Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Elég oxigén jut a szervezetedbe? Így tudd meg azonnal!

Nem csak járvány idején hasznos: szemmel tartja saját magad, szeretteid egészségét

2022. január 20. - VevőBarát_Ajánlatok

Ez az ügyes eszköz minden családnak ajánlott: így figyeld meg egészséged!

Ismét sok fertőzöttet regisztráltak hazánkban az új omikron variáns terjedése okán. A védelmi intézkedések betartása mellett továbbra is jó, ha van egy olyan eszközünk, amivel szemmel tudjuk tartani saját magunk vagy családtagjaink egészségét. A szakemberek szerint a betegség időben történő felismerése akár életmentő is lehet. Ebben nyújt hatalmas segítséget a pulzoximéter, amivel megtudhatod, hogy vértesteid elegendő oxigént szállítanak-e.pulz33.jpg

Az index.hu-n is már jelent meg írás a pulzoximéterről, mint "új családtag". Nem véletlen, hogy így nevezték el, hiszen minden családba ajánlott, fontos eszköz, ami a járványveszély mérséklődése után is fontos adatokat szolgáltathat az aktuális egészségi állapotról. 

Pulzoximéter LCD kijelzővel - villámgyors és precíz pulzus- valamint véroxigénmérés, házilag

Mire jó a pulzoximéter?

A színes LCD kijelzővel szerelt digitális pulzoximéterrel fájdalommentesen, vérvétel nélkül tesztelheted le magad, hogy vörösvértesteid elegendő mennyiségű oxigént szállítanak-e. Emellett a pulzusodról is pontos információkat kaphatsz. pulzo6_3.jpg

Ez az ügyes kis készülék segíthet, hogy időben észleljünk egy esetleges koronavírus okozta oxigénhiányos állapotot. 

Hogyan kell használni?

A pulzoximétert úgy alakították ki, hogy bárki könnyedén tudja kezelni: csak csíptesd fel egyik ujjadra, kapcsold be, és hamarosan megtudod, hogy vörösvértesteid elegendő mennyiségű oxigént szállítanak-e. 

pulz21gif.gif

Hogyan működik?

A műszer különböző hullámhosszú infravörös fényei áthatolnak a bőrön, amit egyérzékelő folyamatosan figyel: attól függően, hogy menyi fényt nyel el az ujjadban levő vér, a pulzoximéter meghatározza, hogy mennyi vörösvértest szállít oxigénmolekulát. Az eredményt százalékban kapod meg, az SpO2% jelölés alatt.  
4_2.jpg

Milyen véroxigén érték egészséges?

95-99% érték közt nincs ok az aggodalomra, ez egészségesnek számít. 90-94% közti értéknél, ha ez tartósan fennáll, alapos orvosi kivizsgálás javasolt. 90% alatti eredmény esetén azonnal orvoshoz kell fordulni!

Kiknek ajánlott a műszer?

A véroxigénmérő minden családba ajánlott segítőtárs: segít szemmel tartani saját magunk, szeretteink egészségét. A járványidőszakon kívül is használható, praktikus készülék. Kis méretének köszönhetően bárhol veled lehet. 2 db AAA elemmel üzemel.  04_8.jpg

Nézd, milyen jól mér:

Tegyél most az egészségért: a pulzoximéter most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Ez a hatékony műszer egy háztartásból sem hiányozhat. Nem véletlen, hogy lázmérő mellett egyre több családnak van otthon véroxigénmérője, mint alapvető eszköz. A rendszeres ellenőrzés akár életet is menthet: védd meg saját magad, szeretteid egészségét!

A pulzoximétert a VevőBarát blog másfél éves születésnapi akciójának keretében mindössze 3.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést…

1. lépés: iratkozz fel email hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linken:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, egészségmegőrző, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: rendeld meg a pulzoximétert 3.990 Ft-os kedvezményes áron a készlet erejéig az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

cikk05_1.jpg

süti beállítások módosítása