Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Nem fogod elhinni, mire képes ez a kerti slag

Öntözéshez, kocsimosáshoz, takarításhoz is kiváló találmány

2022. március 26. - VevőBarát_Ajánlatok

Irány ki a kertbe: ezzel a zsenális locsolócsővel álom lesz a kinti munka!

Itt a várva-várt jó idő, indulhat a kerti munka, lehet öntözni a növényeket, letakarítani a porlepte kerti bútorokat, lemosni az autót. Azonban amint előveszed régi locsolócsöved, biztosan Te is tapasztalni fogod, hogy mennyire rettentően idegőrlő a használata. Az ormótlanul nagy, nehézkes cső folyton megtörik, gabalyodik, nehéz vele elérni bárhova. xhose2.jpg

Ne kínlódj tovább ütött-kopott,gubancos, hagyományos tömlőkkel! Elhoztuk neked a csúcsmodern XHose locsolót, mely 60 m-es hossza és különleges felépítése révén megkönnyíti a kerti munkát.

XHose 60 m-es locsolócső, amivel álomszerű bármilyen kerti feladat!

Felejtsd el, amit eddig a kerti slagokról tudtál: az új XHose 60 m-es locsolócsővel megkönnyítheted életed. Különlegessége, hogy sosem gabalyodik, nem törik meg, hosszának háromszorosára képes tágulni. Csak ereszd meg a csapot és ez a mágikus slag másodpercek alatt 60 méter hosszúra nyúlik. Használat után visszazsugorodik alap méretére.xhoseblog.gif

Könnyű hordozni, tárolni, akár egy virágcserépben is elfér! Képzeld el, mekkora felüdülés lesz, hogy többé nem kell rángatnod a nehéz csövet. Az XHose 60 m-es hosszával könnyedén elérsz kerted bármelyik végébe. 

Mitől ilyen különleges?

Az XHose speciális többrétegű felépítése révén sosem gubancolódik össze, rendkívül tartós, emellett folyamatos és erőteljes vízsugarat biztosít. Belül egy elasztikus tömlőből, kívül szövet anyagból áll. 

xhose5.jpg

Mivel 1.9 centis átmérőjű, így optimálisan erős vízsugarat ad, ráadásul 60 méteres hossza révén még nagyobb kertekbe is alkalmas. Bármilyen szabványos csaptelepre pillanatok alatt felszerelhető.

Akár a növényeket öntözöd, takarítasz vagy az autódat mosod, az XHose varázslatos segítőtársad lesz.

07_11.jpg

Bemutató videó - nézd, mire képes:

 

Mi mindenhez ajánlott az XHose?

- gyepek, virágok, termő gyümölcsfák, bokrok, veteményesek öntözéséhez
- autók, kerékpárok, lakókocsik, hajók, egyéb járművek lemosásához
- forró aszfalt lehűtéséhez
- kerti műanyag-, fa-, fém- és üvegfelületek tisztításához
- udvari medencék, halastavak, szökőkutak feltöltéséhez
- házi- és haszonállatok tisztántartásához
- terráriumok kitakarításához
- bármilyen feladathoz, ahol nagy erejű vízsugárra van szükség ajanlott_1.jpg

Az XHose slag most csak 7.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak + hasznos ajándékkal!

Küldd nyugdíjba régi kerti slagod! Válts Te is XHose-ra és élvezd minden előnyét! 

Blogunk másfél éves születésnapi akciójában mindössze 7.990 Ft-ért lehet Tiéd a 60 m hosszú locsolócső, ha feliratkozol hírlevelünkre. Sőt, ha most rendelsz, egy bónusz multifunkciós szórófejjel is meglepünk, amivel egyszerűen állíthatod a vízsugarat, attól függően, hogy enyhébb szórást vagy erősebb öntözést szeretnél. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: nyomj az alábbi linkre és rendeld meg az XHose 60 m-es locsolócsövet 7.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet extra gyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

xhose7_1.jpg

süti beállítások módosítása