Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

5 kegyetlen tünet, amit a helytelen ülés okoz

Mutatjuk a kiutat is: így ülj mindig kényelmesen otthon, irodában, vezetéskor!

2022. március 30. - VevőBarát_Ajánlatok

Sok időt töltesz székben ülve? Ezt okozhatja, ha nem ülsz elég jól!

Ha Te is ülőmunkát végzel, sokat vagy számítógép előtt, akkor nagyon oda kell figyelned, hogy megfelelően ülj. Ha a széked nem elég kényelmes, azt testpozíciód is megsínyli: a helytelen ülés következtében hatalmas terhelés érheti szervezeted. Ez egyenes út a fájdalmakhoz, súlyos mozgásszervi betegségek kialakulásához. egg1.jpg

Íme 5 tünet, amit a nem megfelelő ülőpozíció és a rossz testtartás okozhat:

- izomfeszültség
- gerincbetegségek 
- visszér, rossz keringés
- emésztési zavarok
- székrekedés, aranyér

Ne várd meg, míg kialakul valamelyik betegség! Szerencsére egy új találmánnyal megkímélheted tested a sok ülés okozta terheléstől. 

Egg Sitter zselés ülőpárna - bármilyen ülést komfortossá varázsol, segít helyesen ülni

Az Egg Sitter zselés ülőpárnával egész nap teljes kényelemben lehet részed. Bármilyen ülőalkalmatosságot komfortossá tudsz vele tenni. Nincs több kemény szék, kényelmetlen ülés! Gondolj bele, milyen jó lesz, hogy nem fog sajogni a hátad, derekad, feneked még hosszú székben töltött idő után sem. egg6.jpg

A párnát úgy alakították ki, hogy tökéletesen szellőzzön, nem csúszkál, mindig a helyén marad. Hihetetlenül strapabíró, elnyűhetetlen anyagból készült. 41x34 cm-es nagysága ideális méretű ülőfelületet biztosít.

7.jpg

Használhatod bármilyen otthoni széken, fotelen, kanapén, irodai székeken. Emellett buszra, vonatra, utazásokhoz is könnyedén magaddal viheted. 

Mitől ilyen hatékony?

Az ülőpárna titka különleges méhsejt szerkezetében rejlik: képes elnyelni a ránehezedő nyomást, ezáltal kíméli a gerincet, az izmokat, a lábat. Az Egg Sitterrel még több óra elteltével is helyes testtartást vehetsz fel. Rendszeres használatával megszüntetheted a hát-, derék- és nyakfájást, az izmok túlterheltségét.

2-eggsitter.gif

Nagy előnye, hogy rendkívül kisméretűre összehajtható, így bárhol veled lehet. Ha úgy érzed, nem elég kényelmes az irodai széked vagy autód ülése, csak terítsd rá az Egg Sittert, és élvezd a teljes ellazulást! 41x34 cm-es ülőfelületű, bármilyen székre, fotelre, kanapéra, padra rárakhatod.

Nézd, milyen nagyszerű rajta ülni:

Minden korosztálynak ajánlott

Ez a varázslatos párna mindenkinek ajánlott, aki ülőmunkát végez, illetve gyakran ül a számítógép előtt, sokat vezet, szeretné elkerülni a fájdalmakat és a porckopást, valamint kényelmesebbé kívánja tenni otthoni vagy munkahelyi székeit. Fiatalok és idősek egyaránt élvezhetik előnyeit.  6_5.jpg

Az Egg Sitter most mindössze 4.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Gondoskodj most egészségedről ezzel a tartós, sokoldalú ülőpárnával! Blogunk másfél éves születésnapi akciójában most szuper áron, grátisz huzattal érheted el az Egg Sittert. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel ingyenesen a VevőBarát hírlevélre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási kiemelt ajánlatokról sem.

2. lépés: klikkelj az alábbi linkre és rendeld meg az Egg Sittert 4.990 Ft-os akciós áron (megrendeléskor használd a feliratkozáskor megadott e-mail címedet, hogy jogosult legyél a kedvezményre):

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

egg7.jpg

süti beállítások módosítása