Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Így ropogtasd ki otthon a gerinced!

Napi 2x5 perc elég hozzá: masszírozó és kényeztető megoldás

2022. január 09. - VevőBarát_Ajánlatok

Sokat ülsz székben? Gyakran kell cipekedned? Itt egy hatékony trükk, hogy ne nyírd ki a gerinced!

Te is ülőmunkát végzel vagy nehéz tárgyakat emelsz? Szokott fájni a hátad? Ha nem vigyázol, gerinced súlyos bántalmaknak lehet kitéve. Hogy elkerüld az állandósuló hátfájást, elhoztunk számodra egy olyan megoldást, amivel megóvhatod gerinced egészségét, enyhíthetsz a kínokon. derek2.jpg

Ismerős a helyzet? Mutatjuk, hogyan óvhatod meg hátad!

Egy fizioterapeuták által is ajánlott módszerrel napi 10 perc alatt megelőzheted a hátfájást, testtartásodon is javíthatsz. 

Back Magic deréktámasz és hátnyújtó pad - napi 2x5 perc alatt kinyújt, kiropogtat és megmasszíroz!

A Back Magic egy különleges kialakítású hátnyújtó pad, mellyel visszaállíthatod gerinced természetes görbületét, újra rugalmassá teheted lemerevedett izmaidat. Használd napi rendszerességgel először napi 2x5 percig és hátad, derekad hálás lesz majd érte! 

derek4.jpg

Mitől ilyen hatékony?

A Back Magic az inverzpadok elvén alapszik, azonban azokkal ellentétben nem foglal nagy helyet és bárhol használhatod. A padra ráfeküdve a csigolyák közti tér megnő, ami segít levenni a terhet a porckorongokról, ráadásul a véráramlást is serkentheted vele. Ezzel a korábbi sajgó, merev érzés jelentősen mérséklődik, megszűnhet a zsibbadás, búcsút inthetsz az egész napos, gyötrő fájdalmaknak. 

59.gif

A deréktámaszt 88 akupresszúrás nyomóponttal látták el, melyek hatására a feszültség fokozatosan oldódik. Az ágyéki gerinctől induló masszírozó, vérkeringést-serkentő golyócskák hozzájárulnak ahhoz, hogy tested energiával töltődjön fel. 

derek5.jpg

Hogyan használhatod?

A Back Magic-et nagyon egyszerűen tudod használni: helyezd egy stabil padlófelületre, állítsd be kezdetben a padlóhoz legközelebbi fokozatot, majd a derekaddal a szélesebbik oldalához közel feküdj rá először csak 2-5 percig. Lazíts, lélegezz egyenletesen, élvezd a nyújtást!

51_4.jpg

A Back Magic deréktámasz férfiak és nők számára is ajánlott vívmány a hát egészségéért. 38x16 cm-es méretű, strapabíró, remek minőségű eszköz. A padot használhatod otthon, irodában vagy autóban ülve egyaránt. Mivel kompakt és kis súlyú, így bárhová magaddal viheted. 

Nézd, milyen élmény vele a nyújtás:

Kiknek ajánljuk a Back Magic deréktámaszt?

- akik krónikus hátfájdalmaktól szenvednek
- ülőmunkát végzőknek, irodai dolgozóknak
- nehéz fizikai munkát végzőknek
- profi és amatőr sportolóknak, aktív életmódot élőknek
- akik szeretnék megelőzni a hát-, gerinc- és vállfájdalmakat
- akik nem akarnak drága fizioterapeutás vagy kiropraktőr kezelésre költeni
- akik otthonukban vagy akár munka közben szeretnének ellazulni, nyújtani 

60_3.jpg

A hátfájásnak lőttek: a deréktámasz most szuperáron Tiéd egy ingyenes feliratkozás után!

Vess véget a kínzó hátfájdalmaknak! A varázslatos deréktámaszt a VevőBarát blog 1 éves születésnapi akciójában most mindössze 5.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi két lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva. Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakoznod, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél):

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: nyomj az alábbi megrendelőlinkre és szerezd be most a Back Magic ortopéd deréktámaszt mindössze 5.990 Ft-ért. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

derek3_1.jpg

 

 

süti beállítások módosítása