Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Te is az oldaladon alszol? Ez téged is érinthet!

Erről tudnod kell - mutatjuk a veszélyeket és egy ügyes trükköt ellenük

2022. február 15. - VevőBarát_Ajánlatok

Neked is gyakran fájnak a tagjaid ébredés után?

Az oldalfekvés egy nagyon népszerű alvópóz, azonban több veszélyt is rejthet magában. Ha nem vigyázunk, súlyos derék-, hát-, és térdpanaszok is kialakulhatnak. Ennek egyik oka az, hogy a lábak ilyenkor keresztben pihennek, emiatt a csípő és a derék nem megfelelő pozíciót vesz fel. A túlzottan elfordult testhelyzet megterheli a gerincoszlopot, valamint az ízületeket és az ülőidegeket is.legp14.jpg

A térdekre is vigyázni kell: oldalt fekve gyakran össze tudnak koccanni, mivel nem védi őket semmi forgolódás közben. Szerencsére egy ügyes módszerrel fájdalmak nélkül, kipihentebben ébredhetsz, megkímélheted szervezeted az oldalfekvés káros hatásaitól. Ismerd meg most és számolj le a kínokkal!

Leg Pillow - különleges térd- és lábtámasztó párnával álomszerű lehet a pihenés!

A Leg Pillow egy speciális kialakítású, ortopédiailag tesztelt párna, mellyel leszámolhatsz a helytelen fekvésből származó fájdalmakkal. Ez a hihetetlenül komfortos térd- és lábtámasz természetes pozícióban tartja gerinced, csípőd és derekad, valamint térdeidet is óvja az összeütközéstől.50_2.jpg

Képzeld el, milyen csodálatos érzés lesz, hogy mostantól nem fog fájni semmid, mikor felébredsz, frissen, feltöltődve indíthatod a napot. 

A Leg Pillow-val derekad, csípőd, teljes gerinced optimális, laza pozíciót vehet fel a pihenés során. Ennek köszönhetően a korábbi fájdalmak, sajgó, görcsös érzések rövid időn belül enyhülhetnek. 

legpillowgif1111.gif

Hogyan kell használni?

Csak feküdj oldaladra, enyhén húzd fel a lábaidat, majd helyezd közéjük a Leg Pillow-t a nyugodt alvásért. Használhatod comb, térd vagy vádli közé rakva egyaránt, ahogy neked a legkényelmesebb. 

legpillow12.jpg

A párna kúpos formája révén nem csúszik ki a lábak közül, forgolódás közben is a helyén tud maradni, nem kell folyton visszaraknod. Minőségi memóriahabos anyaga nem lapul ki, jól megtartja a lábakat. Emellett kiválóan szellőzik, így garantáltan nem fog belefülledni a lábad.

Tipp: a még nagyobb kényelemért 2 db párnát is elhelyezhetsz: egyiket a comb, másikat a vádli közé rakva soha nem tapasztalt komfortban lehet részed! Amint megtapasztaltad a Leg Pillow kényelmét, később biztosan nem akarsz majd lemondani róla!  

Minden korosztálynak ajánlott, könnyen tisztítható

A párna használata időseknek, derék- vagy hátfájással küzdőknek, várandós kismamáknak, térdműtét után lábadozóknak különösen javasolt. Hölgyek és urak egyaránt élvezhetik előnyeit. 25x25x15 cm-es mérettel rendelkezik, levehető és mosható huzattal látták el, könnyű tisztítani.

level-2-1.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen remek vele a pihenés:

 A Leg Pillow-t bátran ajánljuk mindenkinek…

- aki az oldalán fekve szeret aludni
- aki fájó, sajgó ízületekkel ébred reggelente
- aki nehezen találja az ideális alvópozíciót
- aki megkímélné gerince, dereka, térdei egészségét
- aki szeretne egész éjjel komfortosan pihenni
- aki térdműtét után lábadozik
- aki imádja az újdonságokat 

62.jpg

A lábpárna most csak 4.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Élvezd a kellemes pihenést egész éjjel a Leg Pillow-val, számolj le az oldalfekvés okozta fájdalmakkal! Tökéletes ajándékötlet pároknak, szülőknek, nagyszülőknek. 

Mivel nemrég 1.5 éves lett a VevőBarát blog, ezért nagyszerű születésnapi ajánlattal készültünk: a Leg Pillow-t huzatával együtt most mindössze 4.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozást követően. 

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel email hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakoznod, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Leg Pillow-t 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet szupergyorsan, másnap postázzuk:   

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

56_6.jpg

 

süti beállítások módosítása