Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Így űzd ki a rovarokat és rágcsálókat otthonodból ősszel, télen!

Remek fegyver a befészkelő egerek, patkányok, bogarak ellen

2022. szeptember 22. - VevőBarát_Ajánlatok

Itt a hideg, elkezdtek bebújni a kártevők - mutatjuk, hogyan védekezz ellenük!

A vártnál hamarabb beköszöntött a kemény őszies idő, sok rovar és rágcsáló húzódik be ilyenkor az otthonokba. Nem ritkán tömegével lepik el a házakat, lakásokat, pincéket, alsóépületeket. Ezek a kártevők rengeteg bajt okozhatnak, sokan irtóznak is tőlük. Ne várd meg, míg elárasztják otthonodat a betolakodók!kartevok1.jpg
Veszélyes mérgek, undorító tetemeket maguk után hagyó csapdák helyett fedezz fel egy biztonságos, hatékony, vegyszer nélküli módszert! A Pest Reject kártevőriasztóval rövid időn belül megszabadulhatsz a zavaró rágcsálóktól, rovaroktól. Ismerd meg most, mire képes ez a találmány és hogyan juthatsz hozzá most szenzációs áron!

Pest Reject Repeller - rémálmot hoz a rovarok és rágcsálók számára!

A Pest Reject Repeller riasztóval végleg elűzheted a nem kívánatos rágcsálókat, rovarokat otthonodból, megállíthatod, hogy azok bebújjanak hozzád. Legyen szó lakásról, családi házról, nyaralóról, pincéről vagy alsóépületről, környezeted teljes védelmet élvezhet az undorító és veszélyes kártevőkkel szemben. Remek hír, hogy a már bent levő vagy most a hidegben már befészkelni kívánó állatok ellen is eredményesen veheted fel vele a harcot. 
pest3_2.jpg

Hogyan működik?

A Pest Reject kettős hatással kergeti őrületbe a rágcsálókat és a rovarokat. Váltakozó frekvenciájú elektromágneses impulzusokkal és ultrahanggal rövid idő alatt szó szerint élhetetlenné teszi a környezetet a számukra. Ezzel azt éri el, hogy a kártevők hamarosan kénytelenek lesznek elhagyni fészküket, elmenekülnek otthonodból. Már 2-3 héten belül jelentősen érezheted a hatását: az élősködők elkerülik lakásod, házad. pestreject280.gif

Hogyan kell használni?

Nem kell hozzá semmilyen elem, csak dugd be egy fali konnektorba, és a Pest Reject rögtön elkezdi áldásos tevékenységét. Nagy előnye, hogy zajtalan, környezetbarát működésű, fogyasztása minimális. Mivel nem elpusztítja, hanem elriasztja a kártevőket, ezért nem marad utánuk eltakarítani való tetem. A Pest Reject hullámai emberre, kutyákra, macskákra egyáltalán nem veszélyesek.

pest5_1.jpg

Milyen állatok ellen jó a Pest Reject Repeller?

- szúnyogok, legyek, darazsak, egyéb repülő rovarok
- pókok
- bogarak (csótányok, poloskák)
- egerek, patkányok, nyestekpest9.jpg

Mekkora területen hatásos?

Egy készülék egy teljes szintet, akár 100 m2-nyi területet is képes lefedni, ezáltal otthonod minden szeglete rovar- és rágcsálómentes lehet.pest7.jpg

A riasztó praktikus LED világítással is rendelkezik, éjszakai jelzőfénynek is hasznos. Gondolj bele, milyen hatalmas megkönnyebbülést jelent majd, hogy többé nem kell drága, veszélyes vegyszerekkel vagy különféle csapdákkal kínlódnod. 

Nézd, milyen jól működik:

Őszi szuperajánlat: a Pest Reject most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után! 

Tedd Te is otthonod, üzleted, garázsod, pincéd, nyaralód kártevőmentessé! A Pest Reject komplex megoldást nyújt az idegesítő rágcsálók és rovarok ellen is. Otthonra és cégeknek egyaránt ajánlott eszköz. 

Blogunk őszi születésnapi ajánlatának köszönhetően most mindössze 3.990 Ft-ért lehet Tiéd ez a sokoldalú riasztó egy ingyenes hírlevél feliratkozás után.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a VevőBarát hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes háztartási, műszaki ajánlatokról sem (a feliratkozás 100%-ig ingyenes, egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Pest Reject elektromos kártevőriasztót 3.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, már a következő munkanapon postára adjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec01_5.jpg

süti beállítások módosítása