Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Hogyan űzd ki a rovarokat, rágcsálókat tavasszal, nyáron?

Zseniális fegyver az elszaporodó bogarak, szúnyogok, egerek ellen

2022. május 12. - VevőBarát_Ajánlatok

Itt a jó idő, sok a rovar és rágcsáló - mutatjuk, hogyan távolítsd el őket!

A jó idő beköszöntével egyre több rovar jelenik meg a lakásokban. A csúszómászó vagy repülő ízeltlábúak nagyon zavaróak tudnak lenni, sokan irtóznak is tőlük. Nem beszélve a rágcsálókról, amik ilyenkor szívesen mozgolódnak a házakban, alsóépületekben. pest11.jpgNe várd meg, míg a kártevők ellepik otthonod! Egy káprázatos fegyverrel hatékonyan távol tarthatod a betolakodókat. Fedezd fel ezt a vegyszermentes, biztonságos megoldást, és űzz ki minden rovart és rágcsálót házadból!

Pest Reject Repeller - rémálom a rovarok és rágcsálók számára!

A Pest Reject Repeller riasztóval végleg elűzheted a nem kívánatos rágcsálókat, rovarokat otthonodból. Legyen szó lakásról, családi házról, nyaralóról, pincéről vagy alsóépületről, környezeted teljes védelmet élvezhet az undorító és veszélyes kártevőkkel szemben. Remek hír, hogy a már bent levő vagy a már befészkelni kívánó állatok ellen is eredményesen veheted fel vele a harcot. 
pest3_2.jpg
Hogyan tudja elűzni a kártevőket?

A Pest Reject kettős hatással őrjíti meg a rágcsálókat és a rovarokat. Váltakozó frekvenciájú elektromágneses impulzusokkal és ultrahanggal rövid idő alatt szó szerint élhetetlenné teszi a környezetet a számukra. Ezzel azt éri el, hogy a kártevők hamarosan kénytelenek lesznek elhagyni fészküket, elmenekülnek otthonodból. Már 2-3 héten belül jelentősen érezheted a hatását: az élősködők elkerülik lakásod, házad. pestreject280.gif

Hogyan kell használni?

Nem kell hozzá semmilyen elem, csak dugd be egy fali konnektorba, és a Pest Reject azonnal elkezdi hathatós tevékenységét. Nagy előnye, hogy zajtalan, környezetbarát működésű, fogyasztása minimális. Mivel nem elpusztítja, hanem elriasztja a kártevőket, ezért nem marad utánuk eltakarítani való tetem. A Pest Reject hullámai emberre, kutyákra, macskákra egyáltalán nem veszélyesek.

pest5_1.jpg

Praktikus LED világítással is rendelkezik, éjszakai jelzőfénynek is hasznos. 1 db készülékkel egy lakóház teljes szintjét megvédheted. Képzeld el, mekkora megkönnyebbülést jelent majd, hogy többé nem kell drága vegyszerekkel vagy különféle csapdákkal kínlódnod. 

Milyen állatok ellen vetheted be Pest Reject Repellert?

  • bogarak (csótányok, poloskák)
  • szúnyogok, legyek, darazsak, egyéb repülő rovarok
  • pókok
  • egerek, patkányok, nyestek

52_9.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen remekül használható:

Tavaszi szuperakció: a Pest Reject most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Védekezz most az elszaporodó rovarok és rágcsálók és rovarok ellen, mielőtt tömegesen lepik el lakhelyed tavasszal és nyáron! Blogunk születésnapi akciójának köszönhetően most fél áron, mindössze 3.990 Ft-ért lehet Tiéd ez a sokoldalú riasztó.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a VevőBarát hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes háztartási, műszaki ajánlatokról sem (a feliratkozás 100%-ig ingyenes, egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Pest Reject elektromos kártevőriasztót 3.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet már a következő munkanapon postára adjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec01_5.jpg

süti beállítások módosítása