Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Autósok: ezzel nem fagy le a szélvédő reggelre

Kemény mínuszok jönnek - itt egy szuper trükk a jég, a dér és a hó ellen

2022. december 13. - VevőBarát_Ajánlatok

Komoly fagyok éjszaka: így előzd meg, hogy csupa jég legyen kocsid üvege!

Az enyhébb napok után most komolyan beköszöntött a tél, akár -7 fok is lehet éjszaka sok helyen. Ilyenkor kegyetlenül le tud jegesedni a szélvédő, ami számos kellemetlenséghez vezethet. poszt01_2.jpg

Ugye nem akarod, hogy ilyen dermesztő látvány fogadjon, amikor reggel az autódhoz érsz? 

Ilyenkor aztán legtöbbször előkerül a jégkaparó, és fáradságos suvickolás veszi kezdetét. Sajnos a különféle kefék és takarítóeszközök meg is karcolhatják a szélvédődet. A jégoldók pedig gyakran visszafagyhatnak, sok esetben csak rövid ideig hatásosak. 

Fárasztó és nem túl hatékony módszerek helyett válassz egyszerű, tartós és biztonságos megoldást! Fedezd fel azt a trükköt, ami már hazánkban is autósok ezreinek segít elkerülni a lefagyást!

Autós szélvédő takaró - hatékony fegyver a jég, a hó, a deresedés ellen, tisztán tartja a szélvédőt

A többrétegű autós szélvédő takaróval búcsút inthetsz az idegőrlő jégmentesítésnek, szélvédőd makulátlan lehet a legzordabb időben is. Ez az időjárás-álló találmány jelenleg a leggyorsabb és leghatékonyabb módszer a tél káros hatásaival szemben. 52_7.jpg

Hogyan működik?

A takaró többrétegű alumínium bevonata optimális védelmet nyújt a mínuszok, havazás esetén is. A szélvédőre terítve kiváló védőréteget képez, így nem fog lefagyni járműved üvege. Esztétikus és tartós megoldás, amit öröm lesz használni. Füleivel együtt biztonságosan rögzítheted, így nem lopják el, nem fújja le a szél sem.

poszt02.jpg

Gondolj bele, mennyi időt és fáradságot megspórolhatsz: este felrakod, reggel leveszed, és alatta mindig makulátlan szélvédőt találsz! Az eddigi fárasztó jégtelenítéssel töltött időt végre fordíthatod másra is.

blog1.gif

150x70 cm-es mérete révén szinte bármilyen személyautóra elegendő nagyságú. Összehajtva kis helyet foglal, így tökéletesen elfér az ülés alatt, a csomagtartóban vagy akár a kesztyűtartóban is. 

54_2.jpg

Télen a hideg, nyáron a hő ellen óv: fényvisszaverő rétege megvédi kocsid belsejét a nap ártalmas hatásaitól is. Ez a sokoldalú találmány nem hiányozhat egyetlen autós eszköztárából sem!

53_5.jpg

Elkerülhetsz vele egy bírságot, balesetet is

Tudtad, hogy bírságolhat a rendőr, ha jeges szélvédővel közlekedsz? Idén is már történtek olyan balesetek, amik a korlátozott kilátás számlájára voltak írhatók. Ne kövesd a hanyag autósok példáját, tartsd tisztán mindig kocsid üvegét a szélvédő takaróval!

Nézd, milyen tiszta marad alatta az üveg:

A szélvédő takaró előnyei összefoglalva:

- elsőrangú védelmet kapsz vele a jegesedés, a dér és a hó ellen
- elfelejtheted a kefékkel, jégkaparókkal, jégoldókkal való kínlódást
- gyorsan, biztonságosan felhelyezheted
- használatot követően kis helyen elfér
- bármilyen személyautóra ráteheted
- esztétikus kinézettel bír
- nyárra is kiváló, véd a naptól, hőtől
- lopásbiztosan felhelyezhető
poszt04_2.jpg

Ünnepi ajánlat: a takaró most csak 2.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Számolj le a jegesedéssel, könnyítsd meg életed ezzel az ügyes találmánnyal! A mostani tél eleji időszak a legjobb alkalom, hogy felkészülj a későbbi hideg időjárásra. 

Blogunk két éves születésnapi akciójának keretében most mindössze 2.990 Ft-ért lehet tiéd az autós szélvédő takaró, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel email hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linken vagy űrlapon: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, háztartási, műszaki ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a szélvédő takarót 2.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

6_8.jpg

süti beállítások módosítása