Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Itt az egyik legolcsóbb napelemes lámpa - kert, garázs, üzlet köré is remek

Soha többé nem kell a sötétben botorkálnod, a villanyon is spórolhatsz

2023. december 20. - VevőBarát_Ajánlatok

Unod a hamar beköszöntő sötétséget? Itt egy pénztárca-barát megoldás, hogy világosan lásd környezetedet!

Szükséged van világításra a szabadban, de nem akarsz bonyolult telepítésekkel vagy magas villanyszámlákkal foglalkozni? Akkor egy korszerű és energiatakarékos opcióra lehet szükséged. A megfelelő kültéri világítás nélkülözhetetlen a sötétben való biztonságos közlekedéshez, míg a régi típusú világítótestek sokszor pazarolják az energiát.

03_36.jpg

Térj át a napenergiára: ismerd meg a 20 LED-es kültéri napelemes lámpánkat, amivel plusz költségek nélkül világíthatod meg a környéket! Ismerd meg ezt a költségkímélő, kábelezést nem igénylő világítási lehetőséget, amely eloszlatja a sötétséget a kertben, a teraszon vagy akár az üzlethelyiséged előtt!

Napelemes, Mozgásérzékelős 20 LED-es Világítás - a kültéri világítási megoldások új zászlóshajója!

Fedezd fel napelemes, mozgásérzékelős LED kültéri világításunkat, ami vezeték nélkül hoz fényt az éjszakába! Mivel napenergiával működik, jelentős összeget spórolhatsz meg az energiafelhasználáson.

poszt-napelemes2-0412.gif

Ez a lámpa könnyen szerelhető falra, kerítésre vagy akár egy oszlopra is – csak arra ügyelj, hogy napfény tudja érni. Világosban (akár felhősebb időben is) feltöltődik, hogy esténként több órán keresztül is fényárba borítsa környezetedet. Mozgás érzékelésekor azonnal bekapcsol, és ha már nincs mozgás, automatikusan kikapcsol, ezzel is növelve a hatékonyságot.

poszt3-napelem_1.gif

A lámpát 20 darab kiváló minőségű, hidegfehér LED chip teszi tökéletessé, amelyek garantálják, hogy a sötétség többé ne legyen akadály. Világítsd meg a kert rejtett sarkait is, amelyek eddig árnyékban maradtak! Ez az elegáns fényforrás 120 fokos szöget is bevilágít, mintegy 5 méteres távolságig. Teljes feltöltöttség mellett 12 órányi készenléti időt biztosít.napelem2_1.jpg

Mivel költséghatékony és gyorsan telepíthető, megfelelő megoldást nyújthat időszakos vagy állandó világításnak, jelzőfénynek egyaránt. Tökéletes kocsibejárókhoz, bejáratokhoz, üzletek, raktárhelyiségek elé. 

Eső-, por- és ütésálló, strapabíró felépítés

A lámpa készülékháza a mostoha időjárási körülményeket is kiállja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is. Egész évben használhatod, minden évszakban tökéletesen működik, bírja a hőséget és a fagyot is. poszt3_11.jpg

Képes megrémiszteni a betörőket, besurranókat

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette? 

09_19.jpg

Nézd, milyen szuperül világít:

Hová ajánlott a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa?

- ház köré
- udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- garázsokhoz, kocsibejárókhoz, alsóépületek elé
- üzletek, boltok, irodák köré
- reklámtáblákra
- telephelyekre
- bárhová, ahol nincs bevezetve villanyáram 0611.jpg

Téli szuperajánlat: a LED lámpa most csak 1.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Felejtsd el a sötétben tapogatózást: villanyszámlád csökkentése és a jó látás érdekében szerelj fel napelemes fényvetőket otthonodba, üzletedbe vagy telephelyedre! A 20 LED-es szolárlámpánkat csupán 1.990 forintos áron szerezheted be weboldalunkon egy ingyenes regisztrációt követően.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(a feliratkozás 100%-ig ingyenes, innentől kezdve minden exkluzív ajánlatunkról első kézből értesülhetsz - a leiratkozás csak egy kattintás)

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát 1.990 Ft-ért. Az oldalunkon segítséget is kapsz, hogy pontosan hány darabra lesz szükséged kerted teljes megvilágításához. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

1111_1.jpg

süti beállítások módosítása