Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Így űzd ki a zavaró rovarokat, rágcsálókat nyáron!

Zseniális fegyver a legyek, szúnyogok, bogarak, valamint az egerek ellen is

2022. július 01. - VevőBarát_Ajánlatok

Téged is irritálnak a berepülő, bemászó rovarok? Megszabadulnál a zavaró betolakodóktól?

Ilyenkor nyáron a legtöbb a rovar, sokszor tömegével lepik el az otthonokat. Gyakran hiába a szúnyogháló, be tudnak bújni a kis réseken is az élősködők. A rágcsálók sem tétlenkednek: a forró nyári napokon is szívesen jutnak be a házakba, alsóépületekbe, hogy élelmet keressenek vagy bevackoljanak. pest12.jpg

Ne várd meg, míg teljesen ellepik a kártevők otthonod! Egy zseniális megoldással veszélyes csapdák és mérgek nélkül űzheted ki a rágcsálókat és rovarokat. Próbáld ki Te is és szabadulj meg a nem kívánatos betolakodóktól!

Pest Reject Repeller - elektromos és ultrahang hullámokkal működő kártevőriasztó

A Pest Reject Repeller elektromos kártevőriasztóval rövid időn belül eltávolíthatod a behúzódó, illetve már a házba vagy lakásba bejutott rovarokat és rágcsálókat. Ez a vadonatúj fejlesztésű találmány 2-féle módon képes távol tartani a betolakodókat. Rendszeres használatával heteken belül szemmel láthatóan csökkentheted a rágcsálók, rovarok számát.pest3_1.jpg

Mi a Pest Reject Repeller titka?

Ez a nagyszerű készülék egy láthatatlan erőteret képez otthonodban, üzletedben vagy nyaralódban: a folyamatosan váltakozó, erőteljes elektromágneses és ultrahang hullámok teljességgel élhetetlenné teszik a környezetet a rovarok és a rágcsálók számára. Ezzel azt érheted el, hogy messziről elkerülik otthonod a betolakodók. A már bent levő élősködők pedig rövid úton eltűnnek a lakásból, házból. 

pestreject280.gif

Hogyan kell használni?

Nem kell hozzá semmilyen elem, csak dugd be egy fali konnektorba, és a Pest Reject rögtön elkezdi áldásos tevékenységét.  

Nagy előnye, hogy zajtalan, környezetbarát működésű, fogyasztása minimális. Mivel nem elpusztítja, hanem elriasztja a kártevőket, ezért nem marad utánuk eltakarítani való tetem. A Pest Reject hullámai emberre, kutyákra, macskákra egyáltalán nem veszélyesek.

pest5_1.jpg

Milyen állatok ellen vetheted be Pest Reject Repellert?

- szúnyogok, legyek, darazsak, egyéb repülő rovarok
- pókok
- bogarak (csótányok, poloskák)
- egerek, patkányok, nyestekpest9.jpg

Mekkora területen hatásos?

Egy készülék egy teljes szintet, akár 100 m2-nyi területet is képes lefedni, ezáltal otthonod minden szeglete rovar- és rágcsálómentes lehet.

pest7.jpg

A riasztó praktikus LED világítással is rendelkezik, éjszakai jelzőfénynek is hasznos. Képzeld el, mekkora megkönnyebbülést jelent majd, hogy többé nem kell drága vegyszerekkel vagy különféle csapdákkal kínlódnod. 

Nézd, milyen jól működik:

Nyári szuperajánlat: a Pest Reject most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után! 

Védekezz most hatékonyan az elszaporodó rovarok és rágcsálók és rovarok ellen, mielőtt tömegesen lepik el lakhelyed nyáron! Blogunk születésnapi akciójának köszönhetően most fél áron, mindössze 3.990 Ft-ért lehet Tiéd ez a sokoldalú riasztó.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a VevőBarát hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes háztartási, műszaki ajánlatokról sem (a feliratkozás 100%-ig ingyenes, egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Pest Reject elektromos kártevőriasztót 3.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet már a következő munkanapon postára adjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec01_5.jpg

süti beállítások módosítása