Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Kertes házba kötelező megoldás: így védd meg ereszed az eltömődéstől!

Egy zseni találmánnyal elkerülheted a fárasztó takarítást, megóvhatod otthonod

2022. április 01. - VevőBarát_Ajánlatok

Kertes házba, nyaralóba, társasházaknak: így tartsd tisztán ereszed minden évszakban!

Egész évben rengeteg bosszúságot tudnak okozni az eltömődött ereszek. Elég egy kiadós eső, és a kiömlő víz szabályosan eláraszthatja otthonod homlokzatát. Az összegyűlt levelek közt poshadó csapadék remek táptalaja a rovaroknak és az orrfacsaró szagoknak is. Számolj le a kellemetlenségekkel!  

06_18.jpg

Bemutatjuk a lombfogó hálót, mellyel hatékonyan védekezhetsz az eltömődés ellen.

Lombfogó háló - hogy ereszed megfelelően eresszen!

Az ereszcsatorna lombfogó háló segít tisztán tartani ereszed. Ez a praktikus eszköz megakadályozza, hogy nagy mennyiségű levél, faág vagy egyéb szennyeződés kerüljön az ereszcsatornába. Mostantól a víz szabadon el tud folyni, nem kell tartanod az eltömődéstől. Többé nem szükséges a magasban, létrán bűvészkedned, hogy kitakarítsd az ereszt: a lombfogó hálóval sok vesződségtől kímélheted meg magad.

02_13.jpg

Mit érhetsz el az ereszvédő lombfogó hálóval?

Nincs eltömődés: ezzel a praktikus ráccsal megakadályozhatod a levelek, ágak vagy a hó bejutását az ereszcsatornába, megfékezve ezzel az eltömődést. Így a víz szabadon el tud folyni, ahova kell.

Nem lesz vízesés a falon: a lombfogóval szerelt csatornából az esővíz akadály nélkül távozik el. Így elkerülheted a víz túlbukását, homlokzatod károsodását.

Nincs állóvíz: többé nem áll a poshadt esővíz az ereszben. Ezáltal megszűnnek a kellemetlen szagok, eltűnnek a bomló anyagok.

html2_1.jpg

Megakadályozhatod a rovarok elszaporodását: mivel a háló megvédi az ereszt, ezért az nem dugul el, nem marad benne tartósan nedvesség. Így a rovarok sem fognak beleköltözni.

Könnyen felszerelhető

A 6 méter hosszú és 15 cm széles hálót kedved szerint méretre szabhatod, vagy akár össze is illesztheted. A mellékelt rögzítő fülekkel felszerelése pofonegyszerű, bármilyen ereszre rögzítheted. A felszereléshez sima gyorskötözőt is használhatsz. A lombfogó háló külön előnye, hogy alulról teljesen láthatatlan! Így nem kell attól tartanod, hogy elcsúfítaná otthonodat.

09_8.jpg

Ne várd meg, míg teljesen eltömődik ereszed! Spórolj meg rengeteg időt, pénzt és energiát az ereszvédővel!

Időtálló megoldás, most születésnapi ajánlattal!

Ezzel a törésbiztos, időjárás-álló hálóval hosszú évekre megvédheted otthonodat. Gondoskodj időben ereszcsatornáid biztonságáról! A csomagban a felszereléshez szükséges összes tartozékot megtalálod. Blogunk másfél éves születésnapi akciójában most mindössze 1.990 Ft-ért lehet tiéd a lombfogó háló.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel ingyenesen a VevőBarát hírlevélre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási kiemelt ajánlatokról sem.

2. lépés: nyomj az alábbi linkre és rendeld meg a lombfogó hálót 1.990 Ft-os akciós áron (megrendeléskor használd a feliratkozáskor megadott e-mail címedet, hogy jogosult legyél a kedvezményre):

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

eresz-blog2.jpg

süti beállítások módosítása