Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Így tartsd ételeid frissen - zseni konyhai trükk érkezett

Nincs több pocséklás, a nyers és a készételek is tovább tárolhatók, ha ezt használod

2022. július 11. - VevőBarát_Ajánlatok

Nem akarod, hogy kárba vesszenek ételeid? Mutatjuk, hogyan kerüld el a pazarlást!

70 kg élelmiszer. Döbbenetes, de ennyi étel landol a kukában évente egy átlagos magyar háztartásban. A mostani időszakban pedig nagyon fontos, hogy elkerüljük a pocséklást, anyagi és környezettudatossági okokból is. A hagyományos műanyagedényes, vagy hűtőtasakos tárolással azonban nem mindig tudjuk annyi ideig frissen tartani ételeinket, ameddig szeretnénk. 1vakum.jpg

Elég a pazarlásból! Mutatjuk, hogyan ne vesszenek kárba az ételek!

Jó hír, hogy egy remek újdonsággal könnyen megőrizheted az ételek frissességét. Az új vákuumfóliázó géppel elkerülheted, hogy kiszáradjanak, rossz állagúvá váljanak vagy bepenészedjenek élelmiszereid. 

Vákuumfóliázó gép - zöldségekhez, gyümölcsökhöz, húsokhoz, készételekhez is kiváló

A vákuumfóliázó géppel könnyedén eltárolhatod romlandó hozzávalóid, ételeid. Sült és nyers húsokhoz, zöldségekhez, gyümölcsökhöz, sajtokhoz, babhoz, gombához és egyéb finomságokhoz is nagyszerű.

02_11.jpg

A fóliázóval meggátolhatod a penész és más baktériumok szaporodását, sértetlenné teheted az ételeket. Mostantól elérheted, hogy kevesebb finomságot kelljen kidobnod, megelőzheted a pocséklást.

04-vakuum-gif_1.gif

Ez az univerzális vívmány így már néhány használattal behozza az árát! Gondolj bele, milyen jó lesz, hogy hosszú távon mindig találsz a hűtőben olyan ennivalót, amit bármikor elővehetsz!

13_12.jpg

A vákuumozott élelmiszereket attól függően, hogy mikor szeretnéd őket felhasználni, le is fagyaszthatod. Lefagyasztás után akár mikrohullámú sütőben vagy 75 °C-nál alacsonyabb hőfokú vízben is felolvaszthatod az ételeket közvetlenül a vákuumos zacskóból.

Nézd, milyen jól használható:

Mi mindenhez alkalmas a vákuumfóliázó gép?

- Húsokhoz, halakhoz
- Sajtokhoz
- Zöldségekhez (vákuumozás előtt ajánlott őket blansírozni, azaz picit megfőzni)
- Gyümölcsökhöz
- Porszerű ételekhez (pl. liszt, pirospaprika)
- Folyadékokhoz (pl. levesek – vákuumozásukat fagyasztva ajánljuk)

vakuumfoliazo-fejlec02.jpg

Minden családnak ajánlott találmány: most mindössze 7.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Tapasztald meg Te is a vákuumfóliázás előnyeit, számolj le a pazarlással, spórolj rengeteget! Ez a modern készülék nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem! Ideális ajándékötlet családoknak ünnepekre, jeles alkalmakra.

A fóliázó gépet most szenzációs áron szerezheted be blogunknak köszönhetően egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a vákuumfóliázó gépet mindössze 7.990 Ft-os áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:   

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

9999.jpg

süti beállítások módosítása