Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Zavar a horkolás? Zseni módszer a pokoli lárma ellen

Végre te és párod is nyugodtan alhattok - gyors és kényelmes megoldás érkezett

2022. május 28. - VevőBarát_Ajánlatok

Nálad is van hangos horkoló a családban? Erről mindenképp tudnotok kell!

Hazánkban minden második embert kínoz a hangos horkolás. Akár Te vagy a párod horkol éjjelente, az szinte biztos, hogy egyikőtök sem tud emiatt rendesen aludni. Ennek eredménye lehet az állandó fáradékonyság, levertség, elhidegülés. A különalvás sokszor a párkapcsolat végét jelentheti, mivel valósággal megöli az intimitást. hork9.jpg

Kevesen tudják, de a horkolás számos egészségügyi kockázattal is járhat. Az állandó fáradtságérzet mellett a hangos levegővétellel gyakran együtt járó légzéskimaradás (apnoe) magas vérnyomáshoz, infarktushoz, stroke-hoz is vezethet, ha nem kezelik időben. Ne tedd kockára párkapcsolatod, egészséged: Ismerd meg most azt az eszközt, ami már emberek tízezreinek segített megszüntetni a horkolást!

Horkolásgátló állpánt - azonnali, komfortos eszköz a nyugodt pihenésért! 

A horkolásgátló állpánttal gyorsan és egyszerűen szabadulhatsz meg a horkolástól. Ezzel a könnyen használható eszközzel biztonságosan, fájdalom nélkül számolhatsz le a zavaró hangokkal. 

hork11.jpg

Hogyan működik?

Az állpánt a horkolás legfőbb okát szünteti meg: mivel az alvás közben elernyedt szájpadlás és gége elzárhatja az orrüreg légútját, ezáltal rezgés keletkezik. Ez felel a jellegzetes, kellemetlen horkoló hangért. Az állpánt finoman megtámasztja az állad, ezáltal nyitva tartja orrüreged légútját, ami miatt helyesen tudod venni a levegőt. horkolas_1.gif

Hogyan kell használni?

Mindössze annyit kell tenned, hogy felhúzod a pántot alvás előtt az álladra, és már kész is vagy. Állítható méretének köszönhetően bármilyen fejméretre alkalmas, egész éjszaka komfortosan viselheted. Ehetsz, ihatsz, beszélgethetsz is benne, nem gátol semmiben. Nők és férfiak egyaránt hordhatják! 

50.gif

Képzeld el, milyen felhőtlen érzés lesz úgy aludni, hogy nem végre kell a másikat oldalba bökni, rázogatni, hogy hagyja már abba a horkolást. Te és a párod is nyugodtan pihenhettek, hogy aztán reggelre feltöltődve, kipihenten indítsátok a napot. 

Bemutató videó: 

Mit érhetsz el a horkolásgátló állpánttal?

- rövid időn belül leszámolhatsz a zavaró horkolással
- végre Te és párod is végig tudjátok pihenni az éjszakákat
- megszűnnek az ún. mikro-ébredések, sokkal frissebben ébredhetsz
- növelheted a mélyalvásban töltött időt
- javíthatod szervezeted oxigéneállátását
- csökkentheted a betegségek (magas vérnyomás, infarktus, stroke) kockázatát
- megóvhatod párkapcsolatod, nem kell külön aludnotok párodtól
- megkímélheted környezeted a hangos horkolástól 82.jpg

Állítsd meg a horkolást, számolj le a veszélyekkel!

Ne hagyd, hogy megkeserítse mindennapjaidat a horkolás! Mostantól egyszerűen, kockázatok nélkül számolhatsz le a veszélyekkel: egészséged, házasságod is megmentheted, garantáltan nyugodtan telnek majd éjszakák. 

Blogunk másfél éves születésnapi akciójában a horkolásgátló állpántot mindössze 3.490 Ft-ért érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a VevőBarát hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a horkolásgátló állpántot 3.490 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

hork12.jpg

süti beállítások módosítása