Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Zseniális ez az olvasószemüveg: több távolságba is jó

Olvass, gépezz, szerelj mostantól egyetlen szemüveggel - imádni fogod!

2022. február 12. - VevőBarát_Ajánlatok

Szeretnél jobban látni közelre? Mutatjuk a titkot, ami már rengeteg embernek segített!

A mai modern világunkban a közeli éleslátás nagyon fontos. Mindennapi szükségleteink része, hogy jól lássuk telefonunk, számítógépünk vagy tabletünk kijelzőjét. Sajnos a normál olvasószemüvegek csak kb. 40 centire adnak éles képet, ami nem mindig elegendő. 

olvaso.jpg

Ismerős a helyzet? Egy zseni trükkel nem kell többé megerőltetned a szemed

Ugye nem akarsz hunyorogni, netán folyton cserélgetni különöböző erősségű olvasószemüvegeidet? Ügyes mérnökök felmérték a mai igényeket, és megalkották azt a találmányt, amivel több közeli távolságba is éles képet kaphatsz. Fedezd fel most és élvezd a tiszta közeli látás minden előnyét!

One Power többfunkciós olvasószemüveg - szemed igényeihez igazodik!

A One Power névre hallgató olvasószemüveg egy különleges eszköz, ami a szemed igényeihez igazodik: +0.5 és +2.5 dioptria között kifogástalan képet biztosít számodra. Ha a Te dioptriád is e közé a két érték közé esik, akkor tökéletesen láthatsz vele minden közeli dolgot. 

onepowergif1.gif

Hogyan működik?

A One Power különleges Flex Focus nevű lencséivel szemeid pillanatokon belül megtalálják a nekik megfelelő éles pontot, így mindig a lehető legtisztább kép tárul eléd. Nincs több állítgatás, hunyorgás, egész nap kifogástalan látásélményt kapsz. html03_3.jpg

Nagy előnye, hogy távolabbra pillantva sem lesz olyan zavaróan homályos vele a kép, mint a normál olvasószemüvegek esetén. Mától elég kizárólag a One Power-t magadnál hordanod, nem lesz szükséged több olvasószemüvegre, elfelejtheted a fárasztó cserélgetést, igazgatást.

06_9.jpg

Divatos, uniszex viselet

A One Power-t úgy alakították ki, hogy hölgyek és urak is bátran használhassák. Divatos, uniszex kinézettel rendelkezik, kis súlyú, hosszútávon is kényelmesen hordható eszköz.fejlec1_9.jpg

Modern, enyhén lekerekített kerete szinte mindenkinek jól áll! Viseld Te is otthon, munkában vagy bármilyen nyilvános helyen, és biztosíts magadnak közeli éleslátást! A keret szélessége: 14 cm, magassága, 3.5 cm.

Bemutató videó - nézd, mennyire megkönnyíti a mindennapokat:

Kinek ajánlott a One Power olvasószemüveg?

- mindenkinek, akinek dioptriája +0.5 és +2.5 közé esik
- mindenkinek, aki szeretne közelre élesen látni
- mindenkinek, aki több olvasószemüveget használ, és nem akarja folyton cserélgetni őket
- aki gyakran ül számítógép előtt, irodában dolgozik
- aki nem akar súlyos összegeket drága olvasószemüvegre költeni
- aki egy divatos, tartós, könnyen használható, kedvező árú olvasószemüveget keres 

09_5.jpg

Az éleslátás nem luxus többé: a One Power most 5.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Láss Te is kiválóan közelre! Ha van olvasószemüveget használó a környezetedben, most őt is meglepheted. Hidd el, hálás lesz érte!

Blogunk másfél éves születésnapi akciójában most egy hagyományos olvasószemüveg árának a töredékéért, mindössze 5.990 Ft-ért lehet Tiéd a One Power, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a VevőBarát hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a One Power olvasószemüveget 5.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet már másnap postára adjuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

90.jpg

süti beállítások módosítása