Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Pulzust, alvást, véroxigént is figyel ez a zseniális okoseszköz

Sportoláshoz, kiránduláshoz, egészséges életmódhoz nagyon ajánlott vívmány

2022. május 31. - VevőBarát_Ajánlatok

Te is szívesen követnéd mindennapi tevékenységeid? Fontos számodra az egészség? Ez neked szól!

Imádsz mozogni, kirándulni, sportolni? Szívesen nyomon követnéd napi megtett lépéseid, az elégetett kalóriákat? Itt a zseniális találmány, amivel pontos képet kaphatsz tevékenységeidről, szemmel tarthatod egészséged. Ismerd meg most és könnyítsd meg vele a mindennapokat!okos1.jpg

Aktivitásmérő okoskarkötő - mérd le pulzusod, lépésszámod, figyeld meg alvásod a csuklódról!

Az új aktivitásmérő okoskarkötőbe a legújabb okosfunkciókat programozták, hogy a lehető leprecízebb adatokat kapd tevékenységeidről, hatékonyságodról. A készüléket beépített optikai szenzorokkal látták el, melyek pontos adatokat szolgáltatnak aktuális vérnyomásodról, pulzusodról, valamint véroxigénszintedről is.03okoskarkotogif.gif

A karkötő az alvásodat is képes figyelni, így mindig tudhatod, mennyi időt töltöttél mélyalvásban. Az adatokat a mobilodra letölthető FitPro applikációval követheted nyomon napi, heti vagy havi lebontásban. Az okoskarkötőt egyszerűen, bluetoothon keresztül párosíthatod androidos vagy iOS telefonoddal. 
04_10.jpg

A karkötőből nem hiányozhatnak a megszokott, jól bevált okosfunkciók sem. A rezgő értesítéses üzemmóddal nem fogsz lemaradni egyetlen fontos hívásról, SMS-ről, emailről vagy messenger üzenetről. Sőt, mobilod kameráját is vezérelheted, amivel megkönnyítheted pl. a csoportképek, szelfik készítését.

08_5.jpg

Jó hír, hogy a zenelejátszót is irányíthatod mostantól a csuklódról: könnyedén léptethetsz kedvenc dalaid között vagy megállíthatod/elindíthatod a kiválasztott számot.

Stílusos kinézet, hosszú üzemidő

Az aktivitásmérő divatos, modern kinézettel, uniszex fekete színnel, cserélhető szilikon szíjjal rendelkezik. IP67-es tanúsítvánnyal látták el, így a port, az esőt és az izzadságot is jól bírja.

okoskarkoto1_1.jpg

Egy feltöltéssel normál használat mellett kb. 5-7 napig képes üzemelni. A mellékelt USB kábellel egyszerűen, 2 óra alatt feltöltheted. Hordd Te is ezt a bőrbarát, komfortosan viselhető eszközt mindennap, és kövesd szervezeted működését, tudd meg, mennyi tevékenységet végeztél, értesülj azonnal üzeneteidről, hívásaidról.

Nézd csak, milyen könnyű párosítani a telefonnal:

Összefoglaló: lássuk, mi mindent érhetsz el az okoskarkötővel:

- Lemérheted vérnyomásod, pulzusod, véroxigénszinted
- Megmérheted lépéseid számát, a megtett távolságot és az elégetett kalóriát
- Ellenőrizheted alvásminőséged
- Követheted Facebook, Gmail, Instragram, Messenger, Twitter értesítéseidet
- Vezérelheted telefonod kameráját, zenelejátszóját
- Vízivásra való figyelmeztetést is kaphatsz
- Ébresztőórát is beállíthatsz
- Elvesztésgátló funkciót is használhatszokos2.jpg

Fantasztikus születésnapi ajánlat: az okoskarkötő csak 5.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Csatlakozz az okoskarkötőt használók egyre népesebb táborához! Amint megtapasztaltad az aktivitásmérő előnyeit, biztosan nem fogsz lemondani róla. Csodás ajándékötlet pároknak, gyerekeknek, unokáknak is. Az okoskarkötőt most 5.990 Ft-os kedvezményes áron rendelheted meg, ha feliratkozol hírlevelünkre.

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni műszaki, egészségmegőrző, háztartási újdonságokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az aktivitásmérő okoskarkötőt 5.990 Ft-os szuperáron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:   

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

07_9.jpg

süti beállítások módosítása