Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Így vágd a körmöd helyesen, kerüld el a fájdalmas benövést

Zseni találmány a vastag, fájó körmökre: kézre és lábra is jó

2024. április 08. - VevőBarát_Ajánlatok

Neked is nehézkes a körömvágás? Leszámolnál a fájdalmakkal? Ezt szeretni fogod!

Te is szenvedsz az alábbiak valamelyikétől?

  • Vastag, nehezen vágható körmök
  • Gyulladt, érzékeny körömágy
  • Benőtt körmök okozta fájdalom
  • Repedt, kemény, töredezett körmök

A kényes, problémás körmök vágása extra odafigyelést igényel. A hagyományos ollók és csipeszek gyakran nem válnak be, még több sérülést és kellemetlenséget okozva.
lab501.jpg
De van megoldás! Egy forradalmian új manikűr és pedikűr készlettel erőkifejtés és fájdalom nélkül ápolhatod körmeidet. Ismerd meg most és legyenek mindig gyönyörű, egészséges körmeid!

Magic Clipper PRO - 4 az 1-ben profi körömvágó csomag!

A Magic Clipper PRO egy komplett manikűr és pedikűr szett, amivel káprázatosan egyszerű a körmök vágása. A készletben található szuperéles körömvágó fogóval még a legvastagabb körmök is erőfeszítés nélkül vághatók le. A prémium minőségű rozsdamentes penge akár a forró kés a vajat, úgy vágja át a megvastagodott, kemény felületű körmöket is.53_7.jpg

A csúszásmentes fogantyú és az anatómiailag ívelt acél pengék szavatolják, hogy biztonságosan, gyorsan és fájdalommentesen vághasd le körmeidet. Ahol a hagyományos, diszkontban vagy drogériában kapható ollók és csipeszek csődöt mondanak, ott érzi igazán remekül magát a Magic Clipper PRO. Mivel a fogó könnyen összenyomható, így ízületi gyulladásban szenvedők, mozgáskorlátozottak, valamint idősek számára is ajánlott. 08-koromvago.gif

Legyen szó kéz- vagy lábápolásról, ez a profi készlet hatalmas segítséget nyújt hölgyek és urak számára is. Nyugdíjazd régi ollóidat, csipeszeidet, és számolj le a kínokkal!

Hogyan kell használni?

A legjobb hatáshoz 10 perc langyos vizes áztatást javaslunk a kezelés előtt. A mellékelt körömbőr csipesszel eltávolíthatod a felesleges bőrt a köröm körül. A kaparóval a köröm alatti és körüli szennyeződésektől szabadulhatsz meg.04_31.jpg

Ezután használd a körömvágó fogót és finoman vágd le körmeidet a kívánt hosszúságra. A hegyes és ívelt kialakítás révén a kényesebb részeket is könnyen elérheted. A vágás végeztével a reszelővel megfelelő formájúra csiszolhatod körmeidet.10_25.jpg

A készlet az egészséges körmök mellett ideális benőtt, törékeny, az öregedés vagy cukorbetegség, illetve gombás fertőzés miatt megkeményedett körmökhöz egyaránt. Olyannyira tartós és prémium anyagú, hogy egy életen át megoldhatod vele a körömvágás kérdését. 

Nézd meg videón, milyen jól használható:

Kiknek ajánlott a Magic Clipper PRO készlet?

- Mindenkinek, akik szeretnék megelőzni a körömbetegségeket
- Akiknek elegük van az ollókkal, csipeszekkel való nehézkes körömvágásból
- Akik megvastagodott körömtől szenvednek
- Akiknek benőtt, gyulladt körmük, körömágyuk van
- Akiket körömgomba kínoz
- Akik egyszerűen, biztonságosan és gyorsan szeretnék megoldani a körömvágás
- Pedikűrösöknek, manikűrösöknek
- Orvosoknak, sebészeknek, ápolóknak
- Időseknek, nehezen mozgóknak11_23.jpg

Legyen Tiéd a szép és egészséges körmök forrása: a komplett csomag most 2.990 Ft-os szuperáron!

Szabadulj meg a körömbenövés okozta kellemetlen érzéstől, és élvezd az egészséges, ápolt körmök nyújtotta önbizalmat! A Magic Clipper PRO tökéletes megoldás mindazoknak, akik szeretnének végleg búcsút inteni a fájdalmas, gyulladt, töredezett körmöknek.

Oldalunkon most fantasztikus bevezető áron érheted el a komplett 4 db-os kozmetikai csomagot egy ingyenes hírlevél feliratkozás után, amivel további akcióinkról is azonnal értesülhetsz.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes egészségmegőrző, műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 4 db-os körömvágó szettet mindössze 2.990 Ft-ért:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

55_6.jpg

süti beállítások módosítása