Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Így öntözd növényeid a hőségben: itt a kerti slagok királya

Locsoláshoz, takarításhoz, kocsimosáshoz is kiváló találmány, most ajándékkal

2022. augusztus 13. - naptermeke

Mutatjuk, mivel öntözz a kánikulában: ismerd meg a kerti slagok királyát!

Aszály sújtotta nyarunk van, ebben a helyzetben kertünk, pázsitunk, növényeink locsolása fontos kérdés. Ilyenkor nem érdemes megvárnod, míg teljesen kiszárad a kerted. Azonban, ha gyakran használsz kerti slagot, akkor biztosan te is tapasztaltad, hogy mennyi vesződség van vele: nehéz, gabalyodik, megtörik, kilyukad.
xhose2.jpgEleged van abból, hogy leszakad a hátad, annyit kell rángatnod a locsolócsövet? Belefáradtál abba, hogy mindig összegubancolódik? Ismerd meg az Xhose PRO-t, a forradalmian új locsolótömlőt és tedd könnyebbé a kerti munkát!

XHose PRO 60 m-es locsolócső - többrétegű, gabalyodásmentes slag, amivel álom a kerti munka!

Az XHose PRO egyesíti a népszerű XHose locsoló minden kiemelkedő tulajdonságát egy még masszívabb felépítéssel. Ultra erős, 9 rétegű cső, mellyel gyerekjáték az öntözés, kocsimosás. Forradalmi felépítésének köszönhetően soha nem törik meg, nem gubancolódik össze.
xhosepro3.gif

Ez a hihetetlen cső automatikusan hosszának háromszorosára, 60 méteresre tágul, és a kényelmes tárolás érdekében vissza is zsugorodik. Gondol bele, milyen nagyszerű lesz, hogy nem kell többé időt fecsérelned a slag felcsévélésére, kibogozására. Amint elzárod a csapot, az XHose PRO "elpakolja magát" - könnyű hordozni és tárolni is!03_7.jpg

Mivel nem gabalyodik, törik, nem kell emelgetned, ráncigálnod a nehéz csövet – szabadon mozoghatsz, az XHose PRO-ból mindig megfelelő erősségű víz áramlik. Akár a növényeket öntözöd, vagy az autódat mosod, az XHose PRO varázslatos segítőtársad lesz.07_11.jpg

A régebbi típusokkal ellentétben az XHose PRO-t masszív réz szerelvényekkel látták el, amik igazán kiállják az idő próbáját. Maga a tömlő 1.9 centis átmérőjű, optimálisan erős vízsugarat ad, 60 méteres hossza révén még nagyobb kertekbe is alkalmas.12_18.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen sokoldalú:

Mi mindenre használhatod az XHose PRO-t?

- pázsitok, virágok, termő gyümölcsfák, bokrok, veteményesek öntözéséhez
- kocsimosáshoz
- kerti bútorok takarításához
- forró aszfalt, teraszok lehűtéséhez
- ablakmosáshoz
- medencék feltöltéséhez
- házi- és haszonállatok itatásához
- bármilyen feladathoz, ahol nagy erejű vízsugárra van szükség

05_10.jpg

A 60 m hosszú XHose PRO cső csak 8.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Vedd fel a harcot a kegyetlen szárazság ellen, mentsd meg növényeid! Válts Te is új XHose PRO-ra és élvezd minden előnyét! 

Blogunk másfél éves születésnapi akciójában mindössze 8.990 Ft-ért lehet Tiéd a 60 m hosszú locsolócső, ha feliratkozol hírlevelünkre. Sőt, ha most rendelsz, egy grátisz multifunkciós szórófejjel is meglepünk, amivel egyszerűen állíthatod a vízsugarat, attól függően, hogy enyhébb szórást vagy erősebb öntözést szeretnél. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés:  nyomj az alábbi linkre és rendeld meg az XHose 60 PRO m-es locsolócsövet 8.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

07_12.jpg

süti beállítások módosítása