Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Megérkezett: ultra erős 60 m-es locsolócső, ami sosem gabalyodik!

Öntözéshez, takarításhoz, kocsimosáshoz is kiváló: most réz csatlakozókkal, ajándékkal

2022. május 21. - VevőBarát_Ajánlatok

Hogyan tedd könnyebbé a kerti locsolást, autómosást?

Tavasszal és nyáron a növényeket, pázsitot folyamatosan öntözni kell. Egy hagyományos slaggal azonban tortúra minden munka: bitang nehéz, gabalyodik, megtörik, rengeteg helyet elfoglal.

hagyomanyoscso_1.gif

Nem csoda, ha leszakad a derekad tőle, sajog a hátad és legszívesebben a pokolba kívánnád az egész locsolást… Itt a felmentősereg: a TV-ből már jól ismert XHose cső továbbfejlesztett változatával bámulatosan könnyű a kerti munka.

XHose PRO 60 m-es locsolócső - bivalyerős, többrétegű slag, ami sosem törik meg!

Az XHose PRO egyesíti a népszerű XHose locsoló minden kiemelkedő tulajdonságát egy még masszívabb felépítéssel. Ultra erős, 9 rétegű cső, mellyel gyerekjáték az öntözés, kocsimosás. Forradalmi felépítésének köszönhetően soha nem törik meg, nem gubancolódik össze.

02_14.jpg

Hosszának háromszorosára képes tágulni, majd használat után vissza is zsugorodik eredeti méretére. Rendívül könnyű, egyszerűen, kis helyen tárolható, strapabíró eszköz.

xhoseblog.gif

Képzeld el, hogy nem fogsz többé elfáradni munka közben: mivel nem gabalyodik, törik, nem kell emelgetned, ráncigálnod a nehéz csövet – szabadon mozoghatsz, az XHose PRO-ból folyamatos vízsugár áramlik.

03_6.jpg

Akár a növényeket öntözöd, vagy az autódat mosod, az XHose varázslatos segítőtársad lesz.

Még erősebb - réz szerelvényekkel: 
A továbbfejlesztett XHose PRO kizárólag kiváló minőségű anyagokból áll, réz csatlakozóinak köszönhetően még masszívabb és tartósabb, mint a hagyományos XHose locsolócső. 1,9 cm átmérője optimálisan erős vízsugarat szavatol, 60 méteres hossza elegendő bármilyen kinti munkához.
04_11.jpg
Bemutató videó - nézd meg, milyen hatékony:

Mi mindenhez használhatod az XHose PRO 60 m-es locsolócsövet?

- pázsitok, virágok, termő gyümölcsfák, bokrok, veteményesek öntözéséhez
- kocsimosáshoz
- kerti bútorok takarításához
- ablakmosáshoz
- medencék feltöltéséhez
- bármilyen feladathoz, ahol nagy erejű vízsugárra van szükség

ajanlott_1.jpg

Fantasztikus születésnapi ajánlat: az XHose PRO most brutális árelőnnyel, bónusz szórófejjel!

Ne hagyd, hogy növényeid kiszáradjanak a közelgő hőségben! Ez a szupererős locsolócső nem hiányozhat egyetlen családi házból, veteményesből, nyaralóból sem. A 60 m hosszú XHose-t most szenzációs, 8.990 Ft-os áron érheted el a készlet erejéig. Sőt, most ajándék többfunkciós szórófejet is kapsz minden slag mellé!

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés:  klikkelj az alábbi linkre és rendeld meg az XHose PRO 60 m-es locsolócsövet 8.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

07_13.jpg

süti beállítások módosítása