Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Ezt műveli az ülőmunka a nyakaddal

Vedd komolyan: itt vannak a veszélyek és egy remek trükk a kínzó fájdalmak ellen

2022. január 14. - VevőBarát_Ajánlatok

Te is ülőmunkát végzel? Sokat ülsz gép előtt? Erre nagyon kell figyelned!

Hazánkban is egyre többen szenvednek súlyos nyak- és vállfájdalmaktól. Ennek legfőbb oka az ülőmunka közben fellépő helytelen testtartás. A számítógép, a tablet vagy az okostelefon képernyőjének nézésekor a fej néha óhatatlanul is előrebillen, ami hatalmas terhet ró a gerincre és a nyakcsigolyákra. 

Az alábbi ábrán jól láthatod, hogy már egy 30°-os előredőlés is 18 kg-os terhelésnek teszi ki nyakat:nyak16.jpg

A helytelen testtartás következtében szinte minden teher a nyakizmokra hárul, ami könnyen fájdalmakhoz vezethet. A kellemetlen érzés hamar átsugározhat a vállba, karokba és a hátba is, ami pokolivá teheti a mindennapokat. neck13.jpg

Ne várd meg, míg a fájdalmak állandósulnak! Tegyél most az egészségedért: egy ügyes találmánnyal megóvhatod nyakad, gerinced egészségét, javíthatsz testtartásodon is.

NeckMedicinal - káprázatos nyaknyújtó és pihentető párna nyakad, gerinced egészségéért! 

A NeckMedicinal párnával a nyak-, váll-, illetve gerincfájdalmakat is enyhítheted. Ez a Németországban kifejlesztett találmány segít nyakad helyes pozícióban tartani és kinyújtani. Már első használatkor érezheted jótékony hatását: az izmokban levő feszültség fokozatosan csökkenhet, csillapodhat a görcsös érzés.

57.jpg

Mi a titka?

A NeckMedicinal alátámasztja a nyakat, megemeli az állcsontot, így biztosítja a gerinc optimális görbületét. A párnával az inak, az izmok és az idegek vérellátása is nagymértékben javul, mivel segít növelni a csigolyák és az ízületek közti teret. 04neckmedicinal.gif

Képzeld csak el, milyen nagyszerű lesz, hogy napról-napra csökkentheted a korábbi kínzó nyak- illetve vállfájdalmakat. Könnyebben tudsz mozogni, jobban tudsz koncentrálni a feladataidra, több energiád lehet. 

Hogyan kell használni?

A párna univerzális méretű, tépőzárral könnyen felcsatolható. Ezután a hozzá tartozó levegőpumpával és szeleppel egyszerűen, pár mozdulattal felfújható és leereszthető. Először napi 1-3 alkalommal 15-30 percig ajánlott viselni a megfelelő eredményhez. Miután megszoktad a viselését, ennél hosszabb ideig is hordható.

nyak14.jpg

Mivel könnyű és kisméretűre leereszthető, a NeckMedicinal bárhol veled lehet: használhatod otthonodban, pihenés, utazás vagy munka közben is. Hölgyek és urak számára is alkalmas, komfortos megoldás.

Súlyos ízületi gyulladás, friss törés, tumor, csontfertőzés, csontritkulás, nyaki instabilitás kivételével bátran használhatod. Komoly nyaki bántalmak esetén azt javasoljuk, hogy feltétlenül kérd ki kezelőorvosod véleményét a nyaknyújtó eszköz használatáról.

Nézd, milyen jól megtámasztja a nyakat:

Kinek ajánlott a nyaknyújtó párna?

- mindenkinek, akinek rendszeresen fáj a nyaka, válla
- mindenkinek, aki gyakran érzi merevnek a nyakát
- ülőmunkát végzőknek, számítógép előtt ülőknek
- okostelefont használóknak
- mindenkinek, aki szokott az ágyból TV-t nézni vagy olvasni
- mindenkinek, aki szeretne javítani a testtartásán
- becsípődött idegektől, porckorongsérvtől, kidudorodott porckorongoktól szenvedőknek

nyak15.jpg

Vess véget a fájdalmaknak: a nyaknyújtó párna most csak 6.990 Ft minden feliratkozónak!

Használd Te is a NeckMedicinalt és mulaszd el a görcsöket, szüntesd meg a beállt, merev nyak kínzó érzését! Ülőmunkát végzőknek, sokat számítógépezőknek különösen javasolt. Lepd meg vele saját magad, szeretteid!

A nyaknyújtó párnát a blogunk új évi akciójában most mindössze 6.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel email hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva. Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél):

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: nyomj az alábbi megrendelőlinkre és szerezd be most a nyakpárnát 6.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

cikk06_1.jpg

süti beállítások módosítása