Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Megérkezett a kerti locsolótömlők királya: nem gabalyodik, 60 m hosszú!

Öntözéshez, autómosáshoz, takarításhoz is remek - most még erősebb változatban kapod

2022. június 23. - VevőBarát_Ajánlatok

Így locsold meg kerted a kánikulában - ismerd meg a kerti slagok királyát!

Beköszöntött a kánikula, ilyenkor a növényeknek fokozott figyelem szükséges. Régi, gabalyodó csövekkel kész rémálom bármilyen feladat: könnyen csomó kötődhet rájuk, így a víz nem tud szabadon folyni. A hagyományos slagok tárolása is nehézkes, rengeteg helyet elfoglalnak. Ha folyton rángatni, emelgetni a kell a súlyos csövet, akkor nem csoda, ha megfájdul a derekad és a pokolba kívánnád az egészet…locsol3.jpg

Ismerős látvány? Mutatjuk, mire cseréld le régi, gabalyodó slagod!

Ne küszködj többé elavult módszerekkel: elhoztuk Neked a legújabb XHose PRO-t! Ezzel a sokoldalú locsolócsővel könnyen megöntözheted kerted, teraszod, valamint autódat is lemoshatod.

XHose PRO 60 m-es locsolócső - többrétegű, csavarodásmentes slag, amivel álom a kerti munka!

Az XHose PRO 60 m-es locsolócsővel felüdülés bármilyen feladat. Készülj fel, hogy innentől kezdve lehengerlően egyszerű lesz megöntözni a pázsitot, virágokat, bokrokat, gyümölcsfákat, palántákat. Különlegessége, hogy amint megnyitod a csapot, hosszának 3-szorosára nyúlik, majd használat után visszazsugorodik eredeti méretére.xhoseblog.gif
Speciális többrétegű felépítése
szavatolja, hogy ne törjön meg, ne gabalyodjon. Belül egy elasztikus tömlőből, kívül sűrű szövetanyagból készült. A mellékelt csatlakozóval bármilyen szabványos csaptelepre szemvillanás alatt felszerelheted.

xhose5_1.jpg

A korábbi típusokkal ellentétben az XHose PRO-t masszív réz szerelvényekkel látták el, amik igazán kiállják az idő próbáját. Maga a tömlő 1.9 centis átmérőjű, optimálisan erős vízsugarat ad, 60 méteres hossza révén még nagyobb kertekbe is alkalmas.02_12.jpgCsodálatos érzés lesz, hogy nem fogsz többé olyan hamar elfáradni munka közben: mivel nem gabalyodik, törik, nem kell emelgetned, ráncigálnod a nehéz csövet – szabadon mozoghatsz, az XHose PRO-ból mindig megfelelő erősségű víz áramlik. Akár a növényeket öntözöd, vagy az autódat mosod, az XHose PRO varázslatos segítőtársaddá válik.07_11.jpg

Nézd meg itt, milyen öröm vele locsolni:

Mi mindenhez használhatod az XHose-t?

- gyepek, virágok, gyümölcsfák, cserjék, palánták locsolásához
- forró aszfalt, teraszok lehűtéséhez
- ablakmosáshoz
- medencék, kerti tavak feltöltéséhez
- kocsimosáshoz
- kerti bútorok takarításához
- házi- és haszonállatok itatásához automosasra.jpg

Nyári szuperakció: a 60 m hosszú cső csak 8.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Ne várd meg, míg növényeid végleg kiszáradnak a forróságban! Készülj fel a hosszantartó kánikulára és szereld fel kerted XHose locsolócsővel! A 60 m hosszú XHose PRO-t szenzációs áron érheted el nálunk a készlet erejéig. Sőt, most bónusz többfunkciós szórófejet is kapsz minden slag mellé:

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés:  nyomj az alábbi linkre és rendeld meg az XHose 60 PRO m-es locsolócsövet 8.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

07_12.jpg

süti beállítások módosítása