Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Autósok: ezzel többé nem fagy le a szélvédő reggel

Véd a jég, a dér és a hó ellen is - most hasznos ajándékkal, nagyszerű áron

2023. december 11. - naptermeke

Újra jönnek a mínuszok: így tartsd tisztán szélvédődet a hidegben!

Pár enyhébb nap után ismét mínuszok várhatók. Biztosan Te is tapasztaltad, mennyire le tud fagyni autód szélvédője a mostani hidegben. 

Ilyenkor útnak indulni a jégréteggel borított üveg mögött nemcsak hogy baleseti kockázatot rejt magában, de akár büntethetnek is érte a rendőrök. A KRESZ ugyanis kimondja, hogy úgy kell közlekedni, hogy az a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse.
szelv1.jpg

Elég a fárasztó sikálásból, van jobb megoldás!

A jegesedés megszüntetése azonban rendkívül fáradtságos és stresszes tevékenység. A jégkaparás és jégoldó szerekkel való bíbelődés az a típusú "reggeli edzés", melyet senkinek sem kívánunk. Engedd meg, hogy bemutassunk egy kiváló, hatásos módszert a kellemetlen jégréteg ellen, mellyel tisztán tarthatod a szélvédődet egész télen át!

Autós szélvédő takaró - a jéggel, dérrel és hóval szemben a jelenleg elérhető legjobb eszköz

Az innovatív autós szélvédő takaróval mostantól prémium védelmet érhetsz el a téli viszontagságokkal szemben. Ez a szélsőséges időjárási körülményeknek ellenálló találmány azonnali és rendkívül hatékony megoldást kínál a bosszantó jegesedés problémájára. Csak fektesd a takarót az autódra esténként, és reggelre tiszta látási viszonyokkal vághatsz neki a napnak!poszt02.jpg

Mi teszi ennyire hatékonyá?

A takaró speciális többrétegű, alumínium bevonattal ellátott anyaga véd a kemény időjárási körülményekkel szemben is. Esztétikus és strapabíró, használata igazi megkönnyebbülés: fel- és lehelyezése csupán néhány másodpercet vesz igénybe! A praktikus füleknek köszönhetően biztonságosan rögzíthető, így nem kell attól tartani, hogy ellopják, vagy a szél lesodorja.

blog1.gif

Gondolj bele, mennyi időt és fáradságot megspórolhatsz: este felrakod, reggel leveszed, és alatta mindig makulátlan szélvédőt találsz! Az eddigi fárasztó jégtelenítéssel töltött időt végre fordíthatod másra is.

150x70 cm-es mérete révén szinte bármilyen személyautóra elegendő nagyságú. Összehajtva kis helyet foglal, így tökéletesen elfér az ülés alatt, a csomagtartóban vagy akár a kesztyűtartóban is. 54_2.jpgTélen a hideg, nyáron a hő ellen óv: fényvisszaverő rétege megvédi kocsid belsejét a nap ártalmas hatásaitól is. Ez a sokoldalú találmány nem hiányozhat egyetlen autós eszköztárából sem!53_5.jpg

Elkerülhetsz vele egy bírságot, balesetet 

A mostani télen is már történtek olyan balesetek, amik a korlátozott kilátás számlájára voltak írhatók. Ne kövesd a hanyag autósok példáját, tartsd tisztán mindig kocsid üvegét a szélvédő takaróval! Kerülj el balesetet vagy büntetést!

Figyeld, milyen tiszta marad alatta az üveg:

A szélvédő takaró előnyei:

- elsőrangú védelmet kapsz vele a jegesedés, a dér és a hó ellen
- elfelejtheted a kefékkel, jégkaparókkal, jégoldókkal való kínlódást
- gyorsan, biztonságosan felhelyezheted
- használatot követően kis helyen elfér
- bármilyen személyautóra ráteheted
- esztétikus kinézettel bír
- nyárra is kiváló, véd a naptól, hőtől
- lopásbiztosan felhelyezhető52_7.jpg

A szélvédő takaró csak 1.990 Ft, plusz AJÁNDÉKOT is kapsz!

Vedd fel a harcot a reggeli fagyok ellen, kíméld meg magad a fárasztó jégmentesítéstől! Blogunk 3 éves születésnapi akciójának keretében most mindössze 1.990 Ft-ért lehet Tiéd az autós szélvédő takaró, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. Sőt most egy bónusz jégkaparót is adunk, melyet az oldalüvegekhez használhatsz hatékonyan. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel email hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linken vagy űrlapon: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, háztartási, műszaki ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a szélvédő takarót grátisz jégkaparóval 1.990 Ft-os szuperáron. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

html04_3.jpg

 

süti beállítások módosítása