Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Itt a tavasz, mozgolódnak a rovarok, rágcsálók - így űzd ki őket!

Remek fegyver a beszökni kívánó egerek, patkányok, bogarak ellen

2022. március 05. - VevőBarát_Ajánlatok

Elkezdtek szaporodni, mozgolódni a rovarok és a rágcsálók - Te hogyan védekezel?

Közeleg a tavasz, az eddig csendben meghúzódó kártevők elkezdenek éledezni. Egyre több rovar kel ki lárváiból, egyre több rágcsáló indul útnak portyázni. Ugye nem akarod, hogy házad, lakásod, nyaralód, üzleted ellepjék a kártevők? pest8.jpg

Veszélyes mérgek, undorító tetemeket maguk után hagyó csapdák helyett van jobb, biztonságosabb megoldás. Egy vegyszermentes, környezetbarát módszerrel idő előtt megelőzheted, hogy bejöjjenek lakóteredbe és elszaporodjanak nálad a nem kívánatos rovarok és rágcsálók. 

Pest Reject Repeller - ezzel az új technológiás kártevőriasztóval kiűzheted a betolakodókat!

A Pest Reject Repellerrel megszabadulhatsz a befészkelni kívánó rovaroktól és rágcsálóktól. Nem kell többé rovarirtókkal, mérgekkel, csapdákkal kínlódnod: használd Te is a Pest Reject-et és űzz ki minden kártevőt otthonodból!pest3.jpg

Mi a Pest Reject Repeller titka?

Ez a nagyszerű készülék egy hatékony erőteret képez otthonodban, üzletedben vagy nyaralódban: a folyamatosan váltakozó, erőteljes elektromágneses és ultrahang hullámok teljességgel élhetetlenné teszik a környezetet a rovarok és a rágcsálók számára. Ezzel azt érheted el, hogy messziről elkerülik otthonod a betolakodók. A már bent levő élősködők pedig rövid úton eltűnnek a lakásból, házból. 

pestreject280.gif

Hogyan kell használni?

Nem kell hozzá semmilyen elem, csak dugd be egy fali konnektorba, és a Pest Reject rögtön elkezdi áldásos tevékenységét.  

Nagy előnye, hogy zajtalan, környezetbarát működésű, fogyasztása minimális. Mivel nem elpusztítja, hanem elriasztja a kártevőket, ezért nem marad utánuk eltakarítani való tetem. A Pest Reject hullámai emberre, kutyákra, macskákra egyáltalán nem veszélyesek.

pest5_1.jpg

Mekkora területen hatásos?

Egy készülék egy teljes szintet, akár 100 m2-nyi területet is képes lefedni, ezáltal otthonod minden szeglete rovar- és rágcsálómentes lehet.

pest7.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen jól működik:

Milyen állatok ellen vetheted be Pest Reject Repellert?

  • egerek, patkányok, nyestek
  • pókok
  • bogarak (csótányok, poloskák)
  • szúnyogok, legyek, darazsak, egyéb repülő rovarok

pest9.jpg

Tavaszi akció: a Pest Reject most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Tegyél most otthonod, üzleted védelméért, mielőtt behúzódnak hozzád tavasszal a kártevők! Még pár napig zseni áron érheted el a Pest Reject-et egy ingyenes feliratkozás után:

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a VevőBarát hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes háztartási, műszaki ajánlatokról sem (a feliratkozás 100%-ig ingyenes, egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Pest Reject elektromos kártevőriasztót 3.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet már a következő munkanapon postára adjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

15_7.jpg

süti beállítások módosítása