Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Őrület: pulzust, véroxigént, alvást is figyel ez a zseni okoseszköz

Neked még nincs? Ajándékba is remek ötlet minden egészségre törekvőnek

2022. július 29. - VevőBarát_Ajánlatok

Szeretnél egészséges életmódot élni? Ez a zseniális találmány hatalmas segítségedre lesz!

Manapság elsőrangú kérdés, hogy szemmel tudjuk tartani egészségünket, odafigyeljünk testünk jelzéseire. Szerencsére a modern vívmányok lehetővé teszik, hogy tegyünk az egészséges életmódért. Egy fantasztikus eszközzel Te is éjjel-nappal nyomon követheted szervezeted adatait, időben cselekedhetsz, ha valami esetleg nem lenne rendben. 
okosora2_1.jpgFedezd fel Te is az aktivitásmérő okoskarkötőt, és tartsd szemmel pulzusod, alvásminőséged, véroxigénszinted egyszerűen a csuklódról!

Aktivitásmérő okoskarkötő - precíz és hasznos információk, gombnyomásra

Az új aktivitásmérő okoskarkötővel azonnali, pontos információkat kaphatsz szervezetedről. Legyen szó munkáról, pihenésről, sportolásról, ez a sokoldalú eszköz folyamatosan figyeli tested biojeleit, amit a karkötőn és a hozzá tartozó iOS vagy androidos alkalmazáson keresztül is nyomon követhetsz.

55_4.jpg

Mi mindenre képes az aktivitásmérő?

A készülékkel megtudhatod aktuális pulzusod, véroxigénszinted, a napi megtett lépésszámod, az elégetett kalóriákat, valamint ellenőrizheted a mélyalvásban töltött időt is, így mindig láthatod, mennyire pihentél megfelelően.

okos1.jpg

Hogyan kell használni?

Az okoskarkötőt egyszerűen, bluetoothon keresztül párosíthatod androidos vagy iOS telefonoddal. A temérdek hasznos funkcióval ellátott FitPro alkalmazással napi, heti, havi lebontásban is szemügyre veheted az adatokat. Innentől kezdve folyamatosan követheted szervezeted adatait, aktuális teljesítményed.03okoskarkotogif.gif

Stílusos kinézet, kimagasló üzemidő

Az aktivitásmérő divatos, modern kinézettel, uniszex fekete színnel, cserélhető szilikon szíjjal rendelkezik. IP67-es tanúsítvánnyal látták el, így a port, az esőt és az izzadságot is kiválóan bírja. Zuhanyzás, úszás közben is rajtad lehet.okoskarkoto1_1.jpg

A karkötőt a manapság kötelező okosfunkciókkal is felvértezték: a rezgő értesítéses üzemmóddal nem fogsz lemaradni egyetlen fontos hívásról, SMS-ről, emailről vagy messenger üzenetről. Sőt, mobilod kameráját is vezérelheted, amivel megkönnyítheted pl. a csoportképek, szelfik készítését.

08_5.jpg

Jó hír, hogy a zenelejátszót is irányíthatod mostantól a csuklódról: könnyedén léptethetsz kedvenc dalaid között vagy megállíthatod/elindíthatod a kiválasztott számot.

Az okoskarkötő minden aktív életmódot élőnek, sportolónak, sokat kirándulónak, fogyni kívánónak, idősnek és fiatalnak egyaránt ajánlott eszköz. 

Nézd milyen könnyű párosítani a telefonnal:

Az okoskarkötő most csak 5.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Tartsd szemmel saját magad vagy családtagjaid egészségét, lepd meg saját magad, szeretteid okoskarkötővel!

Az aktivitásmérőt születésnapi akciónkban az most 5.990 Ft-os kedvezményes áron rendelheted meg, ha feliratkozol hírlevelünkre.

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni műszaki, egészségmegőrző, háztartási újdonságokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az aktivitásmérő okoskarkötőt 5.990 Ft-os szuperáron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:   

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

07_9.jpg

süti beállítások módosítása