Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Hogyan mérj lázat azonnal, érintés nélkül?

Neked van már ilyen műszered otthon? Minden családnak ajánlott, most akciós

2022. február 02. - VevőBarát_Ajánlatok

Te még hónalj alatt, nehézkesen mérsz lázat? Van gyorsabb, higiénikusabb megoldás!

A mostani hideg télen is rengeteg a megfázásos betegség, nagyon sokan szenvednek náthától, köhögéstől, influenzás tünetektől. Ebben a helyzetben a gyors és pontos lázmérés kulcsfontosságú.

laz10.jpg

Azonban a régi típusú lázmérők használata nagyon nehézkes, folyton kicsúszhatnak a hón alól, ha pedig eltörnek, a kifolyó higany komoly veszélyt okozhat. Fedezz fel egy gyors, biztonságos, érintés nélküli megoldást: az új infra lázmérővel fél másodperc alatt, higiénikusan mérheted le saját magad vagy szeretteid lázát.

Infravörös lázmérő LCD kijelzővel - azonnali, precíz és biztonságos lázmérés mindenkinek

digitális infravörös lázmérővel szemvillanás alatt, érintés nélkül ellenőrizheted mindenki lázát. Ezzel a találmánnyal egymás után több ember testhőjét is meg tudod vizsgálni maximális higiénia mellett, ezért tökéletes módszer családtagok, kollégák, osztálytársak, csapattársak lázának mérésére.laz5.gif

Hogyan működik?

Az infra lázmérőt a kívánt testfelületre kell irányítani: tartsd fül mögé vagy a homloktól néhány centire, és nyomd meg a mérőgombot! A készülék szinte azonnal kiírja a pontos hőmérsékletet a színesen megvilágított
LCD kijelzőn.lazmero1_1.jpg

Különlegessége, hogy a színek alapján rögtön megtudhatod, hogy megfelelő-e az érték: hőemelkedés esetén narancs, láz esetén piros színűre vált a háttérvilágítás. Ha nincs láz, akkor zölddel jelez a műszer.

3_4.jpg

Fekvőbetegek, nyugtalan kisbabák lázának mérésére is kiváló: anélkül tudsz vele lázat mérni, hogy felébresztenéd a beteget.

A készülék memóriájában akár 32 értéket is el lehet tárolni. Nagyon könnyen kezelhető, a feliratok jól olvashatóak, a gombok megnyomásához nem kell nagy erőkifejtés. 

15_3.jpg

A lázmérőt egyszerű kialakítása révén idősebbek is könnyen tudják kezelni. Folyadékok, így pl. fürdővíz vagy tej hőmérsékletének mérésére is nagyszerű. Ettől kezdve nem kell attól tartanod, hogy Te vagy gyermeked esetleg leforrázzátok magatokat. Állatok lázának mérésére is tökéletes, így kutya- vagy macskatulajdonosok is nagy hasznát vehetik.  

Kiknek ajánlott az infra lázmérő?

- minden családnak, ahol fontos az egészség
- mindenkinek, aki gyors és pontos lázmérést szeretne
- akik szeretnének megszabadulni régi lázmérőjüktől
- kisbabát nevelőknek, babaváróknak
- ápolóknak, idősgondozóknak
- cégeknek, vállalatoknak, üzemeknek
- sportolóknak
- kis- és nagycsaládosoknak
- kisállattartóknak2_3.jpg

Válts Te is új digitális infra lázmérőre: most szuper ár minden feliratkozónak!

Ne küszködj többé elavult megoldásokkal, tedd könnyebbé a lázmérést egycsapásra! Az infra lázmérőt most káprázatos ajánlattal szerezheted be blogunk 1 éves születésnapi akciójában.

Csak 2 egyszerű lépés, és máris Tiéd a kedvezmény...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél):

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az infravörös lázmérőt 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

6_4.jpg

süti beállítások módosítása