Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Fogyasztásmérő - mérd meg, mi mennyit fogyaszt, költséged is kiírja

Így tartsd szemmel elektromos eszközeid, takaríts meg több száz kWh energiát!

2022. augusztus 15. - VevőBarát_Ajánlatok

Hogyan spórolj meg minél több energiát? Mutatjuk a megoldást!

A takarékosság kérdése mostanság kulcsfontosságú. A növekvő energiaárak miatt hasznos, ha minél több villanyáramot meg tudsz takarítani. Azonban gyakran előfordulhat, hogy valamelyik eszközöd a vártnál többet fogyaszt. Egy pazarló elektromos berendezés rengeteg pluszköltséggel jár.

05_11.jpgSzerencsére egy ügyes találmánnyal lebuktathatod sokat fogyasztó eszközöd, kordában tudod tartani fogyasztásod. Sőt, mostantól azt is megtudhatod, mennyit kell fizetned pontosan az áramért! Ismerd meg Te is a digitális fogyasztásmérőt és tartsd szemmel fogyasztásod, spórolj meg rengeteg energiát!

Digitális fogyasztásmérő – azonnali, precíz kWh és költségmérés otthonra, cégeknek is

A digitális fogyasztásmérővel kiderülhet, melyik berendezésed fogyaszt túl sokat, így takarékosabb típusra válthatsz, vagy csökkentheted az üzemidőt. Jó hír, hogy a műszer képes be- és kikapcsolt vagy készenléti állapotú elektromos készülékek mérésére is. Ebből pl. hamar megtudhatod, hogy ki kell-e teljesen húznod valamelyik készüléked, hogy ne pocsékoljon feleslegesen villanyt.02_16.jpg

Nagyméretű LCD kijelzőjéről leolvashatod a mérési időtartamot, a feszültséget, az áramerősséget, a frekvenciát és a teljesítményt is. A wattmérő ezekből, valamint az általad beállított nappali és éjszakai tarifából megállapítja fogyasztásod költségét is. Továbbá a minimum- valamint a csúcsteljesítményt is lemérheted.Nagy előnye, hogy beépített elemeket is tartalmaz, így egy esetleges áramszünet esetén sem felejti el a beállításokat. A wattmérőt széles méréshatár és rendkívüli pontosság jellemzi, ezért otthoni, valamint céges használatra is ajánljuk.03_9.jpg

Ez a lehető legszuperebb megoldás, hogy mindig szemmel tartsd villanyfogyasztásod. Minden házba, lakásba, nyaralóba, irodába, műhelybe, üzletbe is hatalmas segítség.05_12.jpg
A fogyasztásmérőt teljesen biztonságos, gyermekvédelemmel ellátott EU-s aljzattal látták el. Túlterhelés esetén rögtön figyelmeztető hanggal jelez. 57_3.jpg
Mennyi megtakarítást érhetsz el vele?

A fogyasztásmérővel komoly lépést tehetsz a takarékosság felé. A megtakarítás mértéke függ az elektromos készülékek számától, típusától és azok használati idejétől. A tapasztalatok szerint évente akár 250-300 kWh is megtakarítható általa. Így hamar behozza az árát, nagyban segít a tudatos energiatakarékosságban.

Bemutató videó - nézd, milyen jól mér:

Mihez ajánlott a digitális fogyasztásmérő?

- háztartási gépekhez (pl. hűtő, mikrosütő, mosógép, mosogatógép, villanytűzhely, kávéfőző, vízforraló, robotgép)
- televízióhoz
- számítógéphez
- klímákhoz, elektromos kályhákhoz
- akváriumokhoz
- elektromos szerszámokhoz
- irodai berendezésekhez
- minden 230V-tal működő eszközhözfejlec1_15.jpg

Csökkentsd tudatosan a rezsid: a fogyasztásmérő most zseni áron Tiéd!

Takaríts meg Te is súlyos tíz vagy százezreket a wattmérővel! Kiváló befektetés mindenkinek, aki tisztán és pontosan szeretné látni villanyfogyasztását.

Egy háztartásban vagy üzlethelyiségben, telephelyen több darabot is használhatsz, így több készülék fogyasztását is ellenőrizheted egyszerre. A digitális fogyasztásmérőt most fantasztikus bevezető áron érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: nyomj az alábbi linkre és rendeld meg a fogyasztásmérőt kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

08_6.jpg

süti beállítások módosítása