Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Hogyan űzd ki a rovarokat, rágcsálókat otthonodból tavasszal?

Itt a zseniális fegyver a befészkelni kívánó kártevők ellen

2022. március 24. - VevőBarát_Ajánlatok

Újra mocorognak a rovarok és a rágcsálók - így tehetsz ellenük!

Itt a jó idő, az eddig csendben megbúvó kártevők elkezdtek mozgolódni, aktívabbak lenni. Ha nem vigyázol, könnyen elszaporodhatnak és eláraszthatják otthonodat. Az egerek, patkányok és rovarok amellett, hogy sok kárt tudnak okozni, rengetegen irtóznak is tőlük. 

pest10.jpgNe várd meg, míg teljesen ellepik házad, lakásod, üzleted a nem kívánt betolakodók! Egy új fegyverrel időben tehetsz a kellemetlen kártevők ellen. Fedezd fel most ezt a vegyszermentes, takarékos megoldást és űzz ki minden rágcsálót, rovart környezetedből!

Pest Reject Repeller - elektromos és ultrahang hullámokkal a kártevők ellen

A Pest Reject Repellerrel Te is rövid időn belül megszabadulhatsz a befészkelni kívánó, illetve már a házba bejutott rovaroktól és rágcsálóktól. Ez a vadonatúj fejlesztésű találmány 2-féle módon képes távol tartani a betolakodókat. Rendszeres használatával heteken belül szemmel láthatóan csökkentheted a rágcsálók, rovarok számát.pest3_1.jpg

Felejtsd el a rovarirtókkal, mérgekkel, csapdákkal való küszködést: használd a Pest Reject-et és távolítsd el az összes kártevőt otthonodból!

Milyen állatok ellen vetheted be Pest Reject Repellert?

- egerek, patkányok, nyestek
- pókok
- bogarak (csótányok, poloskák)
- szúnyogok, legyek, darazsak, egyéb repülő rovarok

pest9_1.jpg

Mitől ilyen hatékony?

A Pest Rejecttel biztonságosan, vegyszerek nélkül riaszthatod el a kéretlen betolakodókat. A riasztó elektromágneses valamint ultrahang hullámai valódi erőteret képeznek maguk körül kb. 100 m2-es távolságban. pestreject280_1.gif

Ezek a hullámok olyannyira zavaróan hatnak a kártevőkre (egerekre, patkányokra, rovarokra), hogy teljesen élhetetlenné teszik a környezetet számukra, így heteken belül eltűnhetnek a házból, lakásból, üzletből, irodából. 55_5.jpg

Hogyan használhatod?

Nem kell hozzá semmilyen elem, kábel, csak dugd be egy fali konnektorba, és a Pest Reject rögtön elkezdi áldásos tevékenységét.  

pest5_1.jpg

Óriási előnye, hogy teljességgel zajtalan, környezetbarát működésű, fogyasztása minimális, mindössze néhány watt. Mivel nem elpusztítja, hanem elriasztja a kártevőket, ezért nem marad utánuk eltakarítani való tetem. Jó hír, hogy a Pest Reject hullámai emberre, kutyákra, macskákra egyáltalán nem veszélyesek.

Mekkora területet képes lefedni a hatása?

Egy készülék ereje egy teljes szintet, akár 100 m2-nyi területet is képes lefedni, ezáltal otthonod minden szeglete rovar- és rágcsálómentes lehet.

pest7_1.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen remekül hat:

Tavaszi ajánlat: a riasztó most csak 3.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Készülj fel a tavaszi rovar- és rágcsálóinvázióra! Használd Te is a Pest Reject Repeller riasztót, mielőtt ellepik otthonodat a betolakodók!

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a VevőBarát hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes háztartási, műszaki ajánlatokról sem (a feliratkozás 100%-ig ingyenes, egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Pest Reject elektromos kártevőriasztót 3.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet már a következő munkanapon postára adjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

50_4.jpg

süti beállítások módosítása