Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Pokoli a hőség: így védekezz kertben, teraszon, erkélyen!

Szenzációs trükk, hogy átvészeld a mostani kánikulát

2022. július 22. - VevőBarát_Ajánlatok

Brutális a kánikula idén - mutatjuk, hogyan kerüld el a hőgutát!

Kemény hőhullámok érkeznek ezen a nyáron, úgy néz ki, a 30 fok feletti maximumok még sokáig velünk maradnak. Sőt, a napokban a 40 fokot is megközelítheti a hőmérséklet. Ugye te sem akarsz kitikkadni a hőségben? Egy fantasztikus hűsítő megoldással azonnali enyhülést kaphatsz!para5_1.jpgNe szenvedj forró levegőt keringető ventilátorokkal, hideg vizes slaggal: elhoztuk számodra azt a találmányt, amivel akár 8-10 fokkal is csökkentheted hőérzeted. 

Kültéri frissítő párakapu - varázslatos felfrissülés gyorsan, gazdaságosan!

A kültéri frissítő párakapuval azonnal lehűtheted környezeted. Köztereken, strandokon vagy vendéglátóhelyeken már lehet, hogy találkoztál vele - most végre otthoni használatra is elérhető ez a hatékony hűsítő eszköz. Segítségével akár 10 fokkal is hűvősebbnek érezheted a levegőt. parakapu_2.jpg

Hogyan hűsít?

A párakapu a hideg vizet rendkívül apró szemcsékre porlasztja, így remek frissítő hatást biztosít. A 10 fúvóka folyamatosan adagolja a hűs párafüggönyt, mely rögtön felfrissít, ráadásul a finom cseppeknek köszönhetően nem áztat el. Remek érzés alatta ülni, állni vagy feküdni - igazi felüdülést nyújthatsz vele saját magadnak, családtagjaidnak vagy barátaidnak! Jöhet bármilyen forróság, a párakapu alatt mindig kellemesen hűvös lesz - a mostani  embert próbáló kánikulában egy ilyen találmány aranyat ér!
ezgif_com-video-to-gif.gif

Hogyan kell használni?

Mindössze egy nyomás alatt levő csapra lesz szükséged és máris beüzemelheted a párakaput. Bármilyen normál méretű csapteleppel kompatibilis, csendes, takarékos eszköz. Fogyasztása maximum 2l/óra fúvókánként. Hossza 10 m, szükség esetén tovább is bővítheted, mivel az alkatrészek egymáshoz csatlakoztathatók. para-uj8_2.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen öröm alatta pihenni:

Hová ajánlott?

- családi házak udvarára, kertbe, teraszra
- napernyőkre, sörsátrakra, filagóriákra
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz, hobbikertekhez
- erkélyekre (akár társasházak, panellakások erkélyére is)
- kávézók, éttermek, bárok kerthelyiségeibe
- strandokra, szállodákhoz, panziókhoz
- kertészetekbe, ültetvényekhezpara-uj6_1.jpg

Számolj le a kegyetlen forrósággal! A komplett párakapu csomag most csak 2.990 Ft!

Ne várd meg, míg Te vagy szeretteid megsülnek a melegben: szerezd be a frissítő párakaput fantasztikus, 2.990 Ft-os áron egy ingyenes feliratkozás után. A párakapuval elkerülheted, hogy hőgutát kapj, segít elviselhetővé tenni a legmelegebb napokat, élmény lesz alatta a hűsölés. A csomagban megtalálod a 10 m hosszú gumicsőt 10 db szórófejjel, valamint a felszereléshez szükséges csap csatlakozót is.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a VevőBarát hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási, műszaki ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és szerezd be komplett párakapu csomagot 2.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

misty.jpg

süti beállítások módosítása