Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Túl sötét van a házad körül? Itt a zseni kültéri, udvari világítás

Nem kell hozzá vezetékes villany, rengeteg áramot spórolhatsz vele

2022. október 03. - VevőBarát_Ajánlatok

Nálatok is gyenge a fény odakint? Itt a napelemes, gazdaságos kerti/utcai világítás, brutális erővel!

Neked is halvány a világítás házad, lakásod, garázsod, üzleted körül? Sajnos nagyon sok helyen nem elegendő az utcai fény, gyakran kell sötétben botorkálni. Mivel egyre korábban megy le a nap, ez egyáltalán nem biztonságos. Szerencsére egy zseni találmánnyal könnyen fénybe boríthatsz bármilyen kültéri helyet…
haz1.jpg
Elhoztuk számodra a brutális erejű 120W-os utcai napelemes lámpát. Mostantól nem kell vakon közlekedned házad, kocsibejáród, telephelyed körül. Kimagasló erejének hála, a legsötétebb zugok is egycsapásra fénybe borulhatnak.

120W-os napelemes, mozgásérzékelős led lámpa – vízálló, nagy erejű fényvető, többféle üzemmóddal

A praktikus 120W-os kültéri LED lámpával véget vethetsz a sötétben való kóválygásnak. Brutális erővel világító, sokoldalú fényforrás, amit szinte bárhova könnyen, szakember nélkül felszerelhetsz. A csomagban található tartókonzol és csavarok, tiplik segítségével könnyedén felrakhatod falra, kerítésre vagy egy oszlopra is.02_18.jpg

A lámpa szolár panele világosban összegyűjti az energiát, hogy aztán este hosszú órákon át, nagy erővel világítson. Hatalmas előnye, hogy különálló napelem egysége van, így a napelemet közvetlen a napfény irányába fordíthatod, hogy még jobban tudjon töltődni. A beépített alkonyat- és mozgásérzékelő szavatolja, hogy akkor adjon fényt, amikor valóban szükséges. Ha 6-8 méteren belül mozgást tapasztal, azonnal felkapcsol.html02_4.jpg
Biztonsági célokra is remek: a hirtelen felvillanó fény képes megrémiszteni a gyanútlan betörőket, besurranókat. Tökéletes megoldás családi házak, társasházak, garázsok, üzletek, telephelyek köré.

A lámpa készülékháza teljesen vízálló, így a cudar időjárási körülményeket kiállja. Bírja a port, a hideget, az esőt és a meleget is. Minden évszakban használható, több 10.000 óra élettartamú fényvető, amivel hosszú évekre megoldhatod a világítás kérdését.07_14.jpg

Gondolj bele, milyen nagyszerű lesz, hogy végre mindent jól fogsz látni odakint, nem fogsz semmiben megbotlani a sötétben, Te és családtagjaid, barátaid is biztonságosan közlekedhetnek. A 120W-os utcai lámpa mivel nem fogyaszt vezetékes villanyt, ezért nem terheli a villanyszámlát. Nem kell félned, hogy megemeli rezsidet, egész évben 0 Ft-os üzemeltetési költséggel használhatod.

Bemutató videó:

Hová ajánlott a napelemes, mozgásérzékelős 120W-os LED lámpa?

- ház köré
- udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- garázsokhoz, kocsibejárókhoz, alsóépületek elé
- üzletek, boltok, irodák köré
- reklámtáblákra
- telephelyekre
- bárhová, ahol nincs bevezetve villanyáram
fejlec02_4.jpg

Borítsd fénybe Te is az utcát, udvart: a 120W-os lámpa most fergeteges árelőnnyel lehet Tiéd!

Válaszd ezt a vízálló, sokoldalú világítást és ints búcsút a sötétségnek! A 120W-os utcai napelemes lámpát most nagyszerű születésnapi árelőnnyel érheted el oldalunkon.  

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 120W-os napelemes lámpát mindössze 4.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

08_8.jpg

süti beállítások módosítása