Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Szokott fájni a nyakad, vállad? Meglepő oka lehet

Egy ügyes találmánnyal megszüntetheted a kínzó fájdalmakat

2022. február 18. - VevőBarát_Ajánlatok

Hasogat, szúr a nyakad, vállad? Mutatjuk az okokat és a megoldást!

A nyakfájdalom kegyetlenül meg tudja keseríteni a mindennapokat. A görcsös, szúró érzés akár állandósulhat is, ha nem figyelsz oda eléggé. neck_1.jpg

A nyakfájás gyakori oka a fej helytelen tartása, ami ülőmunka, a számítógép vagy a telefon képernyőjének lehajtott fejjel való nézése közben alakulhat ki. Ha a fej túlzottan előre dől, az akár 20 kilós terhelést is róhat a nyakizmokra. Emellett idegbecsípődés, valamint huzat miatt is létrejöhet a fájdalom.

Egy új segédeszközzel enyhíthetsz a nyaki görcsökön, megelőzheted a nyakcsigolyák elmozdulását és a porckorongsérv kialakulását.

NeckMedicinal - kényelmes nyaknyújtó és pihentető párna a nyakfájdalmak ellen

A NeckMedicinal párnával szó szerint kinyújthatod a nyakizmaidat, ezáltal csökkentheted a fájdalmakat, gerinced optimális helyzetet vehet fel. Már első használat után érezheted a szúró, kellemetlen érzés csillapodását. 52_1.jpg

Miért ilyen hatékony?

Ez a Németországban kifejlesztett, kényelmesen, biztonságosan használható találmány a fájdalom fő okát szünteti meg: tökéletesen megtámasztja a nyakad, megemeli az állcsontot, ezáltal biztosítja gerinced természetes görbületét, meggátolja, hogy nyakad túlzottan előre vagy oldalra dőljön.

nyak17.jpg

A NeckMedicinallal az fogod érezni, hogy fokozatosan enyhül a fájdalmad, megszűnik a nyak- és válltájékon keletkező feszültség. A párnával az inak, az izmok és az idegek vérellátása is nagymértékben javul, mivel segít növelni a csigolyák és az ízületek közti teret. neck.gif

Hogyan kell használni?

A párna univerzális méretű, hölgyek és urak számára is alkalmas, tépőzárral könnyen felcsatolható. Ezután a hozzá tartozó levegőpumpával és szeleppel egyszerűen, pár mozdulattal felfújható és leereszthető. Először napi 1-3 alkalommal 15-30 percig ajánlott viselni a megfelelő eredményhez. 

57.jpg

Gondolj bele, milyen felszabadult érzés lesz, hogy kevésbé fog szúrni, görcsölni a nyakad, jobban tudsz koncentrálni a feladatokra, egész nap hatékonyabb leszel, javulhat a közérzeted. 

Nézd, milyen jól megtámasztja a nyakat:

Kiknek ajánlott a NeckMedicinal párna használata?

- ülőmunkát végzőknek, irodában dolgozóknak
- számítógép előtt ülőknek
- akik sokat nézik okostelefonjukat
- akik gyakran néznek ágyból TV-t
- nyak-, váll- és gerincfájdalomtól szenvedőknek
- porckorongsérvvel vagy becsípődött idegekkel küzdőknek
- sportolóknak, aktív életet élőknek
- időseknek
- mindenkinek, akik szeretnék idejekorán megfékezni a nyak- és vállfájást

12_12.jpg

Vess véget a nyakfájásnak: a NeckMedicinal most csak 6.990 Ft minden feliratkozónak!

Ne hagyd, hogy a nyakfájdalmak megkeserítsék életed! A NeckMedicinallal megszüntetheted a beállt, merev nyak érzését, elkerülheted a későbbi súlyos elváltozásokat. Ha ülőmunkát végzel, sokat telefonozol vagy számítógépezel, ez az eszköz nélkülözhetetlen számodra!

A nyaknyújtó párnát a VevőBarát blog másfél éves születésnapi akciójában most mindössze 6.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva. Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél):

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: nyomj az alábbi megrendelőlinkre és szerezd be most a nyakpárnát 6.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

cikk06_1.jpg

süti beállítások módosítása