Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Sokszor bedugul az orrod? Itt egy természetes fegyver ellene!

Megfázásra, köhögésre, orrfolyásra is zseniális vívmány érkezett

2023. március 15. - VevőBarát_Ajánlatok

Neked is folyton bedugul az orrod? Meguntad a spraykkel való szenvedést? Ezt imádni fogod!

Sokan szenvednek orrdugulástól, orrfolyástól, megfázástól, allergiától hazánkban is. Ha Te is nehezen veszed a levegőt, szipogva alszol el esténként, akkor itt az ideje, hogy megismerj egy természetes módszert a légutak kitisztítására.90_1.jpgAz új, továbbfejlesztett sópipával enyhítheted a megfázásos, allergiás, asztmás betegségek okozta kínokat, szervezeted szabályosan fellélegezhet. Fedezd fel most, hogyan könnyítheted meg vele saját magad és szeretteid életét!

Új, továbbfejlesztett sópipa - segít szabadon venni a levegőt egész nap

A vadonatúj fejlesztésű sópipa rendszeres használatával rövid időn belül kitisztíthatod a légutakat: azt fogod érezni, hogy lényegesen könnyebben veszed a levegőt, megszűnhet az orrfolyás, orrdugulás és a köhögés. Jobban tudsz pihenni, nem kell többé bedugult orral, levegő után kapkodva elaludnod. A sópipa ezáltal teljes közérzetedre pozitív hatással lehet. sopipa_level-2-1_2.jpg

Mi a titka?

A sópipa úgy működik, akár egy mini sóbarlang: Európa leghíresebb sóbarlangjaiból válogatták bele a sókristályokat. A parányi kristályok belélegzése segít tisztítani, megnyugtatni a légutakat, hozzájárul regenerációjukhoz. Antibakteriális hatásuk elősegíti a szabad légzést, a panaszok mielőbbi leküzdését.

sopipa16.jpg

Minden belégzés után a sókristályok segítenek a légzőrendszer öntisztulásában, serkentik a levegő átjutását a nyálkahártyán. Azt fogod tapasztalni, hogy a már felhalmozódott váladék köhögés vagy orrfolyás útján hamarosan kiürül szervezetedből. 

Mi ellen ajánlott a sóterápia?

- megfázás, nátha, orrfolyás
- köhögés
- orrdugulás
- hörghurut
- influenzás tünetek
- légúti fertőzések
- allergia
- asztma
- horkolássopipa4_1.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen remekül hat:

Hogyan használd?

A sópipát szájba véve, a csutoráján keresztül kell belélegezni a levegőt, majd orron keresztül kifújni. Napi 15-25 percet ajánlott használni, 3-4 részletre elosztva. Megelőzésként is hasznos, ilyenkor napi 10-15 perces terápia javasolt. Egy készülék 3-6 hónapig elegendő hatóanyagot tartalmaz. 

sopipa6.jpg

Figyelem: ha több családtag is szeretné használni a sópipát, akkor több darab készülék használata javasolt az esetleges fertőzések elkerülése érdekében! A sópipák megkülönböztetésében segít az oldalukon található színes jelzés.

Zseniális tavaszi kedvezmény, rendelj most!

Vedd fel a harcot a megbetegedések, az allergia és az asztma ellen! Óvd meg saját magad, családtagjaid egészségét az új fejlesztésű sópipával! Kisgyermekkortól időskorig egyaránt ajánlott találmány minden háztartásba.

Jó hír, hogy a sópipát most mindössze 4.990 Ft-ért érheted el blogunk tavaszi akciójában, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a VevőBarát hírlevélre ezen a linken:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!


Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: rendeld meg a sópipát 4.990 Ft-os kedvezményes áron az alábbi linkre nyomva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

sopipa7_1.jpg

süti beállítások módosítása