Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Ez a kerti slagok királya: álom vele az öntözés, kocsimosás

Nem gabalyodik, nem törik meg, 60 m hosszú, most zseni ajándék is jár mellé

2022. április 04. - VevőBarát_Ajánlatok

Itt a kerti munkák szezonja: mutatjuk a locsolócsövek királyát!

Indul a kerti munkák időszaka, locsoláshoz, takarításhoz, autómosáshoz, medencék feltöltéséhez egy jól használható kerti slagra hatalmas szükség van. Régi locsolócsövekkel azonban rémálom bármilyen feladat: a bitang nehéz cső folyton tekeredik, megtörik, rángatni kell. Ne kínlódj tovább elavult slagokkal!hagyomanyoscso_1.gif

Itt az ideje nyugdíjazni régi, nehézkes slagod!

Elhoztuk számodra a kerti locsolócsövek királyát: az új XHose 60 m-es tömlővel gyerekjáték lesz megöntözni kerted, lemosni autód vagy feltölteni kerti tavad, medencéd. 

XHose 60 m-es locsolócső - bivalyerős, többrétegű slag, ami sosem törik meg!

Az XHose 60 m-es locsolócsővel felüdülés lesz bármilyen feladat. Különlegessége, hogy amint megnyitod a csapot, eredeti hosszának 3-szorosára nyúlik, majd használat után visszazsugorodik eredeti méretére.  xhose-6_2.jpg

Csak ereszd meg a csapot, és ez a mágikus locsolócső azonnal elkezd tágulni. Amint elzárod a csapot, az XHose "elpakolja magát", rövid időn belül felveszi eredeti méretét. Kis súlyának és kompakt méretének hála, egyszerűen hordozhatod és tárolhatod. 

xhoseblog.gif

Mi a titka?

Az XHose speciális többrétegű felépítése révén nem törik meg, nem gabalyodik, rendkívül tartós, emellett folyamatos és erőteljes vízsugarat biztosít. Belül egy elasztikus tömlőből, kívül szövet anyagból áll. 

xhose5.jpg

Mivel 1.9 centis átmérőjű, így optimálisan erős vízsugarat ad, ráadásul 60 méteres hossza révén még nagyobb kertekbe is alkalmas, elérhetsz vele szinte bárhová. Jó hír, hogy bármilyen szabványos csaptelepre pillanatok alatt felszerelhető.

xhose-fekete.jpg

Gondolj bele, mennyivel megkönnyíti életed, hogy nem fogsz többé túl hamar elfáradni munka közben: mivel nem gabalyodik, törik, nem kell emelgetned, ráncigálnod a nehéz csövet – szabadon mozoghatsz, az XHose PRO-ból folyamatosan, erősen jön a víz. Akár a növényeket öntözöd, vagy az autódat mosod, az XHose varázslatos segítőtársad lesz.

Bemutató videó - nézd, milyen jó használni:

Mi mindenhez használhatod az XHose 60 m-es locsolócsövet?

- pázsitok, virágok, termő gyümölcsfák, bokrok, veteményesek öntözéséhez
- kocsimosáshoz
- kerti bútorok takarításához
- ablakmosáshoz
- medencék feltöltéséhez
- bármilyen feladathoz, ahol nagy erejű vízsugárra van szükség
ajanlott_1.jpg

Fantasztikus születésnapi ajánlat: az XHose most remek áron, bónusz szórófejjel!

Készülj tavaszra-nyárra, öntözd meg növényeid, mosd le autódat egyszerűen! Blogunk másfél éves születésnapi akciójának keretében 7.990 Ft-ért lehet Tiéd a 60 m hosszú locsolócső, ha feliratkozol hírlevelünkre. Sőt, most grátisz többfunkciós szórófej is jár minden XHose slag mellé!

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés:  klikkelj az alábbi linkre és rendeld meg az XHose 60 m-es locsolócsövet 7.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

xhose7_1.jpg

süti beállítások módosítása