Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Így kövesd, mennyi villanyt fogyasztasz pontosan!

Zseni ötlet, hogy teljes kontrollt kapj havi áramszámlád felett

2023. január 04. - naptermeke

Nem akarsz túl sok villanyt fizetni? Tudd meg, melyik berendezésed pontosan mennyit fogyaszt!

A villanyárak magasba szöktek, sokaknak nagyon megugrott a havi rezsiköltsége. Ha nem szeretnéd, hogy a gatyád is rámenjen a számlákra, akkor létfontosságú, hogy szemmel tudd tartani, mennyi villanyt fogyasztasz pontosan. szamla1.jpgHa valamelyik berendezésed zabálja az áramot, akkor az rengeteg plusz költséggel járhat. Jó hírünk van: egy zsenális eszközzel pontosan követheted elektromos berendezéseid fogyasztását. Mostantól akár forintra lebontva is tudhatod, melyik eszközöd éppen mennyi villanyt használ el. Ismerd meg most, és faragj le Te is villanyszámládon!

DIGITÁLIS FOGYASZTÁSMÉRŐ/OKOSKONNEKTOR – BIZTONSÁGOS, GYORS WATTMÉRÉS OTTHONI, ÜZLETI HASZNÁLATRA

A digitális fogyasztásmérővel végre teljes irányítást élvezhetsz havi számlád felett. Rövid időn belül kiderülhet, mennyit fogyasztanak egyes készülékeid. Könnyen lebuktathatod túlfogyasztó berendezésed: megjavíthatod, takarékosabb típusra tudsz váltani vagy csökkentheted az üzemidőt.fejlec1_15.jpgAz okoskonnektor kikapcsolt vagy készenléti állapotú eszközök áramfelvételét is képes ellenőrizni, amivel szintén fontos információkhoz juthatsz. Ezáltal hamar rájöhetsz, melyik háztartási géped pazarolja kikapcsolva is az áramot.

Hogyan kell használni?

A fogyasztásmérő nagyon egyszerűen működik: közvetlenül a konnektorba kell dugni, majd rá kell kötni a mérni kívánt berendezést. A jól olvasható, nagyméretű LCD kijelzőről azonnal megkapod a pontos adatokat, semmi sem marad titokban. Felül láthatod a mérés óta eltelt időt, alatta az elfogyasztott kWh mennyiséget, legalul pedig a pontos költséget. Utóbbit egy egyszerű tarifabeállítás után kapod meg. 

03_9.jpg

A fogyasztásmérőt kisgyermekek közelében is biztonságosan használhatod, hiszen gyermekvédelmi dugaljjal szerelték fel. EU-s szabványú aljzata minden itthon használt 230V-os berendezéssel kompatibilis.

57_3.jpg

Óriási előnye, hogy beépített elemeket tartalmaz, melyekkel egy esetleges áramszünet esetén sem felejti el a beállításokat. Az okoskonnektor áramfelvétele minimális, kevesebb mint 0.5W, így nem jelent számottevő plusz költséget. 05_12.jpg

Bátran ajánljuk otthoni, valamint üzleti, irodai felhasználásra is. Ez a jelenlegi legjobb megoldás, hogy pontosan szemmel tartsd aktuális villanyfogyasztásod. Az okoskonnektorral nem fog meglepetés érni, mikor kijön a villanyszámla! Használd Te is és fogyassz energiát tudatosan! Egy átlagos felhasználást számolva kb. 300 kWh megtakarítás is elérhető vele évente.

A fogyasztásmérő kiváló segítség mindenkinek, aki pontosan szeretné szemmel tartani költségeit. Hamar behozhatja az árát, nagyban segít a tudatos energiatakarékosságban.

 Nézd, milyen jól működik:

Mihez ajánlott a digitális fogyasztásmérő?

- háztartási gépekhez (pl. hűtő, mikrosütő, mosógép, mosogatógép, villanytűzhely, kávéfőző, vízforraló, robotgép)
- televízióhoz
- számítógéphez
- klímákhoz, elektromos kályhákhoz
- akváriumokhoz
- elektromos szerszámokhoz
- irodai berendezésekhez
- minden 230V-tal működő eszközhözfejlec1_15.jpg

Ne aggódj többé a villanyszámlák miatt: a fogyasztásmérő most csak 6.990 Ft!

Takaríts meg Te is súlyos tíz vagy százezreket a wattmérővel! Kiváló befektetés mindenkinek, aki tisztán és pontosan szeretné látni villanyfogyasztását. Egy háztartásban vagy üzlethelyiségben, telephelyen több darabot is használhatsz, így több készülék fogyasztását is ellenőrizheted egyszerre. 

A digitális fogyasztásmérőt most fergeteges új évi árelőnnyel érheted el egy ingyenes feliratkozás után. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: nyomj az alábbi linkre és rendeld meg a fogyasztásmérőt kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

08_6.jpg

süti beállítások módosítása