Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Ősszel kötelező: lombfogóval védd ereszed, hogy ne duguljon el!

Zseni ereszvédő megoldás, amivel időt, fáradságot és pénzt spórolhatsz

2022. október 24. - VevőBarát_Ajánlatok

Kertes házaknak, társasházaknak, nyaralókba nagyon fontos: így tartsd tisztán ereszed, kerüld el a veszélyeket!

Ősszel, télen is számos bosszúságot okozhat, ha eltömődik az ereszed. A lehulló levelek miatt nem tud lefolyni az esővíz, így a kiáramló csapadék eláraszthatja otthonod homlokzatát, sőt, a ház alapját is veszélyeztetheti. Az összegyűlt esővízzel keveredő lombok, ágak remek búvóhelyet biztosíthatnak a rovaroknak, rágcsálóknak, nem beszélve az orrfacsaró bűzről. Elég a kellemetlenségekből!
eresz1.jpgIsmerd meg a lombfogó hálót, amivel megállíthatod ereszed az eltömődéstől, leszámolhatsz a fáradságos eresztakarítással.

Ereszcsatorna lombfogó háló - hogy ereszed megfelelően eresszen!

A lombfogó hálóval meggátolhatod, hogy ereszed elduguljon, kivédheted, hogy a levelek belehulljanak. Ezzel a praktikus eszközzel nincs több avar okozta zavar, tiszta maradhat csatornád. Többé nem szükséges a magasban, létrán bűvészkedned, hogy kitakarítsd az ereszt: a lombfogó hálóval temérdek vesződségtől kímélheted meg magad.  

html2_1.jpg

Mit érhetsz el az ereszvédő lombfogó hálóval?

Megszűnik az eltömődés: ezzel a praktikus ráccsal megakadályozhatod a levelek, ágak vagy a hó bejutását az ereszcsatornába, megfékezve ezzel az eltömődést. Így a víz szabadon el tud folyni, ahova kell.

Nem lesz vízesés a falon: a lombfogóval szerelt csatornából az esővíz akadály nélkül távozik el. Így elkerülheted a víz túlbukását, homlokzatod, valamint a ház alapjának károsodását.

Nincs állóvíz: többé nem áll a poshadt esővíz az ereszben. Ezáltal megszűnnek a kellemetlen szagok, eltűnnek a bomló anyagok.

Megfékezheted a rovarok, rágcsálók elszaporodását: mivel a háló megvédi az ereszt, ezért az nem dugul el, nem marad benne tartósan nedvesség. Így a rovarok, rágcsálók, egyéb kártevők sem fognak beleköltözni.02_13.jpg

Könnyen felszerelhető

A 6 méter hosszú és 15 cm széles hálót kedved szerint méretre szabhatod, vagy akár össze is illesztheted. A mellékelt rögzítő fülekkel felszerelése pofonegyszerű, bármilyen ereszre rögzítheted. A felszereléshez sima gyorskötözőt is használhatsz. A lombfogó háló külön előnye, hogy alulról teljesen láthatatlan! Így nem kell attól tartanod, hogy elcsúfítaná otthonodat.

09_8.jpg
Bemutató videó:
Ne várd meg, míg teljesen eltömődik ereszed! Spórolj meg rengeteg időt, pénzt és energiát az ereszvédővel!

Tegyél most ereszed védelméért, fékezd meg az őszi-téli eltömődést: a háló most csak 2.990 Ft születésnapi ajánlattal!

Ezzel a törésbiztos, időjárás-álló hálóval hosszú évekre megvédheted otthonodat. Tegyél most időben ereszcsatornáid biztonságáért A csomagban a felszereléshez szükséges összes tartozékot megtalálod. Blogunk 2 éves születésnapi akciójában most mindössze 2.990 Ft-ért lehet tiéd a lombfogó háló. 

1. lépés: iratkozz fel ingyenesen a VevőBarát hírlevélre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási kiemelt ajánlatokról sem.

2. lépés: nyomj az alábbi linkre és rendeld meg a lombfogó hálót 2.990 Ft-os akciós áron (megrendeléskor használd a feliratkozáskor megadott e-mail címedet, hogy jogosult legyél a kedvezményre):

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

eresz-blog2.jpg

süti beállítások módosítása