Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Itt a kerti locsolócsövek királya: sosem törik meg, nem gubancolódik

Kánikulai locsoláshoz, kocsimosáshoz, forró aszfalt lehűtéséhez is kiváló

2022. augusztus 08. - VevőBarát_Ajánlatok

Így locsolj a szárazságban, hogy ne tikkadjanak ki növényeid!

Egy megbízható locsolócső minden családi házban, nyaralóban, hobbitelken elengedhetetlen kellék. Pláne a mostani hőségben és csapadékhiányban, ahol a növények könnyen ki tudnak száradni. Elavult slagokkal azonban gyakran kínszenvedés bármilyen feladat. A nagy és nehézkes csövek sok helyet elfoglalnak, könnyen megtörnek, állandóan összegabalyodnak. hagyomanyoscsogif.gif

Elhasznált, öreg tömlő helyett érdemes csavarodásmentes, tartós csőre váltanod. Ilyen az XHose PRO, mely 60 m-es hosszával és ajándék szórófejével minden kerttulajdonosnak jó szívvel ajánlott.

XHose PRO varázslatos locsolócső - 60 m hosszú, automatikusan méretére tágul!

A XHose PRO 60 m-es locsolócsővel káprázatosan egyszerű megöntözni bármit. Titka az extra erős, többrétegű felépítésű csövében rejlik, mely soha nem törik meg, nem gubancolódik össze. Mostantól megfelelő nedvességgel láthatod el a gyepet, virágokat, bokrokat, gyümölcsfákat, palántákat. Tökéletesen alkalmas tisztításra is, kerti bútoraidat, autódat, motorodat is pillanatokon belül letakaríthatod vele. xhosepro3.gif

Képzeld el, milyen nagyszerű lesz, hogy nem kell többé időt fecsérelned a slag felcsévélésére, kibogozására. Amint elzárod a csapot, az XHose PRO "elpakolja magát" - könnyű hordozni és tárolni is!

Az XHose PRO-val nem akadsz bele semmibe, nem kell rángatnod a csövet, sokkal kevésbé fogsz elfáradni. Hihetetlenül erős és tartós felépítésének hála, hosszú éveken át szolgálhat.  

xhose5.jpg

A régebbi típusokkal ellentétben az XHose PRO-t masszív réz szerelvényekkel látták el, amik igazán kiállják az idő próbáját. Maga a tömlő 1.9 centis átmérőjű, optimálisan erős vízsugarat ad, 60 méteres hossza révén még nagyobb kertekbe is alkalmas.02_12.jpg

Akár öntözöl, locsolsz, kocsit mosol, takarítasz, medencét töltesz fel, az XHose PRO hatalmas segítségedre lesz. Ne kínlódj tovább régi, gubancos tömlőkkel! A XHose 60 m-es slaggal valósággal megkönnyítheted életed!  

Bemutató videó:

Mi mindenre használhatod az XHose PRO-t

- pázsitok, virágok, termő gyümölcsfák, bokrok, veteményesek öntözéséhez
- kocsimosáshoz
- kerti bútorok takarításához
- forró aszfalt, teraszok lehűtéséhez
- ablakmosáshoz
- medencék feltöltéséhez
- házi- és haszonállatok itatásához
- bármilyen feladathoz, ahol nagy erejű vízsugárra van szükség

ajanlott_1.jpg

Augusztusi szuperajánlat: a 60 m hosszú cső csak 8.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Ne hagyd, hogy növényeid kiszáradjanak az aszályban! Készülj fel a hosszantartó kánikulára és szereld fel kerted XHose locsolócsővel! A 60 m hosszú XHose PRO-t szenzációs áron érheted el nálunk a készlet erejéig. Sőt, most bónusz többfunkciós szórófejet is kapsz minden slag mellé:

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés:  nyomj az alábbi linkre és rendeld meg az XHose 60 PRO m-es locsolócsövet 8.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

07_12.jpg

süti beállítások módosítása