Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Miért jó, ha neked is van pulzoximétered a családban?

Nem csak járvány idején hasznos: ezzel a műszerrel fontos adatokat kaphatsz

2022. január 05. - VevőBarát_Ajánlatok

Hogyan tartsd szemmel saját magad, szeretteid egészségét?

A koronavírus továbbra is itt van velünk, most is naponta több ezer fertőzöttet azonosítanak hazánkban. Hamarosan az új omikron variáns lehet a legelterjedtebb. Továbbra is nagyon fontos a megelőzés, a betegség mielőbbi felismerése. pulz20_2.jpg

Ehhez nyújt segítséget a pulzoximéter, ami pontosan ki tudja mutatni a vérben levő oxigén mennyiségét. Erről a rendkívül hasznos találmányról az index hasábjain már többször is lehetett olvasni. A szakemberek szerint ez a műszer segíthet időben előjelezni, ha valami nincsen rendben szervezetünkben.

pulzo11_1.jpg

Nem véletlen, hogy "új családtagként" hivatkoznak a pulzoximéterre: minden háztartásba ajánlott eszköz lett a járványhelyzet alatt. Ismerd meg Te is, mire jó, és hogyan szerezheted be most szuper áron!

Pulzoximéter LCD kijelzővel - azonnali pulzus- és véroxigénmérés házilag, egyszerűen!

Az LCD kijelzővel felszerelt pulzoximéterrel másodperceken belül megtudhatod aktuális véroxigénszintedet és pulzusodat.13_8.jpg

Mit mutat meg a véroxigénszint?

A véroxigénszint megmutatja, hogy vörösvértesteid elegendő mennyiségű oxigént szállítanak-e. Ha nem jut elég oxigén a sejtekhez, akkor tested egészséges működése rövid időn belül veszélybe kerülhet. Ez a mérőszám különösen fontos most a járvány idején, mivel a COVID-19 akár súlyos oxigénhiányos állapotot is előidézhet. pulzo5_1.jpg

Hogyan kell használni a pulzoximétert?

A készüléket nagyon egyszerűen használhatod: egyszerűen csíptesd fel egyik ujjadra, kapcsold be, és a pulzoximéter pillanatok alatt kiírja a mért értékeket. pulzo.gif

A műszer különböző hullámhosszú infravörös fényei áthatolnak a bőrön, amit egy érzékelő figyeli: attól függően, hogy menyi fényt nyel el az ujjadban levő vér, a műszer meghatározza, hogy mennyi vörösvértest szállít oxigénmolekulát. Az eredményt százalékban kapod meg, az SpO2% jelölés alatt. A pulzoximéter a véroxigénszint mellett az aktuális pulzust is képes mérni, ezt szívverés/perc értékben írja ki a készülék. 

Milyen érték az ideális?

95-99%-os véroxigén értéket tekintünk teljesen egészségesnek, 90-94% közötti, tartósan fennálló érték már előjelezhet egy esetleges betegséget. 90% alatti eredménynél azonnali orvosi vizsgálat javasolt!

04_8.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen jól használható a gyakorlatban: 

Kiknek ajánlott a pulzoximéter?

- mindenkinek, akik szeretnék szemmel tartani saját maguk, családtagjaik, kollégáik egészségét
- akik szeretnék időben észlelni, ha nem kap elég oxigént szervezetük
- akik szeretnék elkerülni a koronavírus súlyos szövődményeit
- irodai dolgozóknak, gyári munkásoknak
- asztmával, allergiával, krónikus légzési nehézségekkel küzdőknek
- 60 év felettieknek
- várandós kismamáknak
- dohányosoknak
- szívelégtelenségben szenvedőknek
- hemoglobin betegséggel küzdőknekpulzo6_3.jpg

A pulzoximéter most csak 3.990 Ft, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Tartsd szemmel saját magad, szeretteid, kollégáid egészségét! A pulzoximétert blogunk 1 éves születésnapi akciójának köszönhetően mindössze 3.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést…

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi linken:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, egészségmegőrző, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: rendeld meg a pulzoximétert 3.990 Ft-os kedvezményes áron a készlet erejéig az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

cikk05_1.jpg

süti beállítások módosítása