Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Letesztelnéd saját magad, szeretteid egészségét?

Nem csak járvány idejére: így tudd meg, elég oxigént kap-e szervezeted!

2022. február 02. - VevőBarát_Ajánlatok

Most 50%-os kedvezményt kapsz, ha feliratkozol!

1 éves lett blogunk, ezért úgy döntöttünk, hogy ennek örömére fantasztikus ünnepi ajánlatokkal készülünk azok számára, akik feliratkoznak hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Napról-napra új kedvezményekkel várunk, így igazán megéri csatlakozni!

Mi a mai akciós ajánlat?

Ma a véroxigénszint és pulzusmérő készüléket szerezhetik be féláron hírlevél feliratkozóink. Ezzel a könnyen használható, LCD kijelzős műszerrel szemmel tarthatod saját magad, szeretteid egészségét. A pulzoximétert fantasztikus áron, 3.990 Ft-ért kaphatod meg, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új akciók mellett a legütősebb exkluzív ajánlatokról is rögtön értesülsz. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás - nincs kockázat!

Így ellenőrizd saját magad, családtagjaid egészségi állapotát!

Az egészségre való törekvés, szervezetünk jelzéseinek figyelése talán sosem volt olyan jelentőségű, mint manapság. Az utóbbi, járvánnyal átszőtt évek megtanítottak minket arra, hogy nagyon fontos a megelőzés, a betegségek időben történő felismerése. pulzo33_1.jpg

A szakemberek nem véletlenül ajánlják a pulzoximétert, az index főoldalán is jelent meg róla írás, mint minden családba ajánlott fontos eszköz. Ez a hasznos találmány segít időben jelezni, ha esetleg valami nem lenne rendben szervezetünkben. Ha idejekorán észleljük az esetleges oxigénhiányt, az akár életet is menthet. 

Pulzoximéter LCD kijelzővel - azonnali pulzus- és véroxigénmérés házilag, egyszerűen!

Az LCD kijelzővel felszerelt pulzoximéterrel másodperceken belül megtudhatod aktuális véroxigénszintedet és pulzusodat.13_8.jpg

Mit mutat meg a véroxigénszint?

A véroxigénszint megmutatja, hogy vörösvértesteid elegendő mennyiségű oxigént szállítanak-e. Ha nem jut elég oxigén a sejtekhez, akkor tested egészséges működése rövid időn belül veszélybe kerülhet. Ez a mérőszám különösen fontos most a járvány idején, mivel a COVID-19 akár súlyos oxigénhiányos állapotot is előidézhet. pulz20_2.jpg

Hogyan kell használni a pulzoximétert?

A készüléket nagyon egyszerűen használhatod: egyszerűen csíptesd fel mutatóujjadra, kapcsold be, és a pulzoximéter pillanatok alatt kiírja a mért értékeket. pulzo.gif

A műszer különböző hullámhosszú infravörös fényei áthatolnak a bőrön, amit egy érzékelő figyeli: attól függően, hogy menyi fényt nyel el az ujjadban levő vér, a műszer meghatározza, hogy mennyi vörösvértest szállít oxigénmolekulát. Az eredményt százalékban kapod meg, az SpO2% jelölés alatt. A pulzoximéter a véroxigénszint mellett az aktuális pulzust is képes mérni, ezt szívverés/perc értékben írja ki a készülék. 

Milyen érték az ideális?

Egészséges szervezet esetén az érték 95-99% közötti. 90-94% közti tartós érték betegség előszele lehet.
Ennél alacsonyabb eredménynél sürgős orvosi ellátásra van szükség.

veroxigen.jpg

A pulzoximéter +/- 2%-os, magas mérési megbízhatósággal bír. Megjegyzés: egyes esetekben a sötét színű körömlakkok vagy műkörmök torzíthatják a mérési értékeket. A mérés pontosításához ajánlott több ponton is, mindkét kézen mérni. 

Nézd, milyen egyszerűen használható:

Kiknek ajánlott a pulzoximéter?

- mindenkinek akik szeretnék szemmel tartani saját maguk, családtagjaik, kollégáik egészségét
- akik szeretnék időben észlelni, ha nem kap elég oxigént szervezetük
- akik szeretnék elkerülni a koronavírus súlyos szövődményeit
- irodai dolgozóknak, gyári munkásoknak
- asztmával, allergiával, krónikus légzési nehézségekkel küzdőknek
- 60 év felettieknek
- várandós kismamáknak
- dohányosoknak
- szívelégtelenségben szenvedőknek
- hemoglobin betegséggel küzdőknek
- sportolóknak, hegymászóknak

pulzo10.jpg

A pulzoximéter most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Tegyél saját magad, családtagjaid egészségéért, ismerd fel időben a megbetegedéseket! Ezt az orvostechnikai eszközt a VevőBarát blog 1 éves születésnapi akciójának keretében mindössze 3.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést…

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi linken:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, egészségmegőrző, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: rendeld meg a pulzoximétert 3.990 Ft-os kedvezményes áron a készlet erejéig az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

15_8.jpg

süti beállítások módosítása