - álom vele az öntözés, autómosás, tisztítás! 

A XHose egy elképesztően erős, többrétegű locsolócső, mellyel gyerekjáték az öntözés, kocsimosás. Különlegessége, hogy amint megnyitod a csapot, hosszának 3-szorosára képes tágulni. Használatot követően automatikusan összezsugorodik eredeti méretére.  xhoseblog.gif

Képzeld el, milyen remek lesz, hogy az XHose-zal nem akadsz bele semmibe, nem kell rángatnod a csövet, sokkal kevésbé fogsz elfáradni. Nem gubancolódik, nem törik meg, ráadásul bármilyen szabványos csaptelepre egyszerűen ráköthető. Hihetlenül erős és tartós felépítésének hála, hosszú éveken át szolgálhat. 1.9 cm-es átmérőjén folyamatos, erőteljes vízsugár áramlik. 60 m-es hossza révén nagyobb kertekben is nagyszerű szolgálatot tesz.

xhose5_1.jpg

A többrétegű anyag elképesztő tartósságot biztosít, gubancolódás nélkül

Miért küszködnél többé régi, gabalyodó, kilyukadó slagokkal? Válaszd a mágikus XHose locsolócsövet és könnyítsd meg életed! Akár a növényeket öntözöd, takarítasz vagy az autódat mosod, az XHose varázslatos segítőtársad lesz.

07_11.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen egyszerű vele az öntözés:

Nálunk most az extra hosszú, 60 m-es változatot érheted el

Mi mindenhez ajánlott az XHose?

- gyepek, virágok, termő gyümölcsfák, bokrok, veteményesek öntözéséhez
- autók, kerékpárok, lakókocsik, hajók, egyéb járművek lemosásához
- forró aszfalt lehűtéséhez
- kerti műanyag-, fa-, fém- és üvegfelületek tisztításához
- udvari medencék, halastavak, szökőkutak feltöltéséhez
- házi- és haszonállatok tisztántartásához
- terráriumok kitakarításához
- bármilyen feladathoz, ahol nagy erejű vízsugárra van szükség ajanlott_1.jpg

Másfél éves születésnapi akció: az XHose most szuper áron, grátisz szórófejjel lehet Tiéd!

Itt az ideje, hogy modernebbre cseréld nehézkes kerti slagod! Válts XHose-ra és tedd egyszerűvé az udvari munkálatokat! Blogunk másfél éves születésnapi akciójában 60 m hosszú XHose-t most szenzációs, 7.990 Ft-os áron érheted el a készlet erejéig. Sőt, most ajándék többfunkciós szórófejet is kapsz minden slag mellé!

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés:  klikkelj az alábbi linkre és rendeld meg az XHose 60 m-es locsolócsövet 7.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

xhose7_1.jpg

Megérkezett: itt a locsolócsövek császára, sosem törik meg, 60 m hosszú

Öntözéshez, kocsimosáshoz, takarításhoz, medencék feltöltésére is kiváló

Fél áras kedvezmények várnak napról-napra, ha feliratkozol!

Másfél éves lett a VevőBarát blog, ezért úgy döntöttünk, hogy ennek örömére fantasztikus ünnepi ajánlatokkal készülünk azok számára, akik feliratkoznak hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akció?

Ma az XHose mágikus locsolócsövet szerezhetik be fél áron azok, akik csatlakoznak hírlevelünkhöz. Ezzel a 60 m hosszú kerti slaggal káprázatosan egyszerűen öntözheted meg pázsitod, veteményesed, moshatod le autódat. Az XHose-t mindössze 7.990 Ft-ért érheted el, ha ide kattintva feliratkozol.

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új akciók mellett a legmenőbb exkluzív ajánlatokról is rögtön értesülsz. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás - nincs kockázat!

Szeretnéd meglocsolni kerted, lemosni autódat? Itt a kerti slagok új generációja, amivel minden könnyen megy!

Végre eljött a tavasz, kezdődhet a kerti munkák ideje. Mindenki gyönyörű pázsitra, meseszép virágokra, bőven termő gyümölcsfákra vágyik, azonban régi locsolócsövekkel sokszor irgalmatlanul fárasztó bármilyen feladat. Az öreg csövek könnyen megtörnek, kilyukadnak, összegabalyodnak, folyton rángatni kell őket, nehezen érnek el bárhová. Ennek mától vége!

cso-gabalyodik.jpg

Te még gabalyodó slagokkal küszködsz? Ne kínlódj, mutatunk jobbat!

Elhoztuk számodra a locsolócsövek legfrissebb generációját: az új XHose 60 m hosszú locsolócsővel kerted bármelyik szegletét könnyedén elláthatod nedvességgel. Tedd örömmé az öntözést és a takarítást, ismerd meg most ezt a sokoldalú találmányt!

XHose 60 m-es locsolócső - sosem csavarodik meg, erős, folyamatos vízsugarat ad!

A XHose egy elképesztően erős, többrétegű locsolócső, mellyel gyerekjáték az öntözés, kocsimosás. Különlegessége, hogy amint megnyitod a csapot, hosszának többszörösére, 60 m-esre képes tágulni. Használatot követően automatikusan összezsugorodik eredeti méretére.  xhose-poszt_1.jpg

Mi a titka?

Az XHose speciális többrétegű felépítése révén nem törik meg, nem gabalyodik, rendkívül tartós, emellett folyamatos és erőteljes vízsugarat biztosít. Belül egy elasztikus tömlőből, kívül szövet anyagból áll. 

xhose5.jpg

Mivel 1.9 centis átmérőjű, így optimálisan erős vízsugarat ad, ráadásul 60 méteres hossza révén még nagyobb kertekbe is alkalmas, elérhetsz vele szinte bárhová. Jó hír, hogy bármilyen szabványos csaptelepre pillanatok alatt felszerelhető. Többé nem szükséges különféle toldókkal, csatlakozókkal kísérletezgetned.xhoseblog.gif

Az XHose-zal nem fogsz hamar elfáradni, az egész udvaron szabadon mozoghatsz, nem akadsz bele semmibe. Miért kínlódnál többé régi, gubancos, kilyukadó slagokkal? Válaszd a varázslatos XHose locsolócsövet és könnyítsd meg életed!12_17.jpg

Bemutató videó - ilyen egyszerű vele az öntözés:

Nézd, mi mindenhez használhatod az XHose-t:

- gyepek, virágok, termő gyümölcsfák, bokrok, veteményesek öntözéséhez
- autómosáshoz
- kerti bútorok takarításához
- ablakmosáshoz
- udvari medencék, halastavak, szökőkutak feltöltéséhez

ajanlott_1.jpg
Remek ár + grátisz szórófej jár minden hírlevél feliratkozónak!

Ne hagyd, hogy növényeid kiszáradjanak! Ez az ultra erős locsolócső nem hiányozhat egyetlen családi házból, veteményesből, nyaralóból sem. 

A 60 m hosszú XHose-t most szenzációs, 7.990 Ft-os áron érheted el a készlet erejéig. Sőt, most ajándék többfunkciós szórófejet is kapsz minden slag mellé!

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés:  klikkelj az alábbi linkre és rendeld meg az XHose 60 m-es locsolócsövet 7.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

xhose7_1.jpg

Ez a kerti slagok királya: álom vele az öntözés, kocsimosás

Nem gabalyodik, nem törik meg, 60 m hosszú, most zseni ajándék is jár mellé

Itt a kerti munkák szezonja: mutatjuk a locsolócsövek királyát!

Indul a kerti munkák időszaka, locsoláshoz, takarításhoz, autómosáshoz, medencék feltöltéséhez egy jól használható kerti slagra hatalmas szükség van. Régi locsolócsövekkel azonban rémálom bármilyen feladat: a bitang nehéz cső folyton tekeredik, megtörik, rángatni kell. Ne kínlódj tovább elavult slagokkal!hagyomanyoscso_1.gif

Itt az ideje nyugdíjazni régi, nehézkes slagod!

Elhoztuk számodra a kerti locsolócsövek királyát: az új XHose 60 m-es tömlővel gyerekjáték lesz megöntözni kerted, lemosni autód vagy feltölteni kerti tavad, medencéd. 

XHose 60 m-es locsolócső - bivalyerős, többrétegű slag, ami sosem törik meg!

Az XHose 60 m-es locsolócsővel felüdülés lesz bármilyen feladat. Különlegessége, hogy amint megnyitod a csapot, eredeti hosszának 3-szorosára nyúlik, majd használat után visszazsugorodik eredeti méretére.  xhose-6_2.jpg

Csak ereszd meg a csapot, és ez a mágikus locsolócső azonnal elkezd tágulni. Amint elzárod a csapot, az XHose "elpakolja magát", rövid időn belül felveszi eredeti méretét. Kis súlyának és kompakt méretének hála, egyszerűen hordozhatod és tárolhatod. 

xhoseblog.gif

Mi a titka?

Az XHose speciális többrétegű felépítése révén nem törik meg, nem gabalyodik, rendkívül tartós, emellett folyamatos és erőteljes vízsugarat biztosít. Belül egy elasztikus tömlőből, kívül szövet anyagból áll. 

xhose5.jpg

Mivel 1.9 centis átmérőjű, így optimálisan erős vízsugarat ad, ráadásul 60 méteres hossza révén még nagyobb kertekbe is alkalmas, elérhetsz vele szinte bárhová. Jó hír, hogy bármilyen szabványos csaptelepre pillanatok alatt felszerelhető.

xhose-fekete.jpg

Gondolj bele, mennyivel megkönnyíti életed, hogy nem fogsz többé túl hamar elfáradni munka közben: mivel nem gabalyodik, törik, nem kell emelgetned, ráncigálnod a nehéz csövet – szabadon mozoghatsz, az XHose PRO-ból folyamatosan, erősen jön a víz. Akár a növényeket öntözöd, vagy az autódat mosod, az XHose varázslatos segítőtársad lesz.

Bemutató videó - nézd, milyen jó használni:

Mi mindenhez használhatod az XHose 60 m-es locsolócsövet?

- pázsitok, virágok, termő gyümölcsfák, bokrok, veteményesek öntözéséhez
- kocsimosáshoz
- kerti bútorok takarításához
- ablakmosáshoz
- medencék feltöltéséhez
- bármilyen feladathoz, ahol nagy erejű vízsugárra van szükség
ajanlott_1.jpg

Fantasztikus születésnapi ajánlat: az XHose most remek áron, bónusz szórófejjel!

Készülj tavaszra-nyárra, öntözd meg növényeid, mosd le autódat egyszerűen! Blogunk másfél éves születésnapi akciójának keretében 7.990 Ft-ért lehet Tiéd a 60 m hosszú locsolócső, ha feliratkozol hírlevelünkre. Sőt, most grátisz többfunkciós szórófej is jár minden XHose slag mellé!

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés:  klikkelj az alábbi linkre és rendeld meg az XHose 60 m-es locsolócsövet 7.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

xhose7_1.jpg

Kertes házba kötelező megoldás: így védd meg ereszed az eltömődéstől!

Egy zseni találmánnyal elkerülheted a fárasztó takarítást, megóvhatod otthonod

Kertes házba, nyaralóba, társasházaknak: így tartsd tisztán ereszed minden évszakban!

Egész évben rengeteg bosszúságot tudnak okozni az eltömődött ereszek. Elég egy kiadós eső, és a kiömlő víz szabályosan eláraszthatja otthonod homlokzatát. Az összegyűlt levelek közt poshadó csapadék remek táptalaja a rovaroknak és az orrfacsaró szagoknak is. Számolj le a kellemetlenségekkel!  

06_18.jpg

Bemutatjuk a lombfogó hálót, mellyel hatékonyan védekezhetsz az eltömődés ellen.

Lombfogó háló - hogy ereszed megfelelően eresszen!

Az ereszcsatorna lombfogó háló segít tisztán tartani ereszed. Ez a praktikus eszköz megakadályozza, hogy nagy mennyiségű levél, faág vagy egyéb szennyeződés kerüljön az ereszcsatornába. Mostantól a víz szabadon el tud folyni, nem kell tartanod az eltömődéstől. Többé nem szükséges a magasban, létrán bűvészkedned, hogy kitakarítsd az ereszt: a lombfogó hálóval sok vesződségtől kímélheted meg magad.

02_13.jpg

Mit érhetsz el az ereszvédő lombfogó hálóval?

Nincs eltömődés: ezzel a praktikus ráccsal megakadályozhatod a levelek, ágak vagy a hó bejutását az ereszcsatornába, megfékezve ezzel az eltömődést. Így a víz szabadon el tud folyni, ahova kell.

Nem lesz vízesés a falon: a lombfogóval szerelt csatornából az esővíz akadály nélkül távozik el. Így elkerülheted a víz túlbukását, homlokzatod károsodását.

Nincs állóvíz: többé nem áll a poshadt esővíz az ereszben. Ezáltal megszűnnek a kellemetlen szagok, eltűnnek a bomló anyagok.

html2_1.jpg

Megakadályozhatod a rovarok elszaporodását: mivel a háló megvédi az ereszt, ezért az nem dugul el, nem marad benne tartósan nedvesség. Így a rovarok sem fognak beleköltözni.

Könnyen felszerelhető

A 6 méter hosszú és 15 cm széles hálót kedved szerint méretre szabhatod, vagy akár össze is illesztheted. A mellékelt rögzítő fülekkel felszerelése pofonegyszerű, bármilyen ereszre rögzítheted. A felszereléshez sima gyorskötözőt is használhatsz. A lombfogó háló külön előnye, hogy alulról teljesen láthatatlan! Így nem kell attól tartanod, hogy elcsúfítaná otthonodat.

09_8.jpg

Ne várd meg, míg teljesen eltömődik ereszed! Spórolj meg rengeteg időt, pénzt és energiát az ereszvédővel!

Időtálló megoldás, most születésnapi ajánlattal!

Ezzel a törésbiztos, időjárás-álló hálóval hosszú évekre megvédheted otthonodat. Gondoskodj időben ereszcsatornáid biztonságáról! A csomagban a felszereléshez szükséges összes tartozékot megtalálod. Blogunk másfél éves születésnapi akciójában most mindössze 1.990 Ft-ért lehet tiéd a lombfogó háló.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel ingyenesen a VevőBarát hírlevélre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási kiemelt ajánlatokról sem.

2. lépés: nyomj az alábbi linkre és rendeld meg a lombfogó hálót 1.990 Ft-os akciós áron (megrendeléskor használd a feliratkozáskor megadott e-mail címedet, hogy jogosult legyél a kedvezményre):

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

eresz-blog2.jpg

5 kegyetlen tünet, amit a helytelen ülés okoz

Mutatjuk a kiutat is: így ülj mindig kényelmesen otthon, irodában, vezetéskor!

Sok időt töltesz székben ülve? Ezt okozhatja, ha nem ülsz elég jól!

Ha Te is ülőmunkát végzel, sokat vagy számítógép előtt, akkor nagyon oda kell figyelned, hogy megfelelően ülj. Ha a széked nem elég kényelmes, azt testpozíciód is megsínyli: a helytelen ülés következtében hatalmas terhelés érheti szervezeted. Ez egyenes út a fájdalmakhoz, súlyos mozgásszervi betegségek kialakulásához. egg1.jpg

Íme 5 tünet, amit a nem megfelelő ülőpozíció és a rossz testtartás okozhat:

- izomfeszültség
- gerincbetegségek 
- visszér, rossz keringés
- emésztési zavarok
- székrekedés, aranyér

Ne várd meg, míg kialakul valamelyik betegség! Szerencsére egy új találmánnyal megkímélheted tested a sok ülés okozta terheléstől. 

Egg Sitter zselés ülőpárna - bármilyen ülést komfortossá varázsol, segít helyesen ülni

Az Egg Sitter zselés ülőpárnával egész nap teljes kényelemben lehet részed. Bármilyen ülőalkalmatosságot komfortossá tudsz vele tenni. Nincs több kemény szék, kényelmetlen ülés! Gondolj bele, milyen jó lesz, hogy nem fog sajogni a hátad, derekad, feneked még hosszú székben töltött idő után sem. egg6.jpg

A párnát úgy alakították ki, hogy tökéletesen szellőzzön, nem csúszkál, mindig a helyén marad. Hihetetlenül strapabíró, elnyűhetetlen anyagból készült. 41x34 cm-es nagysága ideális méretű ülőfelületet biztosít.

7.jpg

Használhatod bármilyen otthoni széken, fotelen, kanapén, irodai székeken. Emellett buszra, vonatra, utazásokhoz is könnyedén magaddal viheted. 

Mitől ilyen hatékony?

Az ülőpárna titka különleges méhsejt szerkezetében rejlik: képes elnyelni a ránehezedő nyomást, ezáltal kíméli a gerincet, az izmokat, a lábat. Az Egg Sitterrel még több óra elteltével is helyes testtartást vehetsz fel. Rendszeres használatával megszüntetheted a hát-, derék- és nyakfájást, az izmok túlterheltségét.

2-eggsitter.gif

Nagy előnye, hogy rendkívül kisméretűre összehajtható, így bárhol veled lehet. Ha úgy érzed, nem elég kényelmes az irodai széked vagy autód ülése, csak terítsd rá az Egg Sittert, és élvezd a teljes ellazulást! 41x34 cm-es ülőfelületű, bármilyen székre, fotelre, kanapéra, padra rárakhatod.

Nézd, milyen nagyszerű rajta ülni:

Minden korosztálynak ajánlott

Ez a varázslatos párna mindenkinek ajánlott, aki ülőmunkát végez, illetve gyakran ül a számítógép előtt, sokat vezet, szeretné elkerülni a fájdalmakat és a porckopást, valamint kényelmesebbé kívánja tenni otthoni vagy munkahelyi székeit. Fiatalok és idősek egyaránt élvezhetik előnyeit.  6_5.jpg

Az Egg Sitter most mindössze 4.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Gondoskodj most egészségedről ezzel a tartós, sokoldalú ülőpárnával! Blogunk másfél éves születésnapi akciójában most szuper áron, grátisz huzattal érheted el az Egg Sittert. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel ingyenesen a VevőBarát hírlevélre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási kiemelt ajánlatokról sem.

2. lépés: klikkelj az alábbi linkre és rendeld meg az Egg Sittert 4.990 Ft-os akciós áron (megrendeléskor használd a feliratkozáskor megadott e-mail címedet, hogy jogosult legyél a kedvezményre):

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

egg7.jpg

Nem fogod elhinni, mire képes ez a kerti slag

Öntözéshez, kocsimosáshoz, takarításhoz is kiváló találmány

Irány ki a kertbe: ezzel a zsenális locsolócsővel álom lesz a kinti munka!

Itt a várva-várt jó idő, indulhat a kerti munka, lehet öntözni a növényeket, letakarítani a porlepte kerti bútorokat, lemosni az autót. Azonban amint előveszed régi locsolócsöved, biztosan Te is tapasztalni fogod, hogy mennyire rettentően idegőrlő a használata. Az ormótlanul nagy, nehézkes cső folyton megtörik, gabalyodik, nehéz vele elérni bárhova. xhose2.jpg

Ne kínlódj tovább ütött-kopott,gubancos, hagyományos tömlőkkel! Elhoztuk neked a csúcsmodern XHose locsolót, mely 60 m-es hossza és különleges felépítése révén megkönnyíti a kerti munkát.

XHose 60 m-es locsolócső, amivel álomszerű bármilyen kerti feladat!

Felejtsd el, amit eddig a kerti slagokról tudtál: az új XHose 60 m-es locsolócsővel megkönnyítheted életed. Különlegessége, hogy sosem gabalyodik, nem törik meg, hosszának háromszorosára képes tágulni. Csak ereszd meg a csapot és ez a mágikus slag másodpercek alatt 60 méter hosszúra nyúlik. Használat után visszazsugorodik alap méretére.xhoseblog.gif

Könnyű hordozni, tárolni, akár egy virágcserépben is elfér! Képzeld el, mekkora felüdülés lesz, hogy többé nem kell rángatnod a nehéz csövet. Az XHose 60 m-es hosszával könnyedén elérsz kerted bármelyik végébe. 

Mitől ilyen különleges?

Az XHose speciális többrétegű felépítése révén sosem gubancolódik össze, rendkívül tartós, emellett folyamatos és erőteljes vízsugarat biztosít. Belül egy elasztikus tömlőből, kívül szövet anyagból áll. 

xhose5.jpg

Mivel 1.9 centis átmérőjű, így optimálisan erős vízsugarat ad, ráadásul 60 méteres hossza révén még nagyobb kertekbe is alkalmas. Bármilyen szabványos csaptelepre pillanatok alatt felszerelhető.

Akár a növényeket öntözöd, takarítasz vagy az autódat mosod, az XHose varázslatos segítőtársad lesz.

07_11.jpg

Bemutató videó - nézd, mire képes:

 

Mi mindenhez ajánlott az XHose?

- gyepek, virágok, termő gyümölcsfák, bokrok, veteményesek öntözéséhez
- autók, kerékpárok, lakókocsik, hajók, egyéb járművek lemosásához
- forró aszfalt lehűtéséhez
- kerti műanyag-, fa-, fém- és üvegfelületek tisztításához
- udvari medencék, halastavak, szökőkutak feltöltéséhez
- házi- és haszonállatok tisztántartásához
- terráriumok kitakarításához
- bármilyen feladathoz, ahol nagy erejű vízsugárra van szükség ajanlott_1.jpg

Az XHose slag most csak 7.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak + hasznos ajándékkal!

Küldd nyugdíjba régi kerti slagod! Válts Te is XHose-ra és élvezd minden előnyét! 

Blogunk másfél éves születésnapi akciójában mindössze 7.990 Ft-ért lehet Tiéd a 60 m hosszú locsolócső, ha feliratkozol hírlevelünkre. Sőt, ha most rendelsz, egy bónusz multifunkciós szórófejjel is meglepünk, amivel egyszerűen állíthatod a vízsugarat, attól függően, hogy enyhébb szórást vagy erősebb öntözést szeretnél. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: nyomj az alábbi linkre és rendeld meg az XHose 60 m-es locsolócsövet 7.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet extra gyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

xhose7_1.jpg

Hogyan űzd ki a rovarokat, rágcsálókat otthonodból tavasszal?

Itt a zseniális fegyver a befészkelni kívánó kártevők ellen

Újra mocorognak a rovarok és a rágcsálók - így tehetsz ellenük!

Itt a jó idő, az eddig csendben megbúvó kártevők elkezdtek mozgolódni, aktívabbak lenni. Ha nem vigyázol, könnyen elszaporodhatnak és eláraszthatják otthonodat. Az egerek, patkányok és rovarok amellett, hogy sok kárt tudnak okozni, rengetegen irtóznak is tőlük. 

pest10.jpgNe várd meg, míg teljesen ellepik házad, lakásod, üzleted a nem kívánt betolakodók! Egy új fegyverrel időben tehetsz a kellemetlen kártevők ellen. Fedezd fel most ezt a vegyszermentes, takarékos megoldást és űzz ki minden rágcsálót, rovart környezetedből!

Pest Reject Repeller - elektromos és ultrahang hullámokkal a kártevők ellen

A Pest Reject Repellerrel Te is rövid időn belül megszabadulhatsz a befészkelni kívánó, illetve már a házba bejutott rovaroktól és rágcsálóktól. Ez a vadonatúj fejlesztésű találmány 2-féle módon képes távol tartani a betolakodókat. Rendszeres használatával heteken belül szemmel láthatóan csökkentheted a rágcsálók, rovarok számát.pest3_1.jpg

Felejtsd el a rovarirtókkal, mérgekkel, csapdákkal való küszködést: használd a Pest Reject-et és távolítsd el az összes kártevőt otthonodból!

Milyen állatok ellen vetheted be Pest Reject Repellert?

- egerek, patkányok, nyestek
- pókok
- bogarak (csótányok, poloskák)
- szúnyogok, legyek, darazsak, egyéb repülő rovarok

pest9_1.jpg

Mitől ilyen hatékony?

A Pest Rejecttel biztonságosan, vegyszerek nélkül riaszthatod el a kéretlen betolakodókat. A riasztó elektromágneses valamint ultrahang hullámai valódi erőteret képeznek maguk körül kb. 100 m2-es távolságban. pestreject280_1.gif

Ezek a hullámok olyannyira zavaróan hatnak a kártevőkre (egerekre, patkányokra, rovarokra), hogy teljesen élhetetlenné teszik a környezetet számukra, így heteken belül eltűnhetnek a házból, lakásból, üzletből, irodából. 55_5.jpg

Hogyan használhatod?

Nem kell hozzá semmilyen elem, kábel, csak dugd be egy fali konnektorba, és a Pest Reject rögtön elkezdi áldásos tevékenységét.  

pest5_1.jpg

Óriási előnye, hogy teljességgel zajtalan, környezetbarát működésű, fogyasztása minimális, mindössze néhány watt. Mivel nem elpusztítja, hanem elriasztja a kártevőket, ezért nem marad utánuk eltakarítani való tetem. Jó hír, hogy a Pest Reject hullámai emberre, kutyákra, macskákra egyáltalán nem veszélyesek.

Mekkora területet képes lefedni a hatása?

Egy készülék ereje egy teljes szintet, akár 100 m2-nyi területet is képes lefedni, ezáltal otthonod minden szeglete rovar- és rágcsálómentes lehet.

pest7_1.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen remekül hat:

Tavaszi ajánlat: a riasztó most csak 3.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Készülj fel a tavaszi rovar- és rágcsálóinvázióra! Használd Te is a Pest Reject Repeller riasztót, mielőtt ellepik otthonodat a betolakodók!

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a VevőBarát hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes háztartási, műszaki ajánlatokról sem (a feliratkozás 100%-ig ingyenes, egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Pest Reject elektromos kártevőriasztót 3.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet már a következő munkanapon postára adjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

50_4.jpg

Ezt csináld, ha behorpadt az autód - okos trükk a sérülések ellen

Kavicsfelverődésre, apróbb koccanásokra, jégkárra is jó fegyver

Zavaró horpadás keletkezett kocsidon? Ne pánikolj, mutatjuk, hogyan javítsd meg házilag, fillérekből!

Valamitől behorpadt az autód? Nem akarsz egy vagyont költeni drága szervizelésre? Sajnos a napi használatban óhatatlan, hogy ne jelenjen meg egy-egy apróbb horpadás kocsidon. A sérülések keletkezhetnek kavicsfelverődéstől, ajtó általi rányitásból, apróbb koccanásból vagy jégverésből, egy közös: a szervizelés rengeteg időbe és pénzbe kerülhet. 
horp23.jpg

Jó hírünk van: mielőtt szervizbe rohannál, elhoztuk neked azt a profik által is használt módszert, amivel házilag, gazdaságosan tüntetheted el a horpadásokat autódról. A mostani tavaszi időszak a legjobb alkalom arra, hogy megszépítsd szeretett járműved! 

Autós horpadásjavító készlet - zseniális találmány a kisebb-közepes horpadások eltüntetésére

Az univerzális horpadásjavító szettel akár perceken belül újra gyönyörű, sérülésmentes lehet autód. Miért költenél rengeteget műhelyi javításra, ha mostantól magad is eltüntetheted a horpadásokat?  horp21_3.jpg

Hogyan működik?

A készlet egy speciális kihúzóhidat és különböző méretű kihúzófejeket is tartalmaz, melyekkel a sérülés nagyságától függően tudod eltávolítani a horpadásokat. A szárnyas anya tekerésével a benyomódások villámgyorsan kipattannak a helyükről. Nincs szükség festésre, kitöltési munkára, nagy erőkifejtésre: a horpadásjavító készlet azokon a felületeken, ahol nem károsodott az eredeti lakkréteg, szinte nyomtalanul is képes kijavítani a sérüléseket. horp.gif

Mire használhatod a készletet?

- kavicsfelverődések
- ütődések
- apróbb koccanások
- jéghorpadások
- ajtó általi rányitások nyomainak eltávolítására.

horp52_2.jpg

Hatalmas előnye, hogy bármilyen járművön, így motoron, biciklin vagy akár hajón is bevetheted. Emellett háztartási kisgépek borítását is megjavíthatod vele: legyen szó hűtőszekrény, mosógép, tűzhely vagy mikrosütő fémburkolatáról, egyszerűen ki tudod vele simítani a sérüléseket.

Csak néhány lépés, és eltűnnek a horpadások:

- Tisztítsd meg alaposan a javítani kívánt felületet alkohollal
- Ragaszd fel a kihúzófejet a horpadásra a mellékelt ragasztópisztollyal
- Helyezd a kihúzófej fölé a sérülésnek megfelelő méretű hidat, majd tekerd addig a szárnyas anyát, míg a horpadás el nem tűnik
- Távolítsd el a ragasztót a felületről egy alkohollal átitatott kendővel 

90_1.jpg

Bemutató videó - nézd,  milyen egyszerű vele kihúzni a horpadásokat:

Nem elírás: a teljes csomag most csak 3.900 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Ints búcsút a zavaró horpadásoknak, újítsd meg autód saját kezűleg, gyorsan és takarékosan! A csomag már egy horpadás eltüntetésével sokszorosan behozza az árát. 

A komplett (kihúzóhidat, 3 különböző méretű kihúzófejet, 1 db ragasztópisztolyt, ragasztórudat, műanyag kiütőt és a szárnyas anyát) tartalmazó készletet most mindössze 3.900 Ft-ért érheted el, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási újdonságokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a horpadásjavító csomagot 3.900 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:   

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

horp51_2.jpg

süti beállítások módosítása