Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Így űzd ki a kártevőket otthonról tavasszal és nyáron!

Rovarok és rágcsálók ellen is bevethető, szuper trükk érkezett

2023. április 16. - VevőBarát_Ajánlatok

Itt a tavasz, egyre több a kártevő - mutatjuk, hogyan szabadulj meg tőlük!

A télen sokáig  csendben megbúvó kártevők elkezdtek mozgolódni, aktívabbak lenni. Ha nem vigyázol, könnyen elszaporodhatnak és eláraszthatják otthonodat. Az egerek, patkányok, bogarak amellett, hogy sok kárt tudnak okozni, rengetegen irtóznak is tőlük. eger1.jpg

Jó hír, hogy egy káprázatos fegyverrel hatékonyan távol tarthatod a betolakodókat. Fedezd fel ezt a vegyszermentes, biztonságos megoldást, és űzz ki minden rovart és rágcsálót házadból!

Pest Reject Repeller - rémálmot hoz minden kártevő számára!

A Pest Reject Repeller riasztóval végleg elűzheted a nem kívánatos rágcsálókat, rovarokat otthonodból. Legyen szó lakásról, családi házról, nyaralóról, pincéről vagy alsóépületről, környezeted teljes védelmet élvezhet az undorító és veszélyes kártevőkkel szemben. Remek hír, hogy a már bent levő vagy a már befészkelni kívánó állatok ellen is eredményesen veheted fel vele a harcot. pestreject280_1.gif

Milyen állatok ellen vetheted be Pest Reject Repellert?

- egerek, patkányok, nyestek (rágcsálók)
- pókok
- bogarak (csótányok, poloskák)
- szúnyogok, legyek, darazsak, egyéb repülő rovarok

pest9_1.jpgMitől ilyen hatékony?

A riasztó elektromágneses valamint ultrahang hullámai valódi erőteret képeznek maguk körül kb. 100 m2-es távolságban. Ezek a folyamatosan váltakozó hullámok olyannyira zavaróan hatnak a kártevőkre (egerekre, patkányokra, rovarokra), hogy teljesen élhetetlenné teszik a környezetet számukra, így heteken belül eltűnhetnek a házból, lakásból, üzletből, irodából.55_5.jpg

Nem kell hozzá semmilyen elem, kábel, csak dugd be egy fali konnektorba, és a Pest Reject rögtön elkezdi áldásos tevékenységét. Óriási előnye, hogy teljességgel zajtalan, környezetbarát működésű, fogyasztása minimális, mindössze néhány watt. Mivel nem elpusztítja, hanem elriasztja a kártevőket, ezért nem marad utánuk eltakarítani való tetem. Jó hír, hogy a Pest Reject hullámai emberre, kutyákra, macskákra egyáltalán nem veszélyesek. 

pest7_1.jpg

Egy készülék ereje egy teljes szintet, akár 100 m2-nyi területet is képes lefedni, ezáltal otthonod minden szeglete rovar- és rágcsálómentes lehet.

Bemutató videó - nézd, milyen remekül hat:

Előzd meg a rovar- és rágcsálóinváziót: riasztó most szuper áron egy ingyenes feliratkozás után!

Ne várd meg, míg tömegével lepik el tavasszal és nyáron otthonod a nem kívánt betolakodók! Most van a legjobb időszak, hogy megvédd házad, lakásod, üzleted a kártevőktől. 

Blogunk születésnapi akciójának köszönhetően fél áron, mindössze 3.990 Ft-ért lehet Tiéd ez a sokoldalú riasztó.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a VevőBarát hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes háztartási, műszaki ajánlatokról sem (a feliratkozás 100%-ig ingyenes, egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Pest Reject elektromos kártevőriasztót 3.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postára adjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec01_5.jpg

süti beállítások módosítása