Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Kint töltöd, bent használod: megérkezett a napelemes villanykörte

Szuper trükk, hogy ne fogyassz túl sok villanyt - hamar behozza az árát

2022. november 03. - VevőBarát_Ajánlatok

Szeretnél 0 Ft üzemeltetéssel világítani? Itt a napelemes villanykörte!

Ha nem akarsz egy vagyont költeni a villanyszámlára, akkor itt az idő takarékos módszerekre váltani. Fényre bárhol szükséged lehet, azonban sokszor bonyolult kábelezés, drága akkumulátorok vagy elemek nehezítik a dolgodat.rezsi3.jpg

Bemutatjuk a napelemmel működő villanykörtét: ezzel a kül- és beltéren is könnyen használható fényforrással rengeteg energiát megtakaríthatsz!

7W-os napelemes akasztós izzó - világíts bárhol, ahol szeretnél, takarékosan!

A 7W-os napelemes izzóval bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Ez a hihetetlenül sokoldalú fényvető üzemeltetési költség nélkül is el tudja árasztani fénnyel környezeted, bárhol is legyél.

03_4.gif

Használatával elkerülheted a váratlan áramkimaradások okozta sötétséget, a korábbi árnyas zugokat is egy csapásra fénybe boríthatod. Végre egy olyan beltérre is alkalmas fényforrás, ami nem terheli agyon a villanyszámládat!10_15.jpg

20 db hideg fehér LED-je gondoskodik arról, hogy jól láss odabent és kint is. Válts Te is napelemes fényre, fillérekből!

Hogyan működik?

A körte 3 db napelemét világosban, szabadban tudod tölteni. A napelem a fény hatására folyamatosan tölti a lámpában levő akkumulátort, hogy aztán 4-6 órán át is világítson egy feltöltéssel. Ereje elegendő kisebb területekhez, helyiségekhez, jelzőfénynek, biztonsági világításnak egyaránt.

02_19.jpg

A praktikus akasztóval használhatod bárhova felakasztva vagy talpára állítva egy asztalon, de akár egy hagyományos E27-es izzó foglalatba is becsavarhatod. Ez esetben a foglalaton keresztül töltődik, hálózatról.

Ha nem foglalatba csavarod, akkor mindössze a mellékelt akasztó alján levő gombot kell megnyomnod a bekapcsoláshoz, és máris elkezd világítani.

11_12.jpg

Mivel IP68-as védelemmel látták el, így teljesen vízálló, 100% biztonságosan használható minden időjárási körülmény esetén.

A szolár villanykörtével fészer, kamra, pince, padlás, terasz vagy ajtó előtti területek megvilágítását is kiválthatod, ezáltal temérdek áramot megspórolhatsz. Az izzót bárhová magaddal viheted, így utazáskor, kiránduláskor, sátorozásnál, autóban is hű társad lesz. 

Hová ajánlott a napelemes akasztós lámpa?

- otthonra, lakásba
- kisebb helyiségekbe, sötétebb zugokba (kamra, fészer, pince, padlás, szekrények)
- bárhová, ahol nincs bevezetve villanyáram
- kempingezéshez, túrázáshoz, kiránduláshoz
- teraszra, udvarra
- autóba
- biztonsági jelzőfénynek
- mindenhová, ahol spórolni szeretnél a világítással

06_20.jpg

Villanyspóroló izzóval a sötétség ellen: most zseni bevezető ár minden hírlevél feliratkozónak!

Ha a villanykörtét csak napelemről töltöd, rövid időn belül behozhatja az árát, ami a magas rezsiárak mellett komoly fegyvertény.

Miért pazarolnál vezetékes villanyt, ha mostantól egyszerűen, napelemmel, plusz költség nélkül is világíthatsz bárhol? Mindössze arra kell figyelned, hogy megfelelően feltöltsd az izzót, és ezt követően nem kell többé szenvedned a sötétségtől!

A napelemes izzót most szuper bevezető árelőnnyel érheted el egy ingyenes feliratkozás után. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes villanykörtét mindössze 3.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

09_10.jpg

süti beállítások módosítása