Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Nem akarsz túl sok villanyt fizetni? Zseniális fogyasztásmérő érkezett

Tudd meg, mi mennyit fogyaszt, segít spórolni: itt az LCD kijelzős új műszer

2022. szeptember 15. - VevőBarát_Ajánlatok

Hogyan spórolj a villanyon? Ügyes módszer otthonra, cégeknek

A növekvő energiaárak mindenkit érintenek. A takarékosság lett a fő szempont, amivel nemcsak környezetünket, hanem pénztárcánkat is kímélhetjük. Sajnos még mindig nagyon sok túlfogyasztó eszköz van a háztartásokban. Egyes berendezések (pl. hűtő, mosógép, mikró, TV, szerszámok) valósággal zabálják az áramot. Ennek felderítésére, az áramfogyasztás szemmel tartására jött létre egy ügyes vívmány.wattmeter.jpg
A digitális fogyasztásmérővel pontosan követheted fogyasztásod, forintos összegben is megtudhatod, mennyit kell fizetned az elhasznált áramért. Ismerd meg most és spórolj meg rengeteg energiát!

Digitális fogyasztásmérő – azonnali, precíz kWh- és költségmérés otthonra, cégeknek is

A digitális fogyasztásmérő egy konnektorba dugható műszer, ami precízen méri és tárolja a villanyfogyasztás mértékét. Megtudhatod, mennyi kWh áramot használ el egyes eszközöd, így időben tudsz cselekedni, ha esetleg túl sokat fogyasztana valamelyik berendezésed. Nincs több találgatás, hogy vajon mi használ el annyi villanyt: takarékosabb típusra tudsz váltani, illetve mérsékelheted az üzemidőt. Ez jelenleg a legjobb módszer, hogy lebuktasd túlfogyasztó elektromos eszközöd.

30_3.jpg

A fogyasztásmérő nagyon egyszerűen működik: közvetlenül a konnektorba kell dugni, majd rá kell kötni a mérni kívánt berendezést. A jól olvasható LCD kijelzőről azonnal megkapod a pontos adatokat, semmi sem marad titokban. Megtudhatod az aktuálisan fogyasztott és a mérés kezdete óta történt összes fogyasztást, illetve a tarifák beállítása után a költséget is láthatod.fogyasztas1.gif
Mennyit lehet vele megtakarítani?

Az eddigi tapasztalatok szerint évente akár több száz kWh áramot is meg tudsz vele takarítani eszközeid és villanyfogyasztásod függvényében, ami a mai rezsiárak mellett számottevő spórolást jelent. Otthonra, irodába, üzleteknek is ajánlott vívmány. Minden 230V-tal működő berendezéshez javasolt, sima dugvillás, illetve földelt csatlakozású műszaki cikkeket, kisgépeket is ráköthetsz. Magyarországon szabványos csatlakozóval szállítjuk. 

fejlec1_16.jpg

Bemutató videó:

(Illusztráció, oldalunkon az "F" aljzatos, hazánkban is szabványos (német EU) csatlakozású típust forgalmazzuk)

Mihez ajánlott a digitális fogyasztásmérő?

- háztartási gépekhez (pl. hűtő, mikrosütő, mosógép, mosogatógép, villanytűzhely, kávéfőző, vízforraló, robotgép)
- televízióhoz
- számítógéphez
- klímákhoz, elektromos kályhákhoz
- akváriumokhoz
- elektromos szerszámokhoz
- irodai berendezésekhez
- minden 230V-tal működő eszközhöz33_1.jpg

Legyél Te is tudatos fogyasztó, csökkents a rezsiden!

Takaríts meg Te is súlyos tíz vagy százezreket a wattmérővel! Kiváló befektetés mindenkinek, aki tisztán és pontosan szeretné látni villanyfogyasztását.

Egy háztartásban vagy üzlethelyiségben, telephelyen több darabot is használhatsz, így több készülék fogyasztását is ellenőrizheted egyszerre. A digitális fogyasztásmérőt most fantasztikus bevezető áron érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: nyomj az alábbi linkre és rendeld meg a fogyasztásmérőt kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

08_7.jpg

süti beállítások módosítása