Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Le fog esni az állad ettől a fejlámpától

Szereléshez, kiránduláshoz, ház köré is kiváló, brutális erejű LED fény

2022. február 08. - VevőBarát_Ajánlatok

Egy igazán erős fejlámpa most fél áron minden hírlevél feliratkozónak!

Nemrég 1 éves lett blogunk, ezért napról-napra hatalmas kedvezménnyel lepjük meg azokat, akik feliratkoznak hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

A mai napi akciós termék a CREE LED fejlámpa. Ezzel a sokoldalú fényvetővel bárhol világíthatsz, ráadásul a kezedet sem foglalja le. A fejlámpát most 50% kedvezménnyel, mindössze 4.990 Ft-ért érhetik el azok, akik csatlakoznak hírlevelünkhöz.

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új akciók mellett a legütősebb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Fényre van szükséged otthon vagy munka közben? Ezt imádni fogod!

Te is utálsz a sötétben botorkálni? Gyakran szerelsz, barkácsolsz, túrázol vagy kocogsz? Egy megbízható fényforrás minden helyzetben jó szolgálatot tehet, biztonságot is nyújthat. Sajnos a hagyományos elemlámpák gyakran gyenge fényt adnak, könnyen lemerülnek, folyton kézben kell fogni őket.

elemlampa2.jpgTe még hasonló régi elemlámpát használsz? Mutatjuk, mire érdemes váltanod!

Egy új generációs megoldással kéz nélkül, hatalmas fényerővel világíthatsz bárhol, ahol fényre van szükséged. Ismerd meg a CREE LED fejlámpát, miben könnyítheted meg vele életed!

CREE LED fejlámpa - brutális erejű, eső-, por- és ütésálló fényvető, beépített aksival

Az elképesztően masszív, fémházas CREE LED fejlámpa nem foglalja le a kezed, így közben tudsz mással foglalatoskodni. A legújabb technológiás chipnek köszönhetően akár 200 méterre is képes leszel vele világítani. Világítási irányát 180°-ban tetszőlegesen döntheted, ezáltal mindig a számodra éppen legideálisabb pontra fordíthatod a fényt. 

31.jpg

3-féle üzemmóddal (normál, villogó, energiatakarékos) bír, stabil pántjának hála, biztosan tart még mozgás közben is, nem fog leesni rólad. 05_28.jpg

A fejlámpa egy elképesztően strapabíró, ütés-, csepp- és porálló házat kapott, remekül állja a keményebb fizikai behatásokat és a zord időjárást is. Dizájnos fekete készülékházzal, terepmintás pánttal rendelkezik. Vidd magaddal bátran bármilyen szabadtéri terepre és élvezd tartósságát, erejét!06-fejlampagif.gif

A lámpa beépített akkumulátorról üzemel, melyet hálózatról vagy szivargyújtóról is tölthetsz. Egy feltöltéssel akár 5 órán át képes világítani. Képzeld csak el, milyen jó lesz, hogy többé nem kell elemekkel szenvedned! A legújabb CREE LED-eknek köszönhetően a lámpa élettartama nagyon magas, 100.000 óra! 

09_9.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen remek a fénye:

Mi mindenhez ajánlott a CREE LED fejlámpa?

- otthoni, ház körüli feladatokhoz
- túrázáshoz, hegymászáshoz, kempingezéshez
- barkácsoláshoz, szereléshez
- horgászathoz, vadászathoz
- esti kocogáshoz, sportoláshoz
- kutyasétáltatáshoz
- autóba, állandó segítőtársnak
- biztonsági célokrafejlampa5.jpg

Világíts Te is fényerős fejlámpával: most csak 4.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Egy ilyen lámpára minden háztartásban szükség van! Az összes fontos kiegészítőt (akkumulátort, hálózati és szivargyújtó töltőt) tartalmazó csomagot most fantasztikus kedvezménnyel érheted el blogunk 1 éves születésnapi akciójának keretében. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a VevőBarát email hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni 50%-os műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a CREE LED fejlámpát 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

megrendeles_1.jpg

süti beállítások módosítása